Şimdi Ara

Tecilim bitiyor babam engelli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam %92 engelli birey kendi işlerini idare edemeyecek durumda,büyük küçük tuvaletini tutamayan,bez kullanan, bacağı ampute,sol kolu donuk,yani

özetle kendi başına hiçbir şey yapamıor aile olarak sadece babamla biz varız, akraba vs. mevcut değil. Dolayısıyla bakımını ben üstleniyorum ve başka kimse de yok.

Bu durumda yararlanabileceğim bir durum mevcut mu? Aydınlatırsanız memnun olurum.

• Öncelikle Allah kolaylık versin.
    Doğrudan bununla ilgili bir erteleme maddesi göremedim, ama sevke ilişkin mazeret hali var (1. madde c bendi)
    www.msb.gov.tr
    Sevke İlişkin Mazeret Hallerinde Erteleme İşlemleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/sevke-iliskin-mazeret-hallerinde-erteleme-islemleri

Mümkünse en yakın askerlik şubesinde yüz yüze bilgi alabilirsiniz
    Ya da ulaşabilirseniz Edevlette askerliğim sayfasının en altında kayıtlı olduğunuz şubenin telefonu var. 0312 402 61 00 Askeralma genel müdürlüğü telefonu. İkisini de denersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim, bu madde üzerinden çözüm bulmaya çalışacağım

• Öncelikle acil şifalar dilerim. Bu konuda şöyle bir bilgilendirme yapmak isterim. Babanızın engelli raporu ile birlikte başvuru yaptığınızda, sizi babanızın bulunduğu şehirdeki birliğe gönderiyorlar ve hafta sonları bölük astsubayı ve komutanınızın onayı dahilinde olmak kaydıyla da evci iznine gitmenize izin veriyorlar. Ben askerliğimi Elazığ'da yaptım, bir arkadaşımızın babası da engelliydi ve Elazığ'da yaşıyorlardı. Arkadaşı önce başka bir birliğe göndermişler sonrasında başvurusuna istinaden ikamet ettiği Elazığ'a göndermişler ve hafta sonları eve gidiyordu.

Bunu bir araştırın, kolaylıklar dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecilim bitiyor babam engelli
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.