Şimdi Ara

TM Mezun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,gecen sene TM1'de 30K TM3'de 23K olup mezuna biraktim.Cevremde ne kadar mezuna kalan varsa MF,TM'den mezuna kalanlar da hep 60 70binden basliyor.Boyle bir derece yapip benden baska mezuna kalan var mi forumda? gecen sene kac k yapti hedefler neler,ne kadar calisiyoruz?
    Konuya butun hedefi yuksek mezun tm arkadaslari bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30k dan kaldım ben de.60 70kdan başlaması normal,10 20 30k olanlar gittiler çünkü.

Hedef 30kdan iyi yapmak

Ne kadar çalışıyorum,1 gün çalışıyprum 2 gün çalışmıyorum.Doğru düzgün bi tempom falam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

30k dan kaldım ben de.60 70kdan başlaması normal,10 20 30k olanlar gittiler çünkü.

Hedef 30kdan iyi yapmak

Ne kadar çalışıyorum,1 gün çalışıyprum 2 gün çalışmıyorum.Doğru düzgün bi tempom falam yok

iyi TM ogrencisinin genelde hukuk istedigini devlet hukuklarinin da 30k'dan kapattigini dusununce,evet 30dan basliyor genelde.Belli bir hedefiniz var mi hocam okul/bolum bazli

• 49 k dan bıraktım hedef hukuktu çünkü

Tek eksiğim olan mat kasıyorum bu sene , inşallah iyi olur sıralamam da bu sene de giderim

• Seninki kadar iyi değil ama 40K'dan kaldım ben de.
  • 60k dan bıraktım ve çok şanslısınız ki malım. rahatça elersiniz beni
  • 35K dan kaldım hedef hukuk günde 2 saat çalışıyorum önemli olan çok çalışmak değil istikrarlı çalışmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun
    8 ay önce açıldı
    Mezun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam tm 3 sıralamam 18k idi mezuna bıraktım Ankara Hukuk için. Sabah başlıyorum dinlene dinleme çalışıyorum. Bazı günler çok salıyorum ama artık o da azaldı. Bir haftaya kadar istediğim kıvama gelirim diye düşünüyorum

Sen gene 60-70kdan mezunlar görmüşsün ben sadece 1 tane 70kdan mezun gördüm. Gerisi hep 100k ve üstü
  • 160k mezun bıraktım hedef 5k iyi gidiyor.
  • 150 kdan biraktim hedef 25 k civari bakalim

• 200k dan tm3 bıraktım :Dd 22 edebiyat 20 mat. Geçen sene başladım matematige ücgenin ic acilari 180, - ile - carpımı + bilmiyordum. Geçen sene tam bu zamanlarda basladim. Sadece mat kastim. Türkce 35 geliyordu hep mat iyi olmayınca türkce otomatik iyi oluyor sanırım. Geçen seneden beri hergün 6-8 saat mat geo kastim simdi mat 25-30 geliyor sükür. Matematigi baya sevdim bos zamanlarımda hobi oldu arastirmak hukuktu ilk planım ekonomiye döndüm mat sevgisinden dolayi hedef itü yada bahcesehir tam burslu ekonomi bakalım. Kazanırsam efso olacak benim icin 200k>15k :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Brigade

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

30k dan kaldım ben de.60 70kdan başlaması normal,10 20 30k olanlar gittiler çünkü.

Hedef 30kdan iyi yapmak

iyi TM ogrencisinin genelde hukuk istedigini devlet hukuklarinin da 30k'dan kapattigini dusununce,evet 30dan basliyor genelde.Belli bir hedefiniz var mi hocam okul/bolum bazli

Hani sorarsan

1-İstanbul Hukuk

2-Türk-Alman

3-Akdeniz

Bunlar olmazsa da hayırlısı giderim herhangi birine.

• 26k'dan bıraktım bende, boun iktisat hedef. gün içinde sabahtan akşama kadar dinlene dinlene çalışıyorum ben de.
  • Bir zamanlar 8kdan mezuna bırakmıştım,başarılar hepinize gönlünüzce olur umarım

• Mf yim ama tm de calisicam 50kdan kaldim hedef 1k

• Dershaneye giden var mi aranizda,yoksa kendiniz mi calisiyorsunuz

• 160kdan bıraktım hedef 60k

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

200k dan tm3 bıraktım :Dd 22 edebiyat 20 mat. Geçen sene başladım matematige ücgenin ic acilari 180, - ile - carpımı + bilmiyordum. Geçen sene tam bu zamanlarda basladim. Sadece mat kastim. Türkce 35 geliyordu hep mat iyi olmayınca türkce otomatik iyi oluyor sanırım. Geçen seneden beri hergün 6-8 saat mat geo kastim simdi mat 25-30 geliyor sükür. Matematigi baya sevdim bos zamanlarımda hobi oldu arastirmak hukuktu ilk planım ekonomiye döndüm mat sevgisinden dolayi hedef itü yada bahcesehir tam burslu ekonomi bakalım. Kazanırsam efso olacak benim icin 200k>15k :S

Hocam ben hala, uçgenin iç açılarının - ile - çarpımı + olduğunu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

200k dan tm3 bıraktım :Dd 22 edebiyat 20 mat. Geçen sene başladım matematige ücgenin ic acilari 180, - ile - carpımı + bilmiyordum. Geçen sene tam bu zamanlarda basladim. Sadece mat kastim. Türkce 35 geliyordu hep mat iyi olmayınca türkce otomatik iyi oluyor sanırım. Geçen seneden beri hergün 6-8 saat mat geo kastim simdi mat 25-30 geliyor sükür. Matematigi baya sevdim bos zamanlarımda hobi oldu arastirmak hukuktu ilk planım ekonomiye döndüm mat sevgisinden dolayi hedef itü yada bahcesehir tam burslu ekonomi bakalım. Kazanırsam efso olacak benim icin 200k>15k :S

Ben de hukuk diyordum ama ekonomi aklımı çeliyor. Matematik içine girildiğinde sevilebiliyormuş.

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Ülke gündemi ve konu dışına yazdıklarından belli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.