Uzmanlığa teşvik için yapılmalı bence adam 57-58 almış pratisyen kalıyor cerrahi yazar mecbur kalırsa cerraha ihtiyaç var cerrahiyi sevmediği için değil Doğu. Diye yazmıyorlar ctf cerrahlık 65-70puan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TIPI GERÇEKTEN İSTEMEYEN ARKADAŞLAR CİDDEN YAZMAYIN (3. sayfa)
-
-
İlk 5 dakikayı izledim. Çocuk iyi derece yapmış olabilir de bölümü bilmeyerek gitmiş sırf boğaziçi diye ee yazarsa böyle olur. Hazırlıkta da yatmış ee ne olacak :D Boğaziçinin oksijeni başarı sağlamıyor, ilk dönem 2.56 ortalama yapmış :D Çok normal yani.
-
Konuya bak awk herkes elon musk olmak istiyor az sakin olun olm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen dhyı tanımadın galiba burdaki insanlar silikon vadisinde calisacaklar ve yapay zekayı bulacaklar
bir meslek nefret ede ede yapılmaz. ya da işten kaytarmak için de sadece parası için okunmaz. tıp parası için okunmaz. eğer böyle sadece para için düşünüyorsanız tıpı, hayatınız boyunca çok üzülürsünüz ve her gün eziyet gelir size. en başta o mesleği sevmek gerekiyor çünkü ve konu sahibine katılıyorum mühendislik olsun diğer branşlar olsun eğer sürekli yatmadan siz düzgün çalışırsanız ve gündemi takip ederseniz zaten işsiz kalmazsınız. ayrıca doktor açığı kapanacak muhabbetleri de dönüyor son zamanlarda. ben doğrudur demiyorum ama ihtimal var böyle. bu yüzden sırf tıp tutuyor diye kendinize eziyet etmek yerine sevdiğiniz işle kendinizi donatın tavsiyem budur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 31 Ocak 2021; 21:43:32 >
3 sene tıp okudum sonra bıraktım eğer ilginiz yoksa yazmayın okul 9 senede biter hatta belki bitirememe ihtimaliniz bile var şahsi olarak ben 3 sene sonra hala 2. sınıftım ki mühendisliğe geçmesem atılırdım okuldan muhtemelen 2-3 yıl tusa hazırlanırsınız kazanamazsınız alacağınız maximum para 10 bin lira pratisyen olarak o da ilerde kesin de olmayacak bir de üzerine her gün sevmediğin bir işi yapacaksın üstüne üstlük kimseye zerre faydan da dokunmayacak ilgin olmadığından mesleğe Bu dediklerim ilgisi olmayanlar için ilginiz varsa uçarsınız o konu ayrı Yani sırf garanti diye tıp kesinlikle yazılmamalı Ben yaptım 3 senemi yaktım siz yapmayın
-
niye sildin hocam mesajlarını?
Her meslek para kazandırır.
Ama amaç deli paralar kazanmak, itibar kazanmak ise bunu insana sadece istediği meslek kazandırır.
İnsan önce kendini bilmeli.
Hiç düşünmeden bunun önü açık, bunda çok para kazanılıyor diye yazıyor öğrenciler. Benim açımdan buda ülkenin gelişmesi önündeki engellerden biri çünkü kimse böyle davranarak istediği konuma gelemiyor patlıyor.
Mesleğinizi hayatınızda amaç edinin araç değil. Amaçlarımız uğruna herşeyden istifade edebiliyoruz ama araçlarımız uğruna belli başlı şeylerden istifade ediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X