Şimdi Ara

Toplama Bilgisayar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. taktir edersiniz ki birçok toplama pc önerileri var. Herkes gibi ben de bu yaz toplama bilgisayar almayı düşünüyorum, ve sizden yardım isteyecektim ama sizden ricam benim için en ideal bilgisayarı önermeniz. bütçemi soracak olursanız bütçem kesin değil aslında merak ettiğim, istediğim türden bir bilgisayar için ne kadar para biriktirmeliyim onu merak etmekteyim. Öncelikle belirtmek isterim ki bilgisayar bilgim çok düşük. Bu bilgisayarın sadece ama sadece oyun için alacağım. şuan elimde ne monitör var ne de başka bir şey yani 0 dan bir oyun bilgisayarı kurmak istiyorum. İstediğim bilgisayar şuan piyasada olan bütün oyunları süper hızlı bir şekilde çalıştıracak, en son grafiklerde oynayabileceğim, bir o kadarda kasmayan hızlı bir bilgisayar arıyorum. Aradağım bilgisayar online oyunları birlikte çalıştırdığımda donukluk yapmayan bir cihaz olmalı. bu bilgisayarla gelecekteki 2-3 yıl içerisindeki oyunlarıda bu performansla oynayabilmeliyim monitör e gelince dediğim gibi pek bilgim yok ancak monitör de en iyi performansı nasıl elde ederim? bilmiyorum çok mu şey istedim. herneyse arkadaşlar biliyorum forum toplama pc önerileriyle dolu ancak dediğim gibi çok fazla öneri var ve ben secim yapamıyorum benım için en ideal bilgisayar seceneklerini bana sunarmısınız... benım asıl merak eddıgım boyle bır bılgısayarın bana kaca mal olacağıdır... önerilerinizi merakla bekliyorum. son bir ricam mümkünse farklı öneriler değilde bir öneriyi nasıl daha iyi yapabileceğimiz hakkında konuşalım çünkü dediğim gibi seçim yapamıyorum profesyonel olanlar sizlersiniz sonuç olarak önümde tek tip öneri kalırsa bu benim için daha anlaşılır olabilir
    Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrapolat

Merhaba arkadaşlar. taktir edersiniz ki birçok toplama pc önerileri var. Herkes gibi ben de bu yaz toplama bilgisayar almayı düşünüyorum, ve sizden yardım isteyecektim ama sizden ricam benim için en ideal bilgisayarı önermeniz. bütçemi soracak olursanız bütçem kesin değil aslında merak ettiğim, istediğim türden bir bilgisayar için ne kadar para biriktirmeliyim onu merak etmekteyim. Öncelikle belirtmek isterim ki bilgisayar bilgim çok düşük. Bu bilgisayarın sadece ama sadece oyun için alacağım. şuan elimde ne monitör var ne de başka bir şey yani 0 dan bir oyun bilgisayarı kurmak istiyorum. İstediğim bilgisayar şuan piyasada olan bütün oyunları süper hızlı bir şekilde çalıştıracak, en son grafiklerde oynayabileceğim, bir o kadarda kasmayan hızlı bir bilgisayar arıyorum. Aradağım bilgisayar online oyunları birlikte çalıştırdığımda donukluk yapmayan bir cihaz olmalı. bu bilgisayarla gelecekteki 2-3 yıl içerisindeki oyunlarıda bu performansla oynayabilmeliyim monitör e gelince dediğim gibi pek bilgim yok ancak monitör de en iyi performansı nasıl elde ederim? bilmiyorum çok mu şey istedim. herneyse arkadaşlar biliyorum forum toplama pc önerileriyle dolu ancak dediğim gibi çok fazla öneri var ve ben secim yapamıyorum benım için en ideal bilgisayar seceneklerini bana sunarmısınız... benım asıl merak eddıgım boyle bır bılgısayarın bana kaca mal olacağıdır... önerilerinizi merakla bekliyorum. son bir ricam mümkünse farklı öneriler değilde bir öneriyi nasıl daha iyi yapabileceğimiz hakkında konuşalım çünkü dediğim gibi seçim yapamıyorum profesyonel olanlar sizlersiniz sonuç olarak önümde tek tip öneri kalırsa bu benim için daha anlaşılır olabilir

şefim sen sıfırdan yapıcaksan
    en uygun bi x7 mouse klavye 100lira
    5+1 crative ses sitemi 100lira
    bu sistemi korumak için bir ups 60 lira

Kasa ve monitöre gelirsek monitör fiyatları hakknıda bir bilgim yok ama 300 liradan aşağı oda olmaz
    Kasa olayı süper oynatsın diyosun hızlı olsun diyosan sadece kasa 2200irayı bulur benim kafamda oyun odanı 3000 liraya kurarsın ama ses sistemi duvarlara asıp tam ortasına oturursan bide bilgisayarı bırakmak istemiceksin ben şuanda yapıyorum öyle güzel oluyor ki hele film izlerken bir uçak yada araba sanki yanında geçiyor kanınıseni arakdan geliyor sağda başak bir olay sodla başka bir olay. bide monitör 3dl olursa çevrende ne kadar insan varsa sen dahil sürekli oynamak isticeksin bırakmıcaksın.

