|
Bildirim
|
sigortanın ne olduğunu bilmediğiniz için burda size ne deseler boş
bir gün birine çarpınca burda konu açarsınız donumu bile istiyorlar diye birde ölümlü kaza ve yaralanmalı kaza oldumu tuzu biberi olur |
Yılda 800 lira sigortaya veremem diyorsan cidden araba sahibi olma çok rahatlarsın. Arabanın diğer masraflarından da kurtulursun.
Sigortasız trafiğe çıkmaya cesaret etmek cahilliktir net. Sadece maddi hasarlı kazaya karışsan, bir far bile kırsan 10 bin liraya kadar borca girersin. Bir de tabi ki parası olmayan binmesin, sosyalist ülke mi burası. |
Hocam ne yapın edin yaptırın, bana bi kere doğan slx çarptı, suçlu olduğu halde üste çıkmaya çalıştı kırdığıda bi tampon bide stop lambasının sinyal tarafı araç f30, işin içinden çıkmayınca polis çağırdım sigorta muayne vs yokmuş adamda, sigortadan ceza yedi aracı bağladılar bide sebebini bilmiyorum aracı trafikten men ettiler. Sonrasında benim kasko benim aracı yaptı sonra parayı bunlardan rücu etmiş 20binden fazla paraları gitti.
|
Bırakın sigorta yaptırmamayı, IMM ve diğer primleri de mümkünse yükseltin, maddi hasarı 1M TL'ye ayarlatıyorum, 100-150 TL fark oluyor.. Diğer türlü ancak araç başı 39 olay başı da 39x2 ödüyor.
Piyasada milletin oyuncak niyetine kullandığı kimi arabaların bir farı dahi olmuş 50bin TL.. düşünün karşı aracın farı kırılıyor, yetkili servise çekiliyor, sigortanın üstünü siz tamamlıyorsunuz.. Bence büyük risk. |
Zamanla ceza biner,uçuk rakamlara ulaşabilir. satarken mecburen yaptırmak zorundasınız. Kaza durumubda başınız çok ağrır, özellikle ölümlü kazalarda. Kredi kartından tek çekim yaptırıp sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Birçok bankanın kampanyası var.Mutlaka ne yapınnedin yaptırın. Sigortasız gezmeyin.
|
Arabanı bağlarlar
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:28:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Preobrazhenski -- 8 Mayıs 2020; 1:56:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 8 Mayıs 2020; 5:50:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|