Dersleri çalışırken ne kadar keyif alıyorsunuz, kendinizi ite ite zorla sadece sınavlar için mi çalışıyorsunuz yoksa gerçekten çok keyifle ezber yapan gönüllü şekilde boş vaktinde falan çalışan birileri var mı. Derslere ekstra ilgimiz yoksa bu yanlış bölümü seçtiğümizi mi gösterir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tıpçılara sorum

-
-
Kim çok keyifle ezber yapar ki,şu kişisel gelişim zirvaliklarini bırakın,iş,okuma dediğimiz şey mecburiyetten yapılan bır şey en tıp aşığı inek adam bile çalışırken sıkılıyor tabi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun oynamak, partilere gitmek, dizi film izlemek, karı kız kovalamak varken kim neden kemik ezberlemekten zevk alsın?
-
Doğru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ooooh 6+5 (minimum) sene haril haril calisip 150 200k kazanacam oooh bee
-
Ama mesela keyif alıyo msun veya yazın textbook falan okuyanlar oluyo bilmiyorum
Cok sevsen de keyifli ezber diye bir sey yok
İlgili olup kitap makale okumak guzel ama sınavlar icin o şekilde çalışamıyorsun
Kisacasi karisik
sadece tıpçılar değil hiç kimsenin zevk aldığını sanmıyorum. odtülü bilkentli olmak da bu durumu değiştirmiyor.
Sınava 3 hafta kalınca zorla çalışıyorum. Keyif alarak ders çalıştığını iddia eden yalan söylüyordur
Gerçekten iyi doktor olmak isteyen biris boş vakitlerinde bile kendini bu yönde geliştirir, textbooklar okur, makaleleri takip eder. Eğer bunları yapmıyorsan çok yanlış bölümdesindir dostum, tıp senlik değil
Gercekten akilli 1 doktor bunların hicbirini yapmayıp ilk sene ortalama kasip dataya yazilir 6.sinifta tus kasip derma yazar gelen hastalara sponsorlu nemlendirici cakar keyfine bakar
Bizim cv olacak inş
>akilli
>doktor
celiski
-
sen çok akıllısın galiba
ad hominem
-
Doktorken işiniz çok basit aslında; ne yapacağınız belli, mühendislikler gibi ne odlduğu belirsiz "kendini geliştirme" veya "kendi başına öğrenme" ve "yarıdan çoğu işe yaramaz müfredat" derdiniz yok.
GPA bile önemli değil, oturup çalışın, işinizi düzgün yapmayı öğrenin işte. İleride kötü doktor olursanız, hastaların hayatı kayacak bunu da unutmayın.
Bu kadar kötü değil durum, sevdiğiniz alandaysanız dersleri severek de çalışabiliyorsunuz, çünkü okul dersi olmasalar aynı kitapları alıp kendi başınıza çalışacaksınız zaten. Bilgisayar mühendisliği için söylüyorum bunu, ama çoğu ders işe yaramaz ve istediğiniz alana yönelemiyorsunuz (AI isterken elektronik dersleri almak vs.) bunlar da lisansın sıkıntıları.
Sizin durumunuzda belki; sırf para için bölüm yazınca insan hiçbir şeyi öğrenmek istemiyor demek ki.
-
Bu sene 2.komiteden zıctığım için 3.komiteye mecburen asıldım ve azıcık da olsa toparladım diyebilirim.3.komite aynı zamanda çalışmaktan en fazla zevk aldığım komite oldu.Demem o ki kendinize hedef koyunca çalısmaktan bir nebze de olsa zevk alıyorsunuz.Mesela sonraki komiteden 75 alacağım diye hedefler koyun kendinize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 29 Ocak 2025; 19:56:45 >
-
Otomatik klavyenin azizliği...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- eskiden lise kaç yıldı
- 2026 dgs ne zaman
- 70 tyt 50 ayt kaç bin sayısal
- lise diplomamı kaybettim
- mert yiğit yıldız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X