Şimdi Ara

Tr plakalı S400 Hybrid gören var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankaradaki şirketimize yunanistandan ortaklar geldi araçlardan biri dikkatimi çekti S400 Hybrid S350 nin benzinli motoru +20hp lik elektrik motoru. aracın ortalama yakıt tüketimi 10lt civarımış.

sizlere sormak istediğim bu aracı türkiyede tr plkalı gören varmı. ankarada müşterilerin kullandığı genelde 320 cdı 4matic bide 350 cdı lar.

siz olsaydınız bu araca 187.000 euro verirmiydiniz yoksa 160.000(baz fiyat) euro verip S350 Cdı 4 matic mi alırdınız.

iyi akşamlar.

• valla maceraya atılmazdım ben paşa paşa gider dizel versiyonunu alırdım o 10 lt yalan olur zaten
  • Görmedim ama sahip olan birisini biliyorum. Demek ki oluyormuş.
    :-)
    Bana kalırsa elbette ki S 350 CDI 4MATIC.
  • arap plaka lı s600 hybrıd gordum siyah renk hayvan gibi bir şeydi yer: malatya
  • O kasayı mı kaldıracakmış 10 lt tüketimle,görmeden inanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkukuyumcu06

Ankaradaki şirketimize yunanistandan ortaklar geldi araçlardan biri dikkatimi çekti S400 Hybrid S350 nin benzinli motoru +20hp lik elektrik motoru. aracın ortalama yakıt tüketimi 10lt civarımış.

sizlere sormak istediğim bu aracı türkiyede tr plkalı gören varmı. ankarada müşterilerin kullandığı genelde 320 cdı 4matic bide 350 cdı lar.

siz olsaydınız bu araca 187.000 euro verirmiydiniz yoksa 160.000(baz fiyat) euro verip S350 Cdı 4 matic mi alırdınız.

iyi akşamlar.

adam sallamış. s400'deki motor kasayı tek başına götüren bir elektrik motoru değil, yokuşlarda yada ani hızlanma isteklerinde motora destek veren f1 deki kers sistemi gibi bir sistemdir. yakıta herhangi bir etkisi olması çok zor.
  • http://www.forstv.com/

De arabanın tanıtımı yapıldı TR plaka olarak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu araçtan İstanbul Ortaköy de gördüm yalnız plaka yanlış hatırlamıyorsam yeşil plaka idi üstelik bir bayan kullanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 3 Eylül 2010; 5:00:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkukuyumcu06

Ankaradaki şirketimize yunanistandan ortaklar geldi araçlardan biri dikkatimi çekti S400 Hybrid S350 nin benzinli motoru +20hp lik elektrik motoru. aracın ortalama yakıt tüketimi 10lt civarımış.

iyi akşamlar.

Babamda var suan S500L daha cok soforlu kullanıma uygun araçlar oldugu ıcın

motor hacmının yada performansının onemı ortadan kalkıyor dıye dusunuyorum

O yuzden S350CDI almak daha mantıklı.. Eger amaç a noktasından b noktasına konforlu varmak ıse...

Yok arada aracın sahıbıde kullanacaksa ve uzun yolda kendısı kullanacak ıse daha yuksek hacım tercıh edılm
    elı

• Mecidiyeköyde görmüştüm türk plakalı hybrid ama içindekini görmek pek mümkün değildi
  • e5 te gordum 2 gun kadar once tr plaka siyah bir

SX00L HYBRID idi fakat x yazdiglm yerdeki rakami hatirlamiyorum 5 olmasi muhtemel :)
  • Mazotlu S serisi alana kadar bunu almak daha iyi bence.(fiyat farkı nedir bilmiyorum gerçi)Dizelin ortalama tüketimi 7.7 ,s400 ün ki 8.2.Hadi 10-12 litre yaksın.S serisine binecek olsam bu tüketimi dert etmezdim.
  • eger oyle bir sistemi varsa hemen vazgecmek lazim mercedese yakismamis bu sistem bence o zaman S350 ye devam 3.0lt motor vergiden bile kendini amorti eder.gerek yok diger motor seceneklerine herkese tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Mazotlu S serisi alana kadar bunu almak daha iyi bence.(fiyat farkı nedir bilmiyorum gerçi)Dizelin ortalama tüketimi 7.7 ,s400 ün ki 8.2.Hadi 10-12 litre yaksın.S serisine binecek olsam bu tüketimi dert etmezdim.

yaklasik 25.000 euro
  • bizim komşuda var, sanırım siparişle grey marketten getirtti çünkü yaklaşık 9-10 aydır biniyor araca,
    yalnız bi kere evin önünde mercedes servisi görmüştüm
  • Mükemmel bir sistem. Umarım tüketicilere de hızla ulaşır.

KERS = Kinetic Energy Recovery System

quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

adam sallamış. s400'deki motor kasayı tek başına götüren bir elektrik motoru değil, yokuşlarda yada ani hızlanma isteklerinde motora destek veren f1 deki kers sistemi gibi bir sistemdir. yakıta herhangi bir etkisi olması çok zor.

http://www.formula1.com/inside_f1/understanding_the_sport/8763.html

• Araçta klasik 12V akü yok, onun yerinde Lityum İyon batarya var. Aracın tüm elektrik sistemi de bu Lityum İyon bataryaya bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 3 Eylül 2010; 8:57:04 >

• Yani Hybrid olmasına bakmamak lazım. Aracın elektrikli motoru sadece elektronik sistemler için..
  • Sakika 1:25'e dikkat

SPLIT SCREEN

Bakış açısına göre farklı görüntü veren, tek ekran, iki görüntülü monitör.
    Şoför baktığında NAVİGASYON, Yolcu baktığında TELEVİZYON...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.