Şimdi Ara

toyota corolla hatcback görüş bildirin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalr. arkadaşlar bi konuvar aydınlatırsanız çok sevınırım . epeyidir bir araba arıyordum yaris almayı düşündüm ama fiyatlar çokpahalı geldi bana 19 bin gibi bir bütcem vardı ama gerçekten temiz alınnabilecek bir araba bulamadım üç aydır. en son bir arakadaşım arabasıını satacagını soledı ama araba hakkında hiç bir bilgim yok ciddi niyetim var fikişr sahibi olmamda yardım cı olursanız sevınırım aracın markası ve ozellık lerını yazıyorum...

TOYOTA COROLLA HATCBACK 2007 MODEL 1.4 TERRA MANUEL 40 BİNDE TERTEMİZ BİR ARAÇ FİYATTA 24 BİNDE ANLAŞTIK PİYASA HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK Bİ KAÇ KİŞİ UYGUN FIYT DEDI AMA BEN BIR DE SIZLERE SORAYIM ISTEDIM OZELLIKLE PIYASAYI BILEN ARKADAŞLAR YORUIM YAPARSA SEVINIRIM

• Fiyat bence uygun hatta sen almıyosan ben almak isterim
  • çok rahatladım sagolun:):):) acaba bu aracın yakıtı konusunda bıor bılgınız varmı
  • 1.4 Benzinlimi Dizelmi ? Benzinli ise boşverin. Performansta sıkıntı yaşarsınız ve 1.6 benzinliler kadar yakarsınız. Toyota Corollanın 1.6 motoru makbuldür.
  • yorumunuz için sağolun. açıkçası çok performans beklemıyorum sadece işe gıdıp gelmek için kullanacagım ama pıyasası hakkında blgım yok yanı bu araç 24 edermı
  • hocam arabada degisen var mı boya var mı.. herşeye gore fiyat degisiyor bu konu malumun . en kolayı sahibinden de senin ozelliklerine gore bir arattır ve benzerleri kac paraya gidiyor bir bak. buradaki kimse senin alacagın aracın durumunu bilmeyecegi icin arkadaslar tahmini fiyat aralıgı soyleyebilir.
    yakıt konusuna gelince arabanın kasası agır oldugu icin 1.4 motor genelde araca az geliyor ve 1.6 motora sahip bir arabayla aynı hatta zorlarsan daha da fazla yakıyor. Ama bu kilometrede o modelde arac bulmanda hani cok kolay degil.
    hayırlı olsun diyeyim.
  • Fiyatı uygun 2007 40.000 kilometredeki araca göre. Ama ben olsam 2007 1.4 alıcağıma 2005-2006 1.6 motor alırım. Hem 2. elde avantaj var hem kullanırken. 1.4 Benzinli Toyota kaç tane varki piyasada ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.