Bildirim
TOYOTA MARKA HAKKINDA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gıcırtı sesi mi kasislere girdiğinde mi geliyor -
ARACIM 96 MODEL XEİ.SANKİ LIKIRTI ŞEKLİNDE GELİYOR.DAHA ZİYADE BOZUK YOLDA YAPIYOR SESİ.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER AYRICA.SAOLUN -
TÜM TOYOTACI ARKADAŞLARA DA SEVGİ VE SAYGILARIMLA.TOYOTA BİNMEK AYRICALIKTIR ARKADAŞLAR. -
EVET DAHA ZİYADE KASİSLERDE YAPIYOR SESİ -
arkadaşlar ben daha yeniyim de yoksa kimse cevap yazmıyor mu bunu anlıyamadım nasıl oluyor bu site işleyişi banada yardımcı olursanız sevinirim. -
bu tip sesler
ya amortisörlerden
ya aşınmış ve değişmesi gereken rot-rot başı gibi parçalardan (alt takım)
ya da direksiyon kutusundan kaynaklanır.
aracın kaputuna sol lastik üstü hizasına elinizle yüklenerek yaylanmasını sağlayın elinizi çektiğinizde bir iki harekette sabitleniyorsa amortisör sağlamdır ama yaylanma baya bi devam ediyorsa amortisör patlaktır.
rot parçalarının kontrolünü de araç sabit haldeyken dreksiyonu sağa sola sallayarak anlayabilirsiniz, eğer boşluk hissi ve vurma sesi gibi ses yapıyorsa parçaların değişme vakti gelmiş. -
çok teşekkür ederim mustyyy arkadaş çok saol yardımlarından dolayı baya bilgi sahibi oldum.tekrar teşekkürler by
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X