Şimdi Ara

Tamamen Yerli Sermaye ile Yenilikçi Akü (%100 Türk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tamamen yerli sermaye ile yenilikçi akü üretimine odaklanan Yiğit Akü, teknede elektrik ihtiyacını karşılamaya yönelik çözümler de sunuyor. Denizcilerin beklentilerini karşılayan dayanıklı, güvenli ve çevreci ürün grupları hakkında merak ettiklerimizi Yiğit Akü Endüstriyel Grup Müdürü Eyyüp Erdem’e sorduk.
    Tamamen yerli sermaye ve ileri teknoloji makine ve ekipmanla, sürdürülebilir kalitede güvenilir üretim yapan Yiğit Akü aynı zamanda, Türkiye'de akü ile ilgili Ar-Ge ve yenilik alanlarındaki çalışmalarını artan bir ivme ile devam ettirerek üretime olan bakış açısını da yeniden modellediğini belirtiyor. Ona göre bu model ürün tasarım ve geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra üretimde oluşan arıza, model değişim, takım ve kalıp değişim, başlangıç, hız, hatalı üretim ve kapatma kayıplarının en aza indirilmesi ve kalitenin yükseltilmesinde de çok önemli rol oynuyor.
    * Deniz araçlarına akü tedariğinde en sık karşılaştığınız güçlükler nelerdir?
    - Konumuzda dünyadaki gelişimleri yakın takip ediyor, gelişmiş laboratuvarımız, tecrübeli kadromuz ve yaptığımız yeniliklerle sektörde izlenilen bir üretici sıfatıyla değer buluyoruz. Deniz araçlarında kullanılan akülerin temel iki işlevi vardır; motora ilk hareketi vermek ve bir takım elektrikli alet ve cihazların elektrik ihtiyaçlarını karşılamak. Araçların tasarımlarına bağlı olarak bu iki işlevin enerji ihtiyaçları tek bir akü veya akü gruplarından veya birbirleriyle bağlantısı olmayan iki farklı grup aküler ile karşılanabiilir. Marin akülerin özellikle kullanıldığı ortam nedeniyle daha güvenli olmaları zaruridir. Bu sınıftaki aküler derin deşarj yeteneği ve çevrim ömür performansları ile standart araç akülerinden tasarım olarak farklılık gösterir. Kullanılan alaşımlar, kutu*kapak malzeme cindi, tepkimeye giren aktif malzeme içerik ve formülü, rekombinasyon sağlayan özel buşonları gibi çeşitli özel tasarım parametrelerine sahiptir.
    Haberin devamı için;https://blog.yigitaku.com/%100-turk/
    Kaynak

• yüzde 100 değil o,

diyenler çıkacaktır...
  • Açma burda böyle konular, burda çok fazla istemezukcu tayfa var.üretmeyelim, iyi birşeyler olmasın da hükümete verip veriştirelim diye pusa da bekliyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw arkadas alt tarafı akü üretmişler. Bunu uzaya roket gonderdik gibi lanse etmeye ne gerek var.

Ayrica, tamamen yerli sermaye diyerek neyi övmeyi amacliyorlar anlamiyorum.

Özet le; ulkenin parasiyla ürettikleri bir ürün hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çivi 'yi küçümseme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli olarak Mutlu ve İnci markalarına sahiptik zaten.

Üstelik oldukça sorunsuz ve kendisini kanıtlamış markalardı.

Yiğit marka aküyü 2003 yılında aldım. 13. ay beni yolda bırakarak bitti. Üstelik 72 Amperlikti. Bir daha kesinlikle bulaşmam.

Velhasılı Mutlu akü yabancılara satıldı. Şeker fabrikaları yabancılara satıldı. Tank palet fabrikası yabancılara satıldı. Bu akü fabrikası da fiyatını arttırmak için reklama girişmiştir. Yakında yabancılara satıldığını duyarız.

Ülke parsel parsel satılıyor. Yandaş çomarlar elektrik, doğalgaz zammını daha hissetmediklerinden hala yalakalık peşindeler. Bu AkTrollere iyi para veriyorlar demek ki bu ekonomik şartlarda hala çanak yalamaya devam edebiliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.