Şimdi Ara

Tiyatrocuyum soruları alayım (Sözleşmeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese iyi günler bu yazıyı merak eden arkadaşlar ve tiyatroya başlamak isteyen arkadaşlar için yazıyorum.
    Öncelikle kendim geçtiğim yollardan bahsedeyim tiyatoroya 6. sınıfta başladım şuan da yaşım 21 ilkten ekim sanat evi diye bir yere başladım kurs şeklinde bir süre para vermiştim sonra para vermedik 8 ay sonra ilk oyunumuza çıktık daha sonra türlü türlü oyunlara çıktım ekim sanat adıyla ve daha bu sene ahmet vefik paşa bursa tiyatrosuna sözleşmeli tiyatro oyuncusu olarak rol almaya başladım 1500 tl alıyorum aylık haftanın pazar hariç her günü doluyum hem okuyorum hem tıyatro bu arada konservatuvar öğrencisiyim her neyse sorularınız varsa sorun ama tiyatro sadece çıkıp oynamak değil tiyatro aslında bir spordur bana soru soranlara hepsini daha detaylı acıklayabılırm

• En yakın oyunun ne zaman. Geleyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiyatro aşığı değilimdir elbet ama, şehrime gelen her yeni oyuna giderim. (fiyatından dolayı bazı özel oyunlara gidemiyorum) Benim merakım şu; bir oyuncu bir dönem içinde birden fazla oyuna çıkıyor ve hepsinin senaryosunu nasıl ezber yapıyor yahu ?
    Replik ezberlemek için bir yönteminiz vs bir şey var mı ?
  • 29 mart salı günü saat 8.00 de woyzeck oyunun adı beklerim dostum ama başrol filan değilim sunucuyum yüzü boyalı olan kişi benim sahneye şlk ben çıkıyorum
  • Cringer kullanıcısına yanıt
    Suana kadar tiyatroda izlediğim hiç bir oyuna para ücret vs vermedim tiyatomuzun anlaşması var ücretisz giriliyor ancak bilet olmadığından boş koltukları kovalamak lazım direk boş yere geç otur elbet gelmeyen kişiler oluyor ve bir tiyatro kursuna yazıl eger devlet tiyatrosuyla anlasması varsa ücretsiz girersin kesinlikle o ezberleme konusuda ilk zaten elindeki kağıtlarla yapıyorsun provalarını daha sonra o kağıtları atmak istiyorsun ezberledikçe ve devlette çıkan bir oyun için en az 10 kere prova yapıldığını hatırlıyorum.
  • Hiç deneyim olmazsa ortama alışılabilir mi ? Yoksa illa küçüklükten mi başlamak gerekiyor bu işe. Yaş 18
  • dostum bende böyle bir işe girişmek istiyorum benzeri bir şey fakat yaptığım her hareket yapmacık oluyor :D konuşmalar vs vs bunun nasıl gerçekçi hale getirebilirim önerin nedir? Her başlayan başta böyle midir yoksa baştada biraz olsa inandırıcımı oluyor becerikli kişiler bu işte usta kişiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.