Şimdi Ara

Tavanda boya kalinmi olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir araca bakdim yatin teste sokacagim adam simdi dedi bak ben alirken baktirdim tavanda 0.8 mikron olmasi gerekirken 1.2 mikron boya cikdi. Servisden sorduk gunes yanigini engellemeknicin bole oldugunu kalin oldugunubsolediler macun vs yok yarin problem cikmasin dedi.arac 2005 corsa. Mumkunmu bole bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma. Sadece tavan mı güneş ışığı yiyor kaputla bagaj kapağı da aynı kalınlıkta olmalı o zaman.

• tiger006 T kullanıcısına yanıt
    Tavanda ondan dolayı oluyorsa kaputtada olması lazım 1.2mikron boya sonucta ikiside gunese bakıyor. Sadece tavanda cıkıyorsa bence boyalıdır tavan.
  • İnternete bakdim orjinal boya kalinligi 0.7 1.5 mikron demis. Fabrikada bazi araclarin bazi parcalari 2 kat boyanabiliyormus. Ustelik ekpertizde tavan orj yazilmis

• Birimlerde hata var. 0.8 mikron (mikrometre) bir boya mümkün olsa bile boyayı keçeyle ovalasanız çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 16 Mart 2016; 2:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Birimlerde hata var. 0.8 mikron (mikrometre) bir boya mümkün olsa bile boyayı keçeyle ovalasanız çıkar.

Bende bir terslik var diyordum. Acaba 80 mikron mu demek istediler? Ama 80 mikron bile ince. Fabrikasyon 120 civarı, boyalı parça +200 değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

Birimlerde hata var. 0.8 mikron (mikrometre) bir boya mümkün olsa bile boyayı keçeyle ovalasanız çıkar.

Bende bir terslik var diyordum. Acaba 80 mikron mu demek istediler? Ama 80 mikron bile ince. Fabrikasyon 120 civarı, boyalı parça +200 değil mi?

0.8 degilde 80 olabilir birim olarak digeride 120 dir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla tavan 120 cikmis iste. Rxper raporundada boya yazmamis ama biraz kalin demis fabrikasyon olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: tiger006

Valla tavan 120 cikmis iste. Rxper raporundada boya yazmamis ama biraz kalin demis fabrikasyon olarak

Hocam mondeonun tavan kaput çamurluklar 120 125 civarı çıktı ölçtüğümüzde. Fabrikasyon kalınlığında dediler. Ben anlamadım bu işi. Ama şunu biliyorum. 80 olan kısımlarda vernik tabakası baya incelmiş.

• 120 130 arası ımıs tavan. boyalı dıyebılmem ıcın 200 uzerı olması lazım dedı. Ustama sordum oda bı parca ya boyalıdır ya degıldır sende alacaksan boyalı dıye al dedı. bbende pazarlık edıp 500 daha ındırdım. arac ıcıme sındıgınden aldım bakalım yarın bırgun ustama gosterecegım.
  • Hocam araç ne ? Ford araçlarda boya kalınlığı 120-180 mikron arası değişir bu normaldir. 2007 ve 2015 aracımda da aynı boya değerleri var aşağı yukarı. Bir de koyu ve açık renk boya değerleri fark eder.

• 2005 opel corsa
  • o zaman kaput x2 x3 kat olmalı,cunku hem gunes ısıgı hemde motorun sıcagını yiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

o zaman kaput x2 x3 kat olmalı,cunku hem gunes ısıgı hemde motorun sıcagını yiyor :)

2 3 kat boya bu kadar kalinlikda olmaz.
    Merak edenler varsa tavan boyali degilmis normal deger nedir bilmiyorum ama tavan islem yok boya yokbo sekilde cikdi kaportacida. Ben boyali diye aldim ama boya yokmus

• Otomotivde elektrostatik toz boya kullanılmıyor mu? Tabancaların konumu ve akım ayarlarina göre normal bir durum kalinlik farklilillari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.