Şimdi Ara

Top üniler harici çöp olması [Tıp diş hariç]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Top 10 üni hariç kalanlar mezun olunca %90 işsiz kalacak gibi bence

• iş hayatı hiç sandığınız gibi değil arkadaşlar ya abim türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birinde çalışıyor(devops engineer) ve evde mülakatlara sık sık tanık oluyorum itü boğaziçi mezunu olması kimsenin hiçbir şey ifade etmiyor 2 yıllık bilgisayar programcılığı veya gsü sosyoloji mezununu bile aldıklarını gördüm

(ıt departmanı) tek baktıkları kriter yetkinliklerini geliştirmiş olması ve kendini geliştirebileceğine dair bir izlenim bırakması. edirne'nin ötesine geçtiğinizde hiçbiri tanınmayan üniversitelerden bahsediyoruz burda çok da abartmamak lazım. ayrıca linkedine baktığınız zaman hiç ummadığınız okullardan mezun insanların hangi konumlarda olduğunu görebilirsiniz hiçbir şey siyah beyaz değil x okulunu kazanamadığınızda hayatınız bitmeyecek.

• Bu konu çok fazla doğruları tükürüyor linç yiyebilirsin
  • adam haklı millet taşrada işletme iktisat endüstri müh. falan hangi kafayla okuyor
  • Top 10 ne la
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

Boğaziçi odtu itü bilkent koç sabancı ytü iyte Türk alman hacettepe

• culcaster999 kullanıcısına yanıt

Türk alman top değil. İytenin top olması için zamana ihtiyacı var. İyte Yükselen yıldız

• gene işsiz kaldım a*.her hafta biri çıkıp işsiz bırakıyor beni sağ olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

türk alman ? eh işte yani bazen gibi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TidyTie -- 17 Ağustos 2022; 11:37:22 >
  • adamkararsız kullanıcısına yanıt

KOÜ'den işsiz kalan yok neredeyse. Düzgün bir eğitim hayatı+yabancı dil mümkünse yurtdışı tecrübesi ile gayet rahatız sanayi şehri

• iş hayatı hiç sandığınız gibi değil arkadaşlar ya abim türkiye'nin önde gelen şirketlerinden birinde çalışıyor(devops engineer) ve evde mülakatlara sık sık tanık oluyorum itü boğaziçi mezunu olması kimsenin hiçbir şey ifade etmiyor 2 yıllık bilgisayar programcılığı veya gsü sosyoloji mezununu bile aldıklarını gördüm

(ıt departmanı) tek baktıkları kriter yetkinliklerini geliştirmiş olması ve kendini geliştirebileceğine dair bir izlenim bırakması. edirne'nin ötesine geçtiğinizde hiçbiri tanınmayan üniversitelerden bahsediyoruz burda çok da abartmamak lazım. ayrıca linkedine baktığınız zaman hiç ummadığınız okullardan mezun insanların hangi konumlarda olduğunu görebilirsiniz hiçbir şey siyah beyaz değil x okulunu kazanamadığınızda hayatınız bitmeyecek.

• bu mantığa göre türkiyedeki iş yerlerinin %80 i de boş kalacak her yerde çalışanları top üni mezunu mu sanıyorsunuz bilmiyorum matematiksel olarak o kadar saçma bir önerme ki

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    hocam bu sıralamayla İTÜ gemi makine,deniz ulaştırma,YTÜ metalürji ve ODTÜ itüde başka mühendisliklerde geliyordu ama makine istediğim için gittim.itüye gitsem kimse böyle konuşmazdı ama KOÜ olunca bi triplere giriyor millet.aynen dostlarım tüm piyasa top tier üni mezunlarıyla dolu
  • asgari ücretle çalışmaya çalışmak mı diyorsun

• Aile zoruyla mezuna kalan bireylerin açtığı klasik konu
  • taşra ceng = taşra tıp
  • adamkararsız kullanıcısına yanıt

Kafayı yemiş herkes Top ünilerde diye yıllardır adı sanı duyulmayan bölümler bile ne kadar attı(İstatistik başı çekiyor) KOÜ eski saygınlığına kavuşacak

İyte?
  • akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi itü mezunu olması bi şey ifade etmiyo sonrasını okumadım
  • ceng tıpa gibi olacak dendiğinde iş anlamında da söyleniyor yani piyasada çok fazla adam açığı var ve kapanmıyor artıyor aksine çünkü seniorlar burada 1dk bile durmuyor bu yüzden hiçbir şey bilmeyen adamlara bile şirketler para yediriyorki adam işi öğrensin kalsın burada diye fakat kimse kalmıyor büyük sıkıntı

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    Hocam daha geçen afyon elektrik mühendisliği mezunu gördüm adam belli yerlerde çalıştıktan sonra Manisa Mitsubishi fabrikasına çok iyi paraya kabul almış her şey cidden kişide bitiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.