Şimdi Ara

TOYOTA MARKA HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARACIMIN ÖN TARAFINDA LASTİK KISIMLARINDAN SES GELİYOR BU AMORTİSÖR SESİ GİBİ GELİYOR BANA BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.TEŞEKKÜRLER

• gıcırtı sesi mi kasislere girdiğinde mi geliyor
  • ARACIM 96 MODEL XEİ.SANKİ LIKIRTI ŞEKLİNDE GELİYOR.DAHA ZİYADE BOZUK YOLDA YAPIYOR SESİ.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER AYRICA.SAOLUN
  • TÜM TOYOTACI ARKADAŞLARA DA SEVGİ VE SAYGILARIMLA.TOYOTA BİNMEK AYRICALIKTIR ARKADAŞLAR.
  • EVET DAHA ZİYADE KASİSLERDE YAPIYOR SESİ
  • arkadaşlar ben daha yeniyim de yoksa kimse cevap yazmıyor mu bunu anlıyamadım nasıl oluyor bu site işleyişi banada yardımcı olursanız sevinirim.
  • bu tip sesler
    ya amortisörlerden
    ya aşınmış ve değişmesi gereken rot-rot başı gibi parçalardan (alt takım)
    ya da direksiyon kutusundan kaynaklanır.

aracın kaputuna sol lastik üstü hizasına elinizle yüklenerek yaylanmasını sağlayın elinizi çektiğinizde bir iki harekette sabitleniyorsa amortisör sağlamdır ama yaylanma baya bi devam ediyorsa amortisör patlaktır.

rot parçalarının kontrolünü de araç sabit haldeyken dreksiyonu sağa sola sallayarak anlayabilirsiniz, eğer boşluk hissi ve vurma sesi gibi ses yapıyorsa parçaların değişme vakti gelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NİKKO MARKA ARABALAR HAKKINDA???
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok teşekkür ederim mustyyy arkadaş çok saol yardımlarından dolayı baya bilgi sahibi oldum.tekrar teşekkürler by
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.