< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setsa -- 5 Ekim 2021; 23:19:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Tam ve keskin dönüşlerde ön taraftan gelen sürtme sesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Lastik ebatlarını kontrol edin. Orjinal değilse sürtme yapabilir.
Çamurluktan sarkan bi parça olabilir. Lastik tam çevrildiğinde ona denk geliyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 5 Ekim 2021; 23:29:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lastik-jant orijinal hocam.
Bu ses iki tarafta da var. Saga kirdigimda sag taraftan sola kirdigimda sol taraftan geliyor. Ön takım kontrolünde de usta bir sorun yok dedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
amortisör takozlarına baktırttınız mı hocam
-
Evet hocam. Amortisor takozundan olunca dururken cevirince de ses geliyor. Bende sadece giderken oluyor
Merhaba, benim aklıma ilk aks başları geldi. Kontrol etmediyseniz bi baktırın derim. Geçmiş olsun
Aks kafasıdır
Davlumbaz plastigi lastige surtuyor olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi bir usta ile test yapin 5 dakikada sorunun nerede oldugunu anlar . bosuna caninizi sikmayin
aks , sanayicinin deyimiyle akis kafası
-
Anadolu yakasında usta önerisi olan var mı peki?
hocam aks muhtemelen
-
hocam bostancı sanayinin orda aks hastanesi mi ne öyle bir yer var
bende aynı arızayı yaşadım tamir ettiler ancak çok uğraştılar ve yaparken soru sormama rağmen hiç bilgi vermediler
-
Tam bir gercek hastane yani
Arabanin garantisi devam ediyor. Önce bi yetkili servise göstermeyi düsünüyorum hocam. Garantiden halledilebilirse maliyetten kurtuluruz
Aksları kontrol ettirin + olarak önceki aracımda başıma geldi porya bilyalarını poryayı ve vidalarını kontrol ettirin. Bilyalar değişince dediğiniz problem gitmişti bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sesi iyi analiz etmek için ustaya gitmeden once,
aracı tamsağ yapın. aracın sorunlu tekerleğinin altına krikoyu koyun. tekerleği yerden kaldırın. onme- dondurme işlemi olan sesin gelmesi muhtemel yerleri dinleyin.
eğer giderken oluyor ise, sanayi tipi kriko ile on 2 tekeri birden bi kaldırın , el frenı çekip vitese atıp gaz verin. tekerler donsun. sonra sağ sol olayının nereden geldiğini anlamaya calısın.
belki ustaya gitmeden cözebileceğiniz birşeydir diye yazmak istedim.
-
Benzer bir durum bende olmuştu, özellikle yokuşta tam kırdıgımda olyordu, birkaç servis sorun bulamadı, her zaman olmuyordu çünkü..Bir usta çözdü, sorun 1 tekerin kamber açısının yanlış olmasından kaynaklanıyormuş, 15 dakikada halletti..
Netten şöyle bir döküman buldum, benim sorunumla ilgili, bakın isterseniz:
http://www.ozergruplastik.com/car-services/rot-ayari/
-
bende de yeni makyajlı ibiza var. sağ ön taraftan kaputun içinden sürtme sesi gibi bi zıngırtı geliyor arada bir araba ileri giderken. sizin araç neydi?
-
Tekerlek bilyelerini dağıtmış olabilirsin hocam. Sürtme sesi böyle uğultu gibi bir ses mi. Yoksa tiz ses mi
Makyajli astra K hocam araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- boyasız göçük düzeltme fiyat forum 2024
- uyap kazanılan ihaleden vazgeçme
- sıfır araç kokusu
- ford fiesta teyp kodu
- amt şanzıman nedir
- 2024 opel grandland fiyat listesi
- ds 8
- phev araçlar
- tesla şarj ücreti
- mg 7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X