Şimdi Ara

Hayatımı yaşayamadım takıntısı zor bir durum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelecek zamandaki hayatımda olmak istemediğim kişi;bir şeyler başarmak yerine kendini geliştirmeyen ve bundan 10 yıl sonra da forum köşelerinde ağlayıp, boş konular açarak hayatını ve zamanını boşa harcamış,tüm gün boş bir şekilde yaşayıp etrafındaki şans ve fırsatları bir türlü değerlendirmeyip olması gerektiği gibi hayatını yaşayamayan ve bazı güzel şeylerden mahrum kalıp tek başına dertlerin ve pişmanlıkların arasında berbat bir hayat yaşayan biri olmak asla istemiyorum.

Hayatımı yaşayamadım takıntısı özellikle bizim gibi izole insanlar için çok zor bir durum. Dışarıdaki yaşıtlarıma bakıyorum her gün geziyorlar tozuyorlar,yaşadıkları şeylerden hatıralar elde ediyorlar,kızlarla takılıyorlar ama kendime bakıyorum bir de hiç normal arkadaşım da yok kız arkadaşım da yok. Sosyallik adına hiçbir şey yaşamayıp her gün bazı zamanlar Dh'de takılıyorum. Hayat bir su gibi akıp giderken,dünya her saniye dönüp dururken sanki bir şeyler bilerek benim üstüme gelerek kaybeden olacağım mesajını veriyor ama bir türlü kabullenemiyorum ve bunun üstüne giderek aslında ne olacağını görmek istiyorum.

19 yaşındayım ve şuanda hiçbir sosyal ortamı olmayıp , bulunmam gereken yer konu dışı kesinlikle değil. Genç biri olarak şuanda yapmam gereken şey bu yaşlara özgü olan duygu ve anıları tam zamanında yaşayıp ilerleyen yaşlarda yapamadığım şeylerin pişmanlığını çekmeyi istemiyorum. Bu yaşları asosyallik ve sosyal fobi ile geçirip bir daha geri dönüşü olmayan bu altın cevher yaşa ve zamana asla geri dönemem o yüzden iyi ve başarılı bir hayata, yaşanılmış güzel anılara,hayatının sevgilisini bulmak için elimden gelebildiğince çabalamaya çalışacağım. Hayatta nasıl ilerleyeceğimi belirleyemediğim yolumu bulmak için bir ışığa ihtiyacım var. Kendi potansiyelimin sonuna kadar kendimi geliştirip düşlediğim gibi bir yaşama sahip olmak istiyorum.

• merak etme bir yerden sonra geçiyo. ben liseye bile gitmedim. arkadaşım falan hiç olmadı neredeyse. hayatımda tatile 1-2 haftalığında balikesire gitmişilğim var ailece küçükken onun dışında pek bir şey yok.

kız arkadaş falan zatne hiç olmadı normal kız arkadaşım bile hiç olmadı. herhangi bir otamda bi kızla bir arada bile doğru düzgün bulunmadım ama gerçek var ki kovalamadım. kafe mafe kovalasaydım muhtemelen olurdu.

kanka milletin hayatına bakarsan ohoo. özellikle bizim gibilere kıyasla millet neler neler yaşıyor. milleti boşver sen kendi hayatını yaşa elinden geldiğ ikadarıyla. üzülmek hiçbir zaman bi işe yaramıyor. önemli olan mutluluk. millet senden daha iyisini yaşıyor diye senden mutlu olacak diye bir şey yok. bi kankanla yürüyüşe çıkarsın, başka bi herifin 10 tane kızla yaptığı tekne tatilinden daha zevk alırısn, mutlu olursun.

kendi hedeflerini kovala, kendi hayatını yaşa. boşver milleti

• merak etme bir yerden sonra geçiyo. ben liseye bile gitmedim. arkadaşım falan hiç olmadı neredeyse. hayatımda tatile 1-2 haftalığında balikesire gitmişilğim var ailece küçükken onun dışında pek bir şey yok.

kız arkadaş falan zatne hiç olmadı normal kız arkadaşım bile hiç olmadı. herhangi bir otamda bi kızla bir arada bile doğru düzgün bulunmadım ama gerçek var ki kovalamadım. kafe mafe kovalasaydım muhtemelen olurdu.

