Şimdi Ara

Trafik Kazası Acil Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün öğlen aracımı park ederken arkadan gelen araç yanımdan geçerken sol ön çamurluğa sürttü. Hata bendemi ondamı bilmiyorum. Bu olay hastahanede acilin önündeki yolda gerçekleşti .Adam hastam var dedi hemen gitti. Benimde hastahaneye gitmem gerekiyodu yani olay yerinde hiçbirşey yapamadık. Ne polis çağırdık ne tutanak tutuldu. Ben şimdi polise gitsem olayı anlatsam mobese veya herhangi bir kameradan faydalanarak herhangi birşey yapabilirmiyim yoksa olay yerinde polis çağırmadığımdan hiçbirşey yapmazlarmı? Ne yapmalıyım lütfen yardım edin !!

• Bir fotoğraf ekleseydiniz keşke. Ne durumda bir görelim.
  • Geçmiş olsun.

Bölge karakoluna gidip durumu anlatan bir dilekçe doldurabilirsiniz.

Kendisine ulaşılacaktır.
  • erhanbabacan kullanıcısına yanıt
    Aracın durumu böyle
     Trafik Kazası Acil Yardım!!! Trafik Kazası Acil Yardım!!!

• spacewolf kullanıcısına yanıt
    elimde aracın plakası falan yok tek ümidim mobese veya başka bir kamera bunlardan bişey çıkmazsa ne olacak ?
  • çabalarınızdan bir sonuç alamazsanız kaskonuz da varsa mini onarım seçeneği konusunu inceleyebilirsiniz...
  • hayri77 H kullanıcısına yanıt
    Araçta maalesef kasko yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E hocam plakasını yazıverseydiniz hemen adam kaçmış besbelli..biraz düşünceli olsa numara bırakırdı..iyi de sürtmüş masraf çıkar burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir yardımım olsun plakasını verin bana telefonunu bulayım.

Plakasını bilmiyorsanız karakolda kaçtığına dair dilekçe vereceksiniz. Ardından kendisini bulacaklar.

Bu arada hata sizde çıkarsa trafik sigortanızdan da sıkıntı yaşarsınız.

• Hem arabaya vurdurmuş hemde kaçmasına izin vermiş töbe ya adam anahtarı elinden alsa laf etmeyecek herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.