• bunun için kriterlerini belirlemeniz lazım mesela en yeni oyunları mı oynayacaksın yoksa hiç oyun oynamayıp sadece ofis programları ve internet mi kullanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Merhaba arkadaşlar. taktir edersiniz ki birçok toplama pc önerileri var. Herkes gibi ben de bu yaz toplama bilgisayar almayı düşünüyorum, ve sizden yardım isteyecektim ama sizden ricam benim için en ideal bilgisayarı önermeniz. bütçemi soracak olursanız bütçem kesin değil aslında merak ettiğim, istediğim türden bir bilgisayar için ne kadar para biriktirmeliyim onu merak etmekteyim. Öncelikle belirtmek isterim ki bilgisayar bilgim çok düşük. Bu bilgisayarın sadece ama sadece oyun için alacağım. şuan elimde ne monitör var ne de başka bir şey yani 0 dan bir oyun bilgisayarı kurmak istiyorum. İstediğim bilgisayar şuan piyasada olan bütün oyunları süper hızlı bir şekilde çalıştıracak, en son grafiklerde oynayabileceğim, bir o kadarda kasmayan hızlı bir bilgisayar arıyorum. Aradağım bilgisayar online oyunları birlikte çalıştırdığımda donukluk yapmayan bir cihaz olmalı. bu bilgisayarla gelecekteki 2-3 yıl içerisindeki oyunlarıda bu performansla oynayabilmeliyim monitör e gelince dediğim gibi pek bilgim yok ancak monitör de en iyi performansı nasıl elde ederim? bilmiyorum çok mu şey istedim. herneyse arkadaşlar biliyorum forum toplama pc önerileriyle dolu ancak dediğim gibi çok fazla öneri var ve ben secim yapamıyorum benım için en ideal bilgisayar seceneklerini bana sunarmısınız... benım asıl merak eddıgım boyle bır bılgısayarın bana kaca mal olacağıdır... önerilerinizi merakla bekliyorum. son bir ricam mümkünse farklı öneriler değilde bir öneriyi nasıl daha iyi yapabileceğimiz hakkında konuşalım çünkü dediğim gibi seçim yapamıyorum profesyonel olanlar sizlersiniz sonuç olarak önümde tek tip öneri kalırsa bu benim için daha anlaşılır olabilir

Kasa ve monitöre gelirsek monitör fiyatları hakknıda bir bilgim yok ama 300 liradan aşağı oda olmaz
    Kasa olayı süper oynatsın diyosun hızlı olsun diyosan sadece kasa 2200irayı bulur benim kafamda oyun odanı 3000 liraya kurarsın ama ses sistemi duvarlara asıp tam ortasına oturursan bide bilgisayarı bırakmak istemiceksin ben şuanda yapıyorum öyle güzel oluyor ki hele film izlerken bir uçak yada araba sanki yanında geçiyor kanınıseni arakdan geliyor sağda başak bir olay sodla başka bir olay. bide monitör 3dl olursa çevrende ne kadar insan varsa sen dahil sürekli oynamak isticeksin bırakmıcaksın.

Alıntıları Göster

önerilerin için teşekkür ederim tam da yapmayı düşündüğüm sistem ama dediğin gibi biraz fazla masraflı o yüzden ilk aşamada kasa ve monitörü alsam gerisi yavaş yavaş gelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

bunun için kriterlerini belirlemeniz lazım mesela en yeni oyunları mı oynayacaksın yoksa hiç oyun oynamayıp sadece ofis programları ve internet mi kullanacaksınız.

yukarıda da belirttiğim gibi oyun bilgisayarı kurmak istiyorum oyun oynayacağım. call of duty olsun gta olsun sniper elit ve benzeri son çıkan oyunları en yüksek grafikte ve çok hızlı oynamak istiyorum . bunun yanısıra online oyunlar da benım için vazgeçilmezler arasında :) yani bu pc iş içindeğil sadece oyun için olacak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

yazı uzun olduğu için okuyamadım

http://forum.donanimhaber.com/m_55597117/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_60547757/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_59578311/tm.htm

gene okumamıssın bu verdiğin linkler bana göre değil gibi geliyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    izmirde bilgisayar toplama????
    20 yıl önce açıldı
    İzmir'de bilgisayar toplama
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orijinalden alıntı: ultrapolat

önerilerin için teşekkür ederim tam da yapmayı düşündüğüm sistem ama dediğin gibi biraz fazla masraflı o yüzden ilk aşamada kasa ve monitörü alsam gerisi yavaş yavaş gelir :)

peki bütçen ne kadar yani yukarıda yazdım kasa 2200den aşağı olmaz :D

• Orijinalden alıntı: batkent

peki bütçen ne kadar yani yukarıda yazdım kasa 2200den aşağı olmaz :D

bu istedigim özellikler 2200 tl ile yapılabilir mi? ozaman 2200 tl lik bir öneride bulunurmusunuz?

