Şimdi Ara

Televizyon seçmeye çalışırken ne kadar süre harcamak normaldir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay önce mutfağa koymak üzere bir televizyon alışverişi yapmaya karar verdim. 3D istemiyor, ama smart TV olsun da internet televizyonlarını da seyredeyim dedim. 4-5 hafta aradıktan sonra 32 inch bir Samsung TV satın aldım. Ama gelip gördüm ki smart tv özelliğinde ne tivibu ne turkcell tv var. Meğerse LG ve Vestel serileri bu uygulamaları destekliyormuş. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Şimdi düşünüyorum, acaba doğru kaynakları mı araştırmadım, aramaya daha fazla devam mı etmeliydim.. Sizce 1000-1500 TL civarlarında bir televizyon almak için ne kadar süre harcamak mantıklı, donanımhaber'den başka nerelere bakmalıydım bu hayal kırıklığına uğramamak için?

Teşekkürler.

• samsung smart tvlerde tivibu var.en azından f 6 serisi ve üzerinde.
  • waterfall_man kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. F5570 almıştım ben.. HUB'da mı göremedim acaba, tekrar bir bakayım.

Aklımı karıştıran daha genel, insanların alışverişe karar süreçleri ile ilgili oldu karar vermeye çalışırken. Ben donanımhaber ile samsung sitesine başvurdum ağırlıklı olarak. Televizyon almak için başka nerelere bakmak lazım mesela (biraz yorum yeri olarak çelişkili olacak ama)?
  • valla ben donanımhaber forumuna bi de satın alma sitelerindeki yorumlara baktım.ama en son olarak elimde usb en az 6-7 mağazada en az 4-5 cihaz denedim ve en uygun fiyat ve en uygun taksit sayısına 46f8500 aldım.tabiki satın almada pek çok kriter var.ama en önemli kriter kendi gözünüz.görüntüsünü beğeniyorsanız problem yok.smart olayı dört dörtlük olan tv yok .en az 2-3 sene olamaz da bence.
  • Bakabileceğin başka tekno siteler var ama hiçbiri forum donanım kadar geniş yelpazeli ve zengin içerikli değil.ben aşağı yukarı hepsini inceledim.hepsini toplasan bir forum donanım etmez.bu forumda nerdeyse her tv modeli için bir konu başlığı var.aradığın tüm cevapları bu forumda bulabilirsin.ama sormadan önce bol bol okuman gerekir.tv arayışı için zamana gelince;bu forumda beş yıldır araştırma yapıp hala tv alamayanlar var yawbazılarıda iki günde alıyor.kişiden kişiye değişir.bunun bir standardı olmaz ki şu kadar zaman içinde tv arayışını bitireceksin veya şu kadar zaman tv aramak makbuldür diye.
  • Anladım.. Donanımhaberi e-ticaretten ayıran hem zenginlik hem de güvenilirlik bence. Burada üyeler çok daha aktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knotla -- 13 Mayıs 2014; 12:02:04 >
  • Evet bence de alışveriş yapmadan önce ve ufak tefek tamiratlarda fikir alınabilecek güzel kaynaklardan biri bu site
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.