Şimdi Ara

Teknolojinin Hızına Yetişebiliyor Muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son yıllarda teknoloji öyle bir hızla gelişiyor ki takip etmek neredeyse imkansız hale geldi. Daha bir cihazın özelliklerini öğrenmeden, yeni modeli çıkıyor. Özellikle yapay zeka, robotik teknolojiler ve elektrikli araçlar gibi konular son dönemde büyük bir ivme kazandı.

Peki, bu hız hepimiz için iyi mi? Yoksa bir yerlerde frene basmamız mı gerekiyor? Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor, evet, ama aynı zamanda insan ilişkilerimizi ve günlük yaşam rutinimizi nasıl etkiliyor sizce?

Ben kendi adıma bazen "her şey çok hızlı gelişiyor" diye düşünüyorum ve teknolojiyi yakalamak adına bazı anları kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce teknolojiyi tam anlamıyla takip edebiliyor muyuz, yoksa bir noktada bu hız bizi zorluyor mu?

Fikirlerinizi merakla bekliyorum, bakalım sizler bu konuda neler hissediyorsunuz.

• teknolojinin hızına yetişemiyoruz. bu düşüncemi yazmadan evvel, ai'ye de sordum. sonuçta insan olarak hata yapan da yapmayan da bir arada ve teknolojiye yetişme hızımız için %60/70 gibi bir değerlendirme aldım yine. yani çok da iyi değiliz. akşam uçak kazaları raporu vardı. bir değil, üç değil, beş değil, yedi değil. hatayı atlayan atlayana. bir tanesine dikkat edilse, uça çakılmaktan kurtulacaktı. olağanüstü bir durum ve hiç biri hatayı fark edemiyor. hata üstüne hata, e uçak nasıl kurtulsun.   (en acı vereni de neydi biliyor musunuz? kanadaydı sanırım, yok abd... kendi uçaklarında revizyonu yapıyor ama dünya genelindeki uçaklara ne revizyon yaptırıyorlar ne de bildiri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 5 Mart 2025; 9:26:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.