• GSKILL 4GB RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V TEK MODÜL RAM = 66 TL
    AMD ATHLON II X2 260 AM3 3.2GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI =149 TL
    SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI=181 Tl
    GIGABYTE 770T-D3L AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1666MHZ (O.C.) ANAKART = 99 Tl
    Sizce Bunlar Uyumlumudur ?
  • YA ne diyorsunuz siz kasa 2200 den nası aşağıya olmaz x7 klavye mouse alması gerekmez 1 ups alması gerekmez 2 ses sistemi gerekmez 3 bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
    kardeşim bende bu yaz pc alacağım 1700tl tutuyor aşağı yukarı 5 yıl idare edicek beni
    Ekran kartı hd 7850
    işlemci amd phenom II x4 965
    anakart asrock extreme 3
    ram g skill 8gb
    hdd seagate 500gb
    bu sistemle full hd çözünürlük full ayarlarla oyunları su gibi oynarsın en az 3 yıl bu şekilde tahmin ediyorum benim dediğim sistemi alırsan senin için çok iyi olacaktır ama bütçe söylersen ona göre önereyim daha fazla verebilirsen daha iyi şeyler toplarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

YA ne diyorsunuz siz kasa 2200 den nası aşağıya olmaz x7 klavye mouse alması gerekmez 1 ups alması gerekmez 2 ses sistemi gerekmez 3 bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
    kardeşim bende bu yaz pc alacağım 1700tl tutuyor aşağı yukarı 5 yıl idare edicek beni
    Ekran kartı hd 7850
    anakart asrock extreme 3
    ram g skill 8gb
    hdd seagate 500gb
    bu sistemle full hd çözünürlük full ayarlarla oyunları su gibi oynarsın en az 3 yıl bu şekilde tahmin ediyorum benim dediğim sistemi alırsan senin için çok iyi olacaktır ama bütçe söylersen ona göre önereyim daha fazla verebilirsen daha iyi şeyler toplarız.

bütçeye 2000 desek ne önerirsiniz? :)
  • quote:

YA ne diyorsunuz siz kasa 2200 den nası aşağıya olmaz x7 klavye mouse alması gerekmez 1 ups alması gerekmez 2 ses sistemi gerekmez 3 bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayın
    Ekran kartı hd 7850
    anakart asrock extreme 3
    ram g skill 8gb
    hdd seagate 500gb

• quote:

Ekran kartı hd 7850
    anakart asrock extreme 3
    ram g skill 8gb
    hdd seagate 500gb

adam oyun odası kurucakmış galiba onun için yazdım bir şeyi yapacaksan tam anlamıyla yapalım.
    Ups güç koruması sağlıyor sen prize takıyosun 2bin liralık makianyı sonras yok çok voltaj geliyo psu hasar görüyo yok elektirikler gidiyo. Burası türkiye hiçbir şey stabil gitmiyor.

• Oyun odası kurmak istiyorsa alsın ses sistemi filan ama onun için 3000 tl bütçesi olsuun ki kasayıda 2000 tl ye topluyalım ups gerekli değil bana göre kaç kişinin evinde ups var hemen elektirik kesilince bilgisayar parçaları zarar görmez oyuncak değlki bu 3 yıldır bilgisayarımı kullanırım elektirik kaç kere kesildi birşey olmadı fuzuli masraf
  • arkadaşlar sonuç olarak ortalama 2200 lük bir bilgisayar önerisinde bulunurmusunuz :) ayrıca merak ettiğim bir konu var kime toplama yada hazır pc desem herkes toplama diyor ama bazıları ise toplama bilgisayarın parçalarının uyum içinde çalışmadığını sürekli arıza yaptıgını felan savunuyor. önereceginiz bu toplama pc nin parçalarının uyumlu olup olmadıgına emınmısınız bunu nasıl anlıyabılırız? siz (toplama pc kullanıcılar) bunun gibi sorunlarla karşılaşıyormusunuz diyelim ki bu sorun benımde basıma geldi o zman ne oluyor yanı parçalar uyumsuz olunca parça ne gibi zararlar alır? garanti kapsamındamıdır? ve bunun gibi sorunların başıma gleme olasılıgı kaçtır :)
  • yardım edebılecek yokmu?
  • SKILL 4GB RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V TEK MODÜL RAM = 66 TL
    AMD ATHLON II X2 260 AM3 3.2GHZ 2MB CACHE 45NM İŞLEMCI =149 TL
    SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI=181 Tl
    GIGABYTE 770T-D3L AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1666MHZ (O.C.) ANAKART = 99 Tl
    Sizce Bunlar Uyumlumudur ?
    Lütfen Yardım ......
  • 2000 Lira civarına istediğin gibi bir sistem kurabilirsin.. İleriye dönük bir şey istersen 2500-2700 ü gözden çıkarman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

2000 Lira civarına istediğin gibi bir sistem kurabilirsin.. İleriye dönük bir şey istersen 2500-2700 ü gözden çıkarman gerekir.

2200 civarında bir miktara ileriye dönük kaliteli bir bilgisayar kurabilirmiyim eger kurabileceksem öneride bulunabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.