Şimdi Ara

Tokat'ta yaşayan bir vatandaşın depremin yerel seçimden dolayı olduğunu düşünmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Tokat'ta yaşayan bir vatandaş, dün meydana gelen depremlerin seçimlerden dolayı olduğunu düşündü. "Bu millet bozulur gibi etti ya, ecük kendine gelsin diye bir defa yokladı." (Tokat TV)
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1781408912010363104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Nisan 2024; 23:12:53 >

• boşuna dememişler cehalet atom bombasından güçlüdür diye....

• kerimcem olabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neden ulke gelismiyor cunku bunlar gibiler oy veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videodaki adamın bi benzeri sarayda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim böyle seçmenim olsa 22 yıl hatta daha fazla iktidarda kalırım.

• Benim böyle seçmenim olsa uzun bir ömür geçirir ve ömrüm yettiğince iktidarda kalırdım. Hatta istesem de iktidardan inemezdim o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Nisan 2024; 15:16:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç okuma yazma bilmeyen ile örneğin bir bilim adamının oyu nasıl bir olabiliyor

• Velev ki dediği doğru. Cenabı Allah chp belediyelerini seçen illeri ufaktan yoklayıp geçiyor Akp seçen belediyeleri haritadan siliyor. Adamın kendi teorisine göre chpye oy vermesi lazım çünkü Allah chpye 5,5, akpye 7,2 deprem veriyor.

• La Tokat Akp'de değil miydi bu seçim sonucunda bre cahil?

(Karşı cehalet ile savunmaya geçiyoruz burada)

• yıllardır denildiği gibi; oy verme işi captcha ile yapılmalı... captcha kodunu çözemeyen seçmenin oyu geçersiz sayılmalıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 20 Nisan 2024; 17:25:6 >
  • Bilimsel bakıştan uzak dogmatik ve çıkarcı bir anlayışın eseri. Böyle düşünmeleri normal. Çünkü böyle gelmiş ve gidiyor.

Masalları mitolojileri hayatlarının merkezine koyan, tanrının homoseksüel kavimleri yok ettiğini düşünen, cezalandırılmak için depremlerin, sellerin var olduğunu sananlar için her daim bataklıkta debelenip boğuluncaya kadar cehalet saçmaları olağan.

• tokatın gelişmeme sebebi bu zihniyet işte bide bunlar oy veriyor

• İktidar değiştiğinde de tufan gelecek
    Dayı

Sen şimdiden gemi yapmaya başla

İki de tavuk atarsın gemiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 21 Nisan 2024; 11:32:37 >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

2023 depremi akp zamanında oldu.

Faiz ekonomik bozukluk yetim insan hakkı yeme gırla kkm le zengini zengin etme 2023 depreminin benim açımdan ilk en büyük nedeni,yüksek faizdir müslümanların harama meğil etmesidir.

Depremler tabiki bilimsel bir olay bilimi ilimi red eden yalanlayan yok, ama zamanı ve oluş biçiminin takdiri tokatın zamanı yaratıcının takdirinde tıpkı öleceğin son nefesini vereceğin tarih gün,an gibi. 

1999 dada ortam benzerdi.

Daha öncede yazdım sana bilinen tarihte o bölgede bu kadar geniş alanda yıkım yapan bir deprem yok 400 km ye yakın fay kırıldı kara depremi olarak çok extrem,bilinen insanlık tarihinde yok o bölge için benim kendi görüşüm ibreti alem için helak benzeri bir şey yaşadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2024; 17:8:1 >
  • "Göktekinin sizi yerin dibine batırmayacağından emin misiniz? Bir de bakarsınız yeryüzü altüst olmuş!

"De ki: “Allah size üstünüzden veya ayaklarınızın altından bir azap göndermeye ya da sizi muhalif gruplara ayırıp birbirinize güçlerinizin acısını tattırmaya kādirdir.” Bak, anlasınlar diye âyetlerimizi nasıl açıklıyoruz!"

Bunlardan öncekiler de tuzak kurmuşlar, ama Allah da onların evlerini temellerinden sökmüş, üstlerindeki tavan tepelerine inmiş, böylece hiç farkında olmadıkları bir yerden kendilerine ceza ansızın gelmişti.

Nihayet o şiddetli deprem onları yakalayıverdi de yurtlarında yere serilip kaldılar.

Kötülük düzenleri kuranlar, Allah'ın onları yere batırmayacağından, yahut hiç anlamadıkları bir yerden başlarına bir azap gelmeyeceğinden emin mi oldular?

Ayrıca hz.peygamber pek sismik aktif bölgede yaşamamıştır pek şiddetli deprem gördüğünü sanmıyorum kuran uyduruk diyenlere bir çelişki daha.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Nisan 2024; 16:27:49 >

• sanırım chpye oy veren demliler okusford mezunu oluyor bu durumda o tatafta hiçbir oy iptal edilmeden chye basılıyor nasılsa. 

• Eskiden böyle şeyler komik geliyordu ama artık rahatsız ediyor, cidden şu adam konuşurken ölseydi gram üzülmez başka konuya geçerdim

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Reddeden yok diyorsun ama nasıl oluyorsa zamanı ve oluş biçimi belli oluyor. Bu ortam sanki yeni mi böyle bizim ülkede kaç sene oldu, her sene böyle bir ceza yememiz gerekiyor senin dediğine göre. Ben helak olaylarına falan inanmıyorum burdan beter kaç tane ülke var hiçbir şey olduğu yok. Aç haritayı bak fay hatları belli burası deprem ülkesi her an her şey olabilir bunun altında bir sebep aramak yerine nasıl önlem alabiliriz diye düşünmek gerekir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Yarıtıcı bir mimardır bizim aklımızın ötesinde birşey o.

Ben cahillik yapsam dünya öküzün başında kafasını sallayınca deprem oluyor derim cahillik denen şey o.

Gözünün önünde koca koca şehirler tuzla buz edildi ibret al diye insanların ömrü boyunca çalışıp aldığı evler arabalar madidiyat canları aileleri çocukları bebekleri sadece 80-90 sn de yok oldu,allah verdiklerini bir şekilde geri almayıda çok iyi bilir biz böyle gidersek o belalar eksik olmuycak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Nisan 2024; 14:42:30 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.