Şimdi Ara

Trafikte Tartışma/Kavga Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara trafiğinde son 1 ayda 3 kez başıma gelen olaydır .
    Normalde sakin bir insanımdır ama sanıyorum ki trafik öküzleri çok fazla.

Sonuncusu dün başıma geldi güzelce antremanımı yaptım turan güneş caddesi üzerinden kendi şeridimde keyifli bir şekilde giderken mahonun biri çıkıp orta şeritten en sol şeritteki döner kavşağın oraya doğru bir anda arkadan fırlayıp hamle yaptı neyse o sırada önümdeki araç yolun tam gidiş istikametinde durdu hatalı olmasına rağmen ses çıkarmadım arkamdaki dangalak bir anda korna,selektör vs. bende asıldım kornaya derdini öğrenmek için hafiften yavaşladım

Neyse açtım camı eleman hb. bir araba küfür kıyamet buna o ağzını topla yoksa ben inip toplamasını bilirim şeklinde uyarıda bulundum o arada aracın içinde ailesinin olduğunu fark ettim arka taraftakiler şok olmuş şekilde bakıyorlardı

Lavuk birde önüme kırıp kaza yaptırmaya çalışıyor

İşin özü ailesini (karısı, kızı vs) görünce üstelemedim bastım yoluma gittim bu forumdan takip edenler zaten fitness bölümünden tanırlar yıllardır profesyonel sporla uğraşmama rağmen ben ve tanıdığım diğer sporla uğraşan arkadaşlarım trafikte kimseye atar gider yapmazlar uslu uslu seyir ederler ama bu herifler neyine güveniyor anlamadım :)

Asıl anlatmak istediğim siz siz olun yanınızda aileniz vs. varken bir anlık öfkeye kapılıp bu dangalağın yaptıklarını yapmayın herkes anlayışlı olmaz birisi çıkar yolun ortasında ağızla,burunun yerini değiştirir rezil olduğunla kalırsın.

Sizinde bu şekilde başınıza gelen olaylar varsa paylaşabilirsiniz belki bu sayede bilinçli bir toplum olmaya bir adım daha yaklaşırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 24 Mayıs 2016; 8:56:52 >

• Bir abimiz vardı derdi ki herkes 1 haftalığınada olsa hapiste yatması lazım.Biz her şeyi basit sanıyoruz.
    Yapmayın arkadaşlar anlık bir öfkeyle her şey olabilir.
    Herkes kendini psikopat sanıyor.Bu devirde önemli olan adam olmak sakin olmak.Saçma sapan şeyler için değmez.
    Saygılarımla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fitnees ve dövüş sporlarıyla ilgileniyorum.Sokakta kullanmam ama bunu 20 cm kollu açlıktan kemikleri sayılan adama bile hee der geçerim.Değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 23 Mayıs 2016; 11:20:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte tartışmaya gerek yok. Yav he he deyin geçin. Karşındaki psikopat mı, manyak mı bilmiyorsun çünkü. Adama kafa göz daldın diyelim bıçak-tabanca çekerse ne yapacaksın?
  • Trafikte uğraşmayın millet için.Kimse için suç işlemeye değmez.Basın geçin yolunuza aldırış etmeyin.
  • Aynen değmiyor uğraşmaya.Konuşsan laf anlamıyorlar.Hangi birini hizaya getireceksiniz ki?Bende artık uğraşmıyorum.Sesimi çıkarmıyorum.

He deyip geçmek lazım.Kavga etmeye değmez.Hatta tartışmaya bile değmez böyle insanlarla.
  • Dün haberlerde vardı, taksici kavga ettiği adamı vurmuş bide serbest bırakmışlar, atar gider yapması için fitnessa gitmesi gerekmiyor illa, en iyisi camı hiç açmamak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Okul ve Kavga
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spor yapan insan her zaman daha mutlu olur ve daha sakindir bu tip olaylarda. Adam ailesine şekil yapmış, basıp giderken de onlara konuşuyordur " elimde kalacak vs" diye.

Gereksiz aksiyon olurdu inip bir şeyler yapsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elweda kullanıcısına yanıt
    Yıl 2005, yer zeytinburnu ambarlar.

Şehir dışına kargo gönderiyoruz. Yanımda 35 yaşında, 20 senedir profesyonel fitