Şimdi Ara

Toshiba m50a Laptop Format Sonrası Açılışta Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba m50a laptop için sandisk ssd aldım eski hdd ile değiştirdim ve fanını temizleyip işlemci macununu yeniledim sonra format attım.

Sorun şöyle power tuşuna ilk bastığımda açılıyor Toshiba logolu ekranda takılı kalıyor, sonra powerla kapatıp tekrar açtığımda sorunsuz açılıyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralerx -- 9 Ağustos 2020; 18:26:3 >

• Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi rica etsem? Nasıl çözeriz bu sorunu?
  • İlginç bir durum. Sanıyorum eskiden hiç böyle yapmıyordu. Peki çıkardığınız HDDyi optik disk sürücüsü yerine taktınız mı? Eğer bu tip bir dönüştürücü aldı ve hdd yi optik sürücü yerine taktıysanız sorunun kaynağı bu olabilir.

Ayrıca cihazı temizlerken herhangi bir soketi yerinden çıkarmış olabilirsiniz. Herhangi bir kablonun kopmadığına emin olun. Tüm slotlu yapıdaki cihazları ve soketli kabloları iyice yerine oturtun.

Ramlerin bağlantı noktasını silgiyle silmek gibi bir yol var. Denemekte fayda var. Bazen böyle ilginç arızalara çözüm olabiliyor.

Biosu sıfırlamak yine denmesi gereken bir çözüm. Ayrıca boot sırasının ilk sırasına SSDyi koyup diğer sıraları boş bırakın. Cihaz bir disk takmanızı veya network bağlantısını bekliyor olabilir. Bu aklıma en çok yatan ihtimal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.