Şimdi Ara

TOYOTA YENİ YARİS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden ricam yeni yaris 1,3 sol benzinli ve 1,4 terra dizel hakkında ne kadar çok bilgi gönderirseniz o kadar mimnettar kalacam şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzetbey -- 24 Ocak 2006 19:06:24 >

• herkez yorumunu yazmıştı daha önceki kapatılan topicinde daha nasıl yorum istiyorsun ki?
  • ya rahatsızmı oldun yeni değişik birşeyler öğrenmeye çalışıyorum 30,000 ytl para verecez insanlardan bilgi almaya çalışmam dan rahatsız mı oluyorsunuz
  • yaris sahibi olan kişiler yorumlarını yazdılar.ozellikle bulent cagin.onları okuduysan zaten başka yoruma ihtiyaç duymazdın.ama her seferinde başka yorum başka yorum.yok başka yorum.yazılsaydı şimdiye kadar yazılırdı.rahatsız olmamızın nedeni bilgi almaya çalışman değil, gereksiz yere topic i üst sıralarda tutmak adına boş, gereksiz mesajlar yazman..
    quote:

Orjinalden alıntı: izzetbey

ya rahatsızmı oldun yeni değişik birşeyler öğrenmeye çalışıyorum 30,000 ytl para verecez insanlardan bilgi almaya çalışmam dan rahatsız mı oluyorsunuz
  • quote:

ya rahatsızmı oldun yeni değişik birşeyler öğrenmeye çalışıyorum 30,000 ytl para verecez insanlardan bilgi almaya çalışmam dan rahatsız mı oluyorsunuz

dostum kimse rahatsız olmuyo
    burda herkes yorumunu yazdı zaten.. dewamlı aynı şeyi yazmanın bi anlamı yok..
    ekstra bişey yok yani
    yazılanları okuduktan sonra gidip bi test sürüşü yaparak kendi içine sinip sinmediğine bakıcaksın
    bunun başka yolu yok
    burdaki yorumlar ne sana araba aldırır ne de araba almaktan vazgeçirir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 24 Ocak 2006 19:22:59 >
  • ya test sürüşü olsa zaten niye sorayım,hem değişik insanlardan değişik fikirler,bizim göremeyip onların görebildiği iyi ve kötü yanları öğrenmeğe çalışmak insanları neden rahatsız etti anlayamadım,rahatsızlığımızdan dolayı herkesten özür dilerim.
  • sürekli güncel tutmamımda nedeni 2-3 gün içinde karar vermek zorunda oluşum,sayfamı kilitleyen arkadaşa duyrulur...ayrıca öyle olacağını bilseydim daha dikkatli davranırdım neyse yine de saolsun....
  • dostum tekrar sölüorum kimse rahatsız olmadı
    ama forumda o araçla ilgili görüşlerini herkes o başlık altına yazmıştı
    detaylar için bulentcagin arkadaşımızla direk irtibat kurarsan daha rahat olur senin için
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechtsanwalt -- 24 Ocak 2006 19:43:42 >
  • eyvallah arkadaşım,bahsettiğin insandan birtakım bilgiler zaten aldım(kendisine bir kez daha teşekkür ederim),amacım değişik insanlar yakalayıp değişik gözlemlerini almaktı,yani başka bir şey değil,bir insanın fikrinemi bakarsınız yoksa bir kaç fikiri analizmi edersiniz size soruyorum.
  • Dizelini alabiliyosan dizelini al kesinlikle hem ekonomik ve küçük bi GTI oluyo o araba .hayırlı olsun özellikle İST de isen Dizel al.
  • ilk öncelikle rahatsız olmadığımı belirtmek isterim ama gereksiz yani.

daha öncede söylemiştim. bence yakın bir ilde yarisin test sürüşünün olduğu bir toyota showroomuna git ve tüm soruların cevap bulsun. beğenirsende yarisinle dön. sonuçta bu iş önemli bir kere araba alınıyor. git ve test et bence. bu arada alırsan ne renk almayı düşünüyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

ilk öncelikle rahatsız olmadığımı belirtmek isterim ama gereksiz yani.

daha öncede söylemiştim. bence yakın bir ilde yarisin test sürüşünün olduğu bir toyota showroomuna git ve tüm soruların cevap bulsun. beğenirsende yarisinle dön. sonuçta bu iş önemli bir kere araba alınıyor. git ve test et bence. bu arada alırsan ne renk almayı düşünüyorsun?

+1 bencede git bi test et ne kadar başkalarının yorumları önemli olsada en önemlisi kendi yorumundur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıcestar

ilk öncelikle rahatsız olmadığımı belirtmek isterim ama gereksiz yani.

kırmızı almayı düşünüyorum,herhalde dizel alacağım,benzinli 1.3 solünü süren bir kişi de rastlamadı ya onunda fikrini alabilseydik keşke
  • Merhabalar;

Bende 1.4 dizel yaris var. 2 hafta önce aldım. şu an yaklaşık 700 kilometrede.

Nasıl anlatacağıma gelince; bundan önce dizel fiesta kullandım sanırım birçok kişi kullanmıştır, açıkçası o arabadan çok daha iyi diyebilirim.

Araba 90 beygir ki fiesta 68 beygir bir araba. motorun güçlü oması size de rahatlık sağlıyor. eğer arabada fazla kişi yoksa yani hafifseniz hız yapmadan duramıyorsunuz. :)

şu an yakıt tüketimi 6 litre civarı Servisi ile de görüştüm havaların soğuk olması ve aracın yeni olması nedeniyle bu değer normal dediler. havalar ısınınca araba da biraz kilometre yapınca düşer dediler.
    zaten şehir içi değeri 5,3 bu rakama iner sanırım. henüz uzun yol yapamadığım için 4 litre şehir dışı değerine birşey diyemicem.

bu arada göstergenin ortada olması harika birşey bu kadar hoşuma gideceğini tahmin bile edemezdim.

bu sınıftaki her arabadan kat kat iyi diyebilirim. Parasına gelince ABS'si, yol bilgisayarı, CD çaları olmayan fiesta ile aynı fiyat.

daha ne olsun.

• verdiğin bilgiler için teşekkürler
  • quote:

verdiğin bilgiler için teşekkürler

eee son kararın ne alıyormusu?
  • %99 bir sorun çıkmaz ise alacağım araç 1,4 d-4d yeni YARİS tir.
  • Yeni yarisı yardın mı? Nası becerdin?

Nese bu soğukluk yeter.
    Harbiden çok kaliteli,hoş araba.Japona güven
  • kaç kuruş bu arabalar arkadaşlar
  • toyotasa.com.tr ye girip baksan bizi yormasan
    quote:

Orjinalden alıntı: tbederli

kaç kuruş bu arabalar arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.