Şimdi Ara

Tiguan Yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaşlar Bir Sorum Olacak Biz Vw tiguan 1.4 Tsi 122 Ps Chrome Edition Almayı düşünüyoruz.ama Aklıma takılan bir noktası var.sahibindende ilanlara baktıgımda daha 3,4,5 binlerde tiguanlar satılık bunun nedeni nedir? araç çok mu yakıyor? 80 bin liraya kadar yüksek ve konforlu bir araç önerebilirmisiniz tiguandan başka ? degerini koruyan ve çok aşırı fazla yakıt tüketimi olmayan.herkeze iyi forumlar.

• yardım edecek bir kişi yokmu koskoca forum da
  • emirhan001 kullanıcısına yanıt
    tiguan için ne kadar fiyat aldınız.

sorularınızın cevaplarını tiguan forumunda detaylıca anlatıyorlar.tanıdığın arabasında ortalama 8.3 lt gösteriyordu
  • 79 bin lira fiyat aldım chrome edition manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirhan001 -- 10 Haziran 2014; 0:42:21 >
  • ben de eskişehirde biraz gezdim araştırdım.

3000km de chrome 76000TL 18" jant ve led far sunroof...

sıfır mağzadan sport 17" jant led far sunroof 76000 TL

ve herkesin ağzında benzin sarfiyatı yüksekliği ...

birsürü başka model baktım. kaporta ve duruş deyince tiguan başka.
  • o erken satanlar arabayı kullanamayanlar kardeşim. ehliyeti olupta arabayı ciddi anlamda sürmeyi kullanmayı bilmiyen insan o kadar çokki
    TIGUAN yüksek devirli arabadır ve bu yüzden devirli kullanılması gereken arabadır bunun sebebi beygiri dengelemek devirli kullanmassan cogu kişi kullanmaz bir sorun çıkartır araba
    o yüzden satarlar..

bende de TIGUAN var ve gayet memnunum ama satıcam çünkü scirocco diye bir canavar var ortalıkta :))
    iyi kullanılırsa hic bir sıkıntı yapmaz kardeşim emin olabilirsin
  • yaklaşık bir ay önce tiguan aldım.qq ve tiguan arasında kalmıştım.bütün bir hafta sonu qq kullandım.sonra tiguan denedim ve hiç soru işareti kalmadan kararımı verdim.şu andada en ufak pişmanlığım yok.peki herşey şahanemi.tabiiki sıkıntılar var.sunroof gıcırtı yapıyor.düşük devir ve kalkış hızlanması iyi değğil.yüksek devir istiyor.oda sarfiyatı belirgin şekilde arttırıyor.ama aracın diğer artıları okadar fazlaki bunlar pek umurumda olmuyor.tabii en önemli artısı bu fiyata bu araba .muadillerine göre donanım ve kalitesi çok üstün ve daha ucuz.ben iyi seçim yaptığımı düşünüyorum.umarım fikir verebilmişimdir.kazasız belasız günler dilerim.
  • yorumlar için teşekkürler...

cruise ile uzun yol yapanlar tüketiminin abartılı olmadığını söylüyorlar...

yakıt deyince peugeot 2008 avantajları cezbetti. ama yakından inceleyince tiguan seçeneğine geri döndüm.

şimdi mokka ile karşılaştırıyorum.
  • ben qq ile gidip geldim ama tiguan daha hoşuma gitti. bire 1.6 dizele 100 bin civarı vereceğime bunun dsg sine 75 veririm diyorum. olmadı lpg taktırırız napalım. sanırım alıcam. beklemedeym
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.