Şimdi Ara

Tesbih Hastası Olan var mı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
55.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tesbih Hastası Olan var mı
  • VENGİ AĞACI.

• AZUBE AĞACI.

• kuka ağacı

• kıymetli türkiyede yetişen işlenmesi çok zor olan sert ağaçlardan demir hindi

• fil dişi oyma işçilikli

• kuka ağacı Erzurum işciliği gümüş işlemeli

•  Tesbih Hastası Olan var mı

böyle bişeyi nereden bulabiliriz?
  • Severiz ama muptelasi degiliz.
  • Benim tesbihle pek aram yoktur fakat kuzenim Türkiye'nin en önemli tesbih ustalarından biri..Babasıda öyleydi.
    Bağ, kehribar, çeşit çeşit boynuzlar bunların yapımını çok seyrettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 17 Temmuz 2011; 0:39:12 >
  • 1 kuka
    1 99luk kehribar
    1 33lük kehribar
    1 sarı kehribar
    1 fil dişi
    1 oltu
    1 kazaz
    1 iki kazaz
    1 bufalo boynuzu
    1 tanede kaplumbağ kabuğu tesbihim var

arada ufak tefekleri saymıyorum bile. acaip stres alıyor...
  • 45 in üzerinde tesbihim var . Maddi manevi değeri çok yüksektir . Bursadan , bodruma , mekkeden , bulgaristana , çanakkaleden , erzuruma kadar bi çok ilden hediye geldi . . . hiçbirini ayırt etmem alırım dizerim koltuğa saatlerce oynarım :)) sallamadan çok çekmeyi severim arada stres atmak için sallamak da iyi geliyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeventCelik -- 17 Temmuz 2011; 1:57:49 >
  • Ben değilde babam çok sever.3-4 Tane kehribar vardı diğerlerini hatırlamıyorum.Stres attırıyor diyorlar ben tesbih çektikce daha çok stres yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

Ben değilde babam çok sever.3-4 Tane kehribar vardı diğerlerini hatırlamıyorum.Stres attırıyor diyorlar ben tesbih çektikce daha çok stres yapıyorum.

Bende önceden çekmezdim stres atma güzelliğide var tesbihlerde. Örneğin tesbihim yanımda olmadığı zaman aklımdan binlerce düşünce geçiyor fakat tesbihimi çektiğim zaman oda odaklandığım için stresten uzak kalmış oluyorum. Örneğin çinlilerin böyle stres topları falan satılıyor.
  • ya bu tesbih resimlerini görünce canım acaip istedi :D böyle uygun fiyata güzel bir tesbih önerebilecek var mı ya da nerden alabilirim istanbulda oturuyorum
  • Tesbihten aşırı şekilde gıcık alırım. Yani biri salladı mı nasıl diyim alıp kırasım gelir o derece gözüme batar. : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Tesbihten aşırı şekilde gıcık alırım. Yani biri salladı mı nasıl diyim alıp kırasım gelir o derece gözüme batar. : )

Tabiki bir ortamda tesbih sallanmaz , geçen otobüste şakkıdu şukkudu sallıyordu adam küfür ettim ama elde çekseydi daha iyi olurdu. Her yerde böyleleri kendilerini belli ediyor malesef.
  • Abi ne bilim tesbih bana sanki iş güç olmayan boş insanların zaman geçirmek için kullandığı şey gibi geliyor.
  •  Tesbih Hastası Olan var mı

Oltu taşı,gümüş işlemeli.
  • Tesbihin adı : Moss Agate (Yosunlu akık tesbih)
    Özelliği: Stresi giderdiğine, nazardan ve tüm kötü enerjilerden koruduğuna ve taşıyana şans getirdiğine inanılıyor.
    Nereden alınabilir ? : Buradan
    Resimler :

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.