Şimdi Ara

Telefon alacam yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1300 tl var hangi telefonu önerirsiniz

• nexus 5 nasıl sizce ve ya discovery elite
  • Nexus 5 kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde bütçem aynen o civarda herkes g2 diyor nexus 5 şarjda sıkıntılıymış.2 gündür forumlar videolar benchmarkları izliyorum.g2 hep nexus'un üstünde bende g alacam 32 gb da bütçem 1200 1250 civarı acaba nerde bulurum bu fiyata 16 gb almak içimden gelmiyor.Birde nexusun arayüzünü hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

benimde bütçem aynen o civarda herkes g2 diyor nexus 5 şarjda sıkıntılıymış.2 gündür forumlar videolar benchmarkları izliyorum.g2 hep nexus'un üstünde bende g alacam 32 gb da bütçem 1200 1250 civarı acaba nerde bulurum bu fiyata 16 gb almak içimden gelmiyor.Birde nexusun arayüzünü hiç beğenmedim.

kliksa dan alabilirsiniz
  • G2 32gb uygundur. Ya da 16gb alıp benim gibi anahtarligina USB ve microUSB girişli 16lik flash bellek al

• quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

quote:

benimde bütçem aynen o civarda herkes g2 diyor nexus 5 şarjda sıkıntılıymış.2 gündür forumlar videolar benchmarkları izliyorum.g2 hep nexus'un üstünde bende g alacam 32 gb da bütçem 1200 1250 civarı acaba nerde bulurum bu fiyata 16 gb almak içimden gelmiyor.Birde nexusun arayüzünü hiç beğenmedim.

kliksa dan alabilirsiniz

hocam ithalatçı garantili yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lg g2
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

Nexus 5 kesinlikle

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

quote:

kliksa dan alabilirsiniz

hocam ithalatçı garantili yazıyor

paralel ithalat evet.

• o ne oluyor hocam kaçak felanmı ben telpa kvk genpa felan garantili istiyorum veya lg garantili
  • baroncan1 kullanıcısına yanıt
    Kaçak değil. Kliksa'nın kaçak telefon satacak hali yok. Distribütör firmalar haricindeki diğer firmalar tarafından ithal edilen telefonlara paralel ithalat telefonlar deniliyor. Servis hizmetini ise LG servisleri değil, bu firmalar tarafından anlaşılan Deltaservis, Medcell vs. gibi yetkili servisler veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 14 Haziran 2014; 15:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Kaçak değil. Kliksa'nın kaçak telefon satacak hali yok. Distribütör firmalar haricindeki diğer firmalar tarafından ithal edilen telefonlara paralel ithalat telefonlar deniliyor. Servis hizmetini ise LG servisleri değil, bu firmalar tarafından anlaşılan Deltaservis, Medcell vs. gibi yetkili servisler veriyor.

aynen hocam
  • Geçmiş ne kadar da güzelmiş konuyu baştan aşağı okudum duygulandım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.