Şimdi Ara

Telsim bugünlerde neden su koyverdi boyle!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuyorum sürekli, msjler geç gidiyor, yok görüşme kesiliyor diye ama bende sorunsuzdu iki güne kadar. Son iki günder, msjlar bazen 24 saat sonra gidip gelmeye, konuşmalar kesilmeye başladı
    Ankaradayım, sizdede aynı sorun varmı, yeni bi arıza falanmı var nedir anlamadım ya.

• evet 2-3 günden beri ilk defa mesajlar geç gelmeye başladı. mugladayım ve istanbulla mesajlaşıyorum
  • 2 gündür aynı problem bendede var mesajlar bazen 8-9 saat sonra gidiyor bazen iletim raporu gelmediği halde iletilmiş oluyor anlamadım gitti doğrusu
  • tam da zmnını buldu bu ya

telsim ne güzel ucuz bi de avea dan daha ii çekio die aldık, 2 gündür ne doru düzgün çekio ne de mesajlar gidio

• Sabah gönderilen ve gelmesi gereken msjlar, şu an geldi, yani gece yarısı! Birini arayıp ulaşabilmekde mümkün değil.
    Telsim müşteri hizmetlerini aradım, tam 10 dakkadır bekliyorum, daha kimseye bağlanamadım. MMS yolluyorum 8 kontörüm düşüyor. Neler oluyor Telsim aloooooo !!!
  • 10 dakka bekletildikten sonra del yüzüme kapatıldı, içimden size neler söylediğimi bir bilsen telsim.
  • CepAile, kamu vs. falan gibi tarifeler çıkardılar. Ondan sonra ucuza konuşmak için de herkes Telsim hattı aldı. Abone artışında patlama yaptılar. Ama aynı patlamayı baz istasyonları sayısına ve gerekli altyapıya yansıtamadılar. Sonuçta abone artışındaki patlama, hatların elde patlamasına dönüştü.

(Bizim akrabalar da üç tane yeni Telsim hat ve bunlarla kullanmak için ikinci telefon aldılar ama, konuşamıyorlar maalesef.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    her hafta zam amac ne acaba
    3 yıl önce açıldı
    Bu fiyatlara ne oldu böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YALLAH BENİM HATTA TELSİM TURKCELL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM NE GÜZEL Vodafone ALDI DEDİK DAHA COK DÜZENLİ BOZDULAR
  • aynen bende de son birkaç gündür bu sorunlar var.

abone sayısının fazla olması ve altyapının bunu tam olarak kaldıramamadığı doğru ama son 2 günde ne kadar abone aynı anda telsime kayıt oldu da birden herkeste aynı sorun ortaya çıktı.

şahsen bende hiçbir sorun yoktu telsimde. sorunsuz kullanıyordum..
  • Bu kargaşa yüzündenmi oldu bilmiyorum artık mms icin benden 8 kontor aliyor telsim, aradım defalarca ama hersey normal diyolar, kafayı yememek elde değil.
  • Telsim bazı konularda ii ama işte böyle konularda... Mesela 2 ay falan önce hattımda yaklaşık 40 kontör var bir baktım hepsi gitmiş. Telsim Cep Shop a sordum "bu aralar böyle sorunlar var, oluyor" dedi ve benim kontörlerim öle gitti.
  • 5 dakikası 1 kontor muhebbetine taşıyorum, yoksa çekilecek çile değil!
  • valla bende bir sorun yok..
  • işte dediğim gibi bende de sorun yoktu hiç ama son birkaç gündür ne olduysa oldu.

bende de cepaile beleş msj için kullanıyorum sadece. yoksa başka birşey yok. şu an 1500 civarı kontor var konuştuğum da yok doğru düzgün.
  • BUGÜNLERDE Mİ???
    öyleyse siz çok şanslıymışsınız benim 1 senedir var ve artık dayanamayıp müşteri hizmetlerine patladım.onlar da ne dedi biliyormusunuz?sıkı durun!
    hattınız cepöğrenciyse normal dedi.yani ortada çok büyük bir kötü niyet ve hile var bence
  • Valla uzunca süredir ilk defa bendede sorun baş gösterdi..Yaklaşık 4-5 aydır msgın geç gitmesi gibi bir sorunla hiç karşılaşmıyordum ama 2 gündür çıkıyor bu sorun.

Sorun nedir acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

valla bende bir sorun yok..

acaba nerede oturuyosun?
    istanbul?
    çok dengesiz bir şebeke...vodafone un alması ile birlikte şebekelerde düzeltme yapılacak dediler ama hak getire
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem86

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

valla bende bir sorun yok..

acaba nerede oturuyosun?
    istanbul?
    çok dengesiz bir şebeke...vodafone un alması ile birlikte şebekelerde düzeltme yapılacak dediler ama hak getire

Ben Şu an Kütahyada okuyorum..İstanbuldada sorun yoktu ama bu günlerde olmuyor değil ..nedense yeniden başladı
  • Arada kafayı yiyor böyle, bu ara biraz normal gibi ama, şebeke meşgul uyarısı sık sık çıkmaya başladı.
  • şebeke meşgul uyarısı çık sık çıkmaya başladı arkadaşın da dediği gibi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.