Görüntü Ekran Büyüklüğü (inç / cm) 49" / 124cm Çözünürlük UHD (3840 x 2160) Panel Tipi E-LED Ana Özellikler Akıllı TV VAR İşlemci Tipi Çift Çekirdekli Toplam Görüntü Kalitesi 1400 Video Geniş Renk Gamı VAR HDR YOK MEMC VAR UHD Ölçekleyici VAR Görüntü Modları Dinamik, Oyun, Spor, Sinema, Doğal, Kullanıcı Tuner Kanal Arayıcı Tipi HD DVB-T2/C/S2 İkili Kanal Arayıcı YOK Uydudan UHD VAR HEVC (H.265) Dekoder VAR Elektronik Program Rehberi (EPG) VAR Otomatik Arama VAR Program Depolama Kapasitesi (Analog) 200 Program Depolama Kapasitesi (Dijital S/S2) 10000 Program Depolama Kapasitesi (Dijital T/T2/C) 800 Bağlantılar Anten Girişi VAR HDMI™ 4x HDMI™ 2.0 USB 1x USB3.0 + 2x USB2.0 Scart 1 VGA (PC giriş - D-Sub15) VAR CI+ VAR Komponent (YPbPr) giriş VAR Kompozit Video/Ses giriş Arka YPbPr aracılığıyla Dijital Ses Çıkışı Optik Ethernet VAR Kulaklık Çıkışı VAR
Almayı düşündüm ama servis işi muamma. Garanti bittikten sonrası sıkıntı.
servisi vestel. kart kampanyası yok mu acaba?
enortonE
kullanıcısına yanıt
garantisi varmı hocam kesin. 3 yıl mı
panel VA mı ips mi acaba bilen var mı
Hocam ihtiyacınız varsa ips miş va ymıs önemlimi? Bu fiyata bu dönemde boyle tv harika bence. 12 yıldır 32 inç olanını kullanıyorum, tık yok tv de masallah.
ali_ankaraA
kullanıcısına yanıt
evde hem Va hem de IPS panel 2 televizyon var. Aradaki farkı size nasıl anlatayım bilmiyorum ama IPs panelden sonra Va panel berbat geliyor insana. Salon gibi geniş alanlarda kullanılacaksa va panel kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sadece karşıdan bakılacak mekanlarda fark etmez belki ama sağdan ve soldan bakan televizyon izleyemiyor resmen. o yüzden evet önemli benim için. Bu para bile olsa Va panele para vermem bu saatten sonra