Şimdi Ara

Telekomdan Port Yok Cevabı ve Çaresiz Kalmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba istanbul anadolu yakası fındıklı maltepe tarafında ikamet ediyorum. Binada telekom internet kutusu mevcut ama Mahallede port olmadığı için telekom evime internet veremiyor ve port açılma süreleri malum çok uzun.

8-16 mbit adsl bile işimi görüyor. Port olmadığı için turkcellin superbox kampanyası var ama şartları çok ağır. 50 gb kotalı superbox(kota bittiğinde hız azalmıyor duruyor) internet 119 tl, sınırsız kotasız 10 mbit superbox 159 tl ama bu iki tarife de 24 ay taahhütlü. Bu çakallara 24 ay boyunca para vermek ağırıma gidiyor açıkcası.

Kablonet in ise bizim mahallede altyapısı yokmuş arayıp sordum.

İstanbul anadolu yakası maltepe fındıklı civarında antwifi durunet tarzında kablosuz bireysel internet hizmeti sağlayan bir firma tavsiyesi yazabilecek olan veya bu konudan muzdarip olup da çözüme ulaştıran birileri varsa bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vodafone nete başvur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Port boşa çıkınca Telekom'dan haber verecekler diye sakin beklemeyin.

Ben port için 60 gün haber bekledim. Telekom'dan cevap gelecek diye beklemeye devam etseydim 160 gun daha beklerdim.

Dilekçe verdim, telefondan port talebi oluşturdum. Twitter'dan mesaj gönderdim hep aynı sekilde döndüler. Bu yil için çalışma görünmüyor, 2019 yılı içinde bir ihtimal çözülür, dediler. Cep için bol bol İnternet paketi aldım mecburen.

Nasil olsa bekleyeceğim deyip netspeed'e başvurdum. Bana 1-90 gün arasında port talebiniz gerçekleşir dediler.

Çarşamba evraklari gönderdim, persembe teslim aldilar. Cuma sabahı arayip port yok, bekleyeceğiz, surekli takibini yapacagiz dediler. Aksam 9 gibi arayip kontrollerimiz sirasinda port yakaladık, dediler. :) Pazartesi baglanti yapildi.

Tabii ki herkes bu kadar sansli olmayabilir. Dediğim gibi 90 güne kadar bekleme süresi varmış.

Bir iss'ye başvurun, sizin adınıza port takibini onlar yapsın. Mesela Netspeed'i düşünürseniz facebook sayfasına adresinizi atın, onlar kontrolü yapip size alabileceğiniz hizi yazar. Bayağı hizli cevap yazıyorlar.

Forumda port sorununu farkli sekilde çözenler de var. Port icin araya adam sokan, para veren de var; port takibini kendisi yapip yakalar yakalamaz Telekom'u arayip abonelik başvurusu yapan da.

Birisi Telekom'un hazirnet (günlük taahhütsuz paket) tarifesine başvurup, sonra baska iss'ye gecmis, port sorununu boyle çözmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 13 Aralık 2018; 14:4:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bina 9 aylık bir bina ve hala port yok alt yapı yok diye 9 aydır bekletiliyoruz tüm aparatman.Kaç kere aradık dilekçe verdik yok arkadaş.Varmı bı akıl verecek bunalıma girdik artık.Bi oyun eğlencemiz var akşam eve gelince,onunda içine ettiler

• bütün iss leri tek tek arayıp sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Bizim bina 9 aylık bir bina ve hala port yok alt yapı yok diye 9 aydır bekletiliyoruz tüm aparatman.Kaç kere aradık dilekçe verdik yok arkadaş.Varmı bı akıl verecek bunalıma girdik artık.Bi oyun eğlencemiz var akşam eve gelince,onunda içine ettiler

Eski oturdugum bina da yeniydi.Uzun sure beklendi fakat altyapi gelmedi.Sagolsun muteahhit olaya el atti daire basi belli bir para toplandi ve ustalari ayarlayip yollari kazdirdi altyapiyi cektirdi.Bir kac gune de turktelekom ekipleri gelip abonelik yaptilar.Yoksa ne zamana gelirdi Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semsam -- 15 Aralık 2018; 14:35:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semsam

quote:

Orijinalden alıntı: dante06

Bizim bina 9 aylık bir bina ve hala port yok alt yapı yok diye 9 aydır bekletiliyoruz tüm aparatman.Kaç kere aradık dilekçe verdik yok arkadaş.Varmı bı akıl verecek bunalıma girdik artık.Bi oyun eğlencemiz var akşam eve gelince,onunda içine ettiler

Eski oturdugum bina da yeniydi.Uzun sure beklendi fakat altyapi gelmedi.Sagolsun muteahhit olaya el atti daire basi belli bir para toplandi ve ustalari ayarlayip yollari kazdirdi altyapiyi cektirdi.Bir kac gune de turktelekom ekipleri gelip abonelik yaptilar.Yoksa ne zamana gelirdi Allah bilir.

Alıntıları Göster
    Olmadı bizde öyle yapalım.Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.