< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 5 Mart 2020; 10:50:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 5 Mart 2020; 10:50:16 > |
x bir firma yaptığı iş üzerinden kazanç elde ederse. Elde ettiği kazancın yüzde20 si kadar vergi öder.
Bu x firma çalışanı y de kazandığı para ile harcama yaptığında yüzde18 kdv öder. kısaca y çalışması sonucunda dolaylı olarak yüzde 38 vergi öder... Şimdi soruyorum bu yüzde 38 vergi yetmiyor mu? doymuyormu gözleri bunların ötv yi falan hesaba dahi katmadım şu an Herkes uyuyor ama 2000 senesinden beri bu millet neredeyse kazancının yarısını devlete veriyor ve ortada ne sağlık ne eğitim nede yol var... şimdi yol yaptı diyecekler heryer paralı hocam neyin paralısı... |
bir 40 milyar dolar daha için bereketli keseleriniz hazır mı gençler.
sık sık telefon değiştirsiniz ha |
Aynen hocam zaten gelen vergilerden dolayı fiyatlar artsa da ikinci elde fiyatları halkımız hiç ama hiç arttırmayacaktır
|
Yakında verginin vergisini de çıkartıp alırlar.Savaş meraklısı çok olunca,sonuçları böyle geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mart 2020; 11:4:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |