Şimdi Ara

Tm çıkışlıyım 2015'te mf'den girmek istiyorum, mfler yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar zamanında biyolojiyi pek sevmediğim için eşit ağırlık oldum sonra pişman oldum mf olmadığıma ama işte okul dersleri bakımından daha kolay olduğundan mfye geçmek istemedim. Bu sene de lysde 130 binlerdeyim Edebiyat 30 doğru 19 yanlış Cografya 11 dogru 11 yanlıs :D

Dedim ki ulan ileride keşke dememek için ben mfde şansımı denemeliyim. Fizik ve kimyayı çok seviyorum fazla sıkıntı yaşamayacağımdan eminim açığımı kapatabilirim rahatça beni bir biyoloji zorlayacak ama tabi alanım olmadığı için sizlerin de yardımı gerekiyor.
    Neye ne kadar ağırlık vermeliyim nasıl bir yol izlemeliyim nasıl hazırlanmalıyım gibi sorularım var...
    Unutmayalım ki 3 yıldır fizik biyoloji kimya görmüyorum

• Güncel
  • ben en son lise 1 de fkb gördüm bu sene fen sınavlarına girdim toplamda 12 netim vardı matematikten 30 civarı yaptım 313 puan geldi mf 4 birçok mühendislik geliyordu yani kazanmak kolay okumak zor.
  • biyo sevmediğin için hiç mf seçilmez mi :)) eğer müh istiyosan bio nun zaten pek bi katkısı yok.bende sayısalım 0 bilgiyle 12 net yaptım. Bence başarırsın.iyi çalışmalar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte fizik kimyadan zevkle 90lar 100ler alırken biyolojiden 45i zor alınca öyle oluyorr :D
  • Main ADC M kullanıcısına yanıt
    biyoyu her türlü halledersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de aynı durumdayım marmara işletmeyi bırakıp mfden girmeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum kusura bakma ama mf den tm yi hallederdin ama tm den mf yi zor halledersin
  • Hedefin kaç bin? Hedefini çok düşük tutman lazım ki olsun. Yoksa olmaz. Sıfırdan o fizik, kimya, biyolojiyi halledemezsin. Ve ayrıca 9 fizik kimyası zevkli konulardı. 11 Fiziği baya zorlu.
  • Hedefim 20k. Fizik ve kimyayi gercekten seviyorum yani dayatma olmamasi kendi istegimle ogrenmem de buyuk avantaj diye dusunuyorum. Fizik ve kimya gercekten hic sorun degil yani dershaneye ve okula gitmeyecegim icin calismaya da cok vaktim olacak keza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.