Şimdi Ara

Teleservice ücret istiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Vodafone'dan aldığımç 32Gb İphone 5 cihazımı

-ekranın kasaya tam oturmaması Bastırınca çat diye oturması..( Hafta da bikez flan oluyor.. Kılıfı çıkarırken falan.. )
    -Cebimde kendiliğinden ısınıp sarj tüketmesi
    -kamereda 10'larca mor ve siyah leke
    -Kenardaki soyulmalar

Sebebiyle servide gönderdim.. Ellerine geçer geçmez geri göndermişler. Telefonun sol üst köşesinde hasar var 1400 Lira verirseniz yenisiniyle değişiriz diyorlar..

Telefon illaki yer düştü.. E aleminyum olduğundan köşesinde biraz ezilme oldu gerçek anlamda biraz.. İ5 sahipleri siz daha iyi anlarsınız.
    Bu olayın doğrulu nedir. kamera problemleri lekeler Araştırdığıma göre i5 lerde oluyor... Telefonun yere düşmüş olması mı bütün bunlara sebep oldu? Bu kadar narin mi yani :S Şimdi Naapmam lazım? Servise nasıl bi yanıt vermeliyim..

Parayı ödeyip yenisini göndermerinimi istemeliyim.. Bu konularda bilgisizim.. Bana yol göstermisiniz.. Çok memnun olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp25 -- 2 Haziran 2014; 14:15:52 >

• O telefonu o şekilde 500-600'e satın.
    Üstüne 400-500 daha koyup 1100-1200 TL civarında garantili ve temiz İphone 5 alın. (Forumda bolca var)
    Onlara 1400 TL verecek yere en fazla 500 TL vererek yine bir İphone 5 sahibi olun...
  • mat2000 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ekranın tam oturmaması kısmından bu cevabı verdiniz. Telefonun durumu o şekilde değil mesela haftada bi kez oluyor. bi köşeye basıyorm çat diye bi ses geliyo sanki yerine oturmuş gbi..

500-600 Lük bi durum yok yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykp25

Sanırım ekranın tam oturmaması kısmından bu cevabı verdiniz. Telefonun durumu o şekilde değil mesela haftada bi kez oluyor. bi köşeye basıyorm çat diye bi ses geliyo sanki yerine oturmuş gbi..

500-600 Lük bi durum yok yani..

Sizin yazdığınız sorunlara istinaden tahmini yazdım o fiyatı.
    Telefonun durumunu tam olarak bilmediğim ve de temizlik durumunu görmediğim için söyledim.
    AMA...

Kamerası sorunlu, şarj problemi olan, ekranında oynama olan, kozmetik açıdan soyulmaları bulunan bir telefon tama olarak ne eder bilemem.

Yalnız mesaj yazmamdaki asıl amaç 1400 TL değişim için çok büyük bir rakam bu şekilde satıp üstüne 1400 TL'ye oranla çok daha az bir miktar ödeyerek yine bir İP 5 alabilirsiniz.

• Ekranını yerine oturt, kameradaki sorunlar için apple store zorlu'ya git ve telefonunu ücretsiz değiştirsinler
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    ekran çıkmış durumda değil bi çıkıntı gözükmüyor yani çalışmada seyrinde bi sorun yok metal kısma bastırınca bazen ses geliyor.. yani Ben yorumum ekran oturyormuş gibi ses geliyor..

Öyle bişe mümkünmüdür acaba Apple store değişmedurumu.. Telefon apple ama garantisi başka yer.

telefon elime geçince fotoları yükicem bu arada.. Daha sağlıklı bilgiler almak için.
  • Apple store a git kameradaki sorunlardan bahset degisim muhtemelen gerceklesir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykp25

ekran çıkmış durumda değil bi çıkıntı gözükmüyor yani çalışmada seyrinde bi sorun yok metal kısma bastırınca bazen ses geliyor.. yani Ben yorumum ekran oturyormuş gibi ses geliyor..

Öyle bişe mümkünmüdür acaba Apple store değişmedurumu.. Telefon apple ama garantisi başka yer.

telefon elime geçince fotoları yükicem bu arada.. Daha sağlıklı bilgiler almak için.

Apple tüm telefonlara 0 ise kullandığın günden başlayan 2 yıl garanti veriyor garanti fark etmiyor Apple marka herşeye Zorlu Center Avm 'de ki Apple mağazası bakıyor randevu alıp gitmeni tavsiye ediyorum randevusuz gitme bakmazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.