kanka milletin hayatına bakarsan ohoo. özellikle bizim gibilere kıyasla millet neler neler yaşıyor. milleti boşver sen kendi hayatını yaşa elinden geldiğ ikadarıyla. üzülmek hiçbir zaman bi işe yaramıyor. önemli olan mutluluk. millet senden daha iyisini yaşıyor diye senden mutlu olacak diye bir şey yok. bi kankanla yürüyüşe çıkarsın, başka bi herifin 10 tane kızla yaptığı tekne tatilinden daha zevk alırısn, mutlu olursun.

kendi hedeflerini kovala, kendi hayatını yaşa. boşver milleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 15 Ağustos 2022; 23:49:12 >

• İstanbul'da yaşıyorsan sosyalleşmen için güzel ortamlara sokabilirim. Yaşın küçük önce üniversite veya hayallerine odaklan ama sosyalleşmen de lazım tabii

• Böyle uzun cümleler kursan arkadaşın olmaması normal 😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal ortam overrated bişey otur üniversite için ders çalış veya hedeflediğin yeteneği pratik yap. Sosyal fobi içinde çok ağır değilse kendi kendine atlatıyorsun uğraştıkça, diğer türlü psikiyatriye falan uğra.

Başkalarının yaşadığı hayatı hedeflemek çok saçma bir şey kafana göre takıl işte. Ortamın veya sevgilin yok diye kaybeden olmazsın belki ama istediğin şeyler için uğraşmazsan işte o zaman durum kötü.

Bir de günde 5 litre su iç sabah 4 de kalk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Old Mac New Clip kullanıcısına yanıt
    Açıktan mı okudun liseyi? Ben de çok isterdim açıktan okumayı. Yatılı okudum hayatım soldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Bir de yazılım öğren.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Gelecek zamandaki hayatımda olmak istemediğim kişi;bir şeyler başarmak yerine kendini geliştirmeyen ve bundan 10 yıl sonra da forum köşelerinde ağlayıp, boş konular açarak hayatını ve zamanını boşa harcamış,tüm gün boş bir şekilde yaşayıp etrafındaki şans ve fırsatları bir türlü değerlendirmeyip olması gerektiği gibi hayatını yaşayamayan ve bazı güzel şeylerden mahrum kalıp tek başına dertlerin ve pişmanlıkların arasında berbat bir hayat yaşayan biri olmak asla istemiyorum.

Maalesef böyle olucaz mutlu olmak bize haram. Lifetime loser olmak böyle bir şey. Alış buna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairtune kullanıcısına yanıt

Böyle yaşayıp kaybeden olmak yerine ölmeyi tercih ederim ama belki züğürt tesellisi gibi olacak ama belki bir şans vardır yine hayatımızda.......

• Paganizm kullanıcısına yanıt
    O günkü koşullarda gene hayatından memnun olmayacaksın büyük ihtimalle. Eğer potansiyel bir işin ya da kendi işini yapabileceğin bir ortam yoksa. Günde 10.5 saat ve 10 günde bir 24 saat çalışıyorum. Şu an önümde çok seçenek yok para biriktirmek ve beklemekten başka. İngilizce Almanca abanmak ülkeden gitmek için çok cazip duruyor. Tabi nasıl olacağına dair henüz fikrim yok. Karar verdikten sonra bir şekilde ulaşılır. Türkiye fırsatlar ülkesi gerçekten. 2017 öncesi parası olan veya kredi vs ile bir şey alan herkes hayatından çok rahatsız değildir. Evini arabasını alan çok oldu. Sonra 5 yılda alım gücü müthiş düştü ve ben işe başlayalı daha 7 ay oldu. Bana bir gelecek kalmadı bu ülkede. Yorgunum kaygılıyım umutsuzum ve mutsuzum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 16 Ağustos 2022; 14:33:35 >
  • Millet yatlar katlar tatiller yemekler akıyor

Ben de şimdi ne yemek yapsam diye kafa patlatiyorum

Hayatta her sey sinifsaldir her sey parasaldir ailenizden para gelmediyse genc yasinizda yapabileceginiz hicbir sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.