Şimdi Ara

Telefon(internet) hattı yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba.An itibariyle 42 gündür internet bağlantım yok.vodafone net denen içler acısı bir hizmet anlayışına sahip firma bu tarihe kadar türlü bahanelerle oyaladı beni.Oluşturduğum ilk kayıt neticesinde bina içi tesisatı yenileyin dediler.Elektrikçi gelip kontrol etti ve telekom ekiplerinin giderken kestikleri kablo bağlantılarını düzeltmeden gittiklerini söyledi.Kesilen iki zil teli bağlanınca o gün 5 saat kadar internet düzeldi ancak tekrar bağlantı koptu.Bu hadise üzerindende 35 gün geçti.Müşteri hizmetleri her açtığı kaydı bina içi tesisat bahanesiyle beni bilgilendirmeksizin sonlandırıyor.Durumu garantilemek için cat6 ile yeni bir hat çekmek istiyorum.Elektrikçilerse bu işlem için 100-120tl arası ücret talep ediyor.Bu nedenle kendim yapmayı düşünüyorum.Ancak ankastre bağlantıları nasıl yapılacak bilmiyorum.Detaylı bilgiye ihtiyacım var.Konuyla alakalı hemen her konuyu inceledim ancak tam bir bilgiye ulaşamadım.Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ƒ®ét -- 14 Kasım 2016; 18:24:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone aşırı sıkıntılı bir Servis sağlayıcı Türknet'e geçmenizi öneririm.Komşumuzda sizin gibi problem yaşadı hattı sıkıntıya soktu TT ekipleri Türknet ücretsiz özel ekip gönderdi.
    Ben 8 aydır kullanıyorum.Komşumda 3 aydır kullanıyor memnun arkadaşımıda geçirdim 2 günde bağlandı.
    Taahhütsüz olması ve yüksek akk vermesi çok iyi ondan dolayı TT'de durmak saçmalıktır.
  • Vodafone sözleşme iptali için 300 tl istiyor.Türknet ile görüştüm.Tahhüt yapmadıkları için cayma bedelini karşılamıyorlarmış.Birde reglete giden zil tellerini bugün değiştirdim.Telekomcuların kestiği yeri elektrikçi bantlayıp 40 tl alıp gitmişti.yeni telleri reglete tornavida ile iterek soktum.Problem düzelmedi.Normalde bir aparat ile takılıyor.Tornavida ile oluyormu bilemedim.Cat6 aldım 25 metre.Reglete nasıl bağlantı yapacağım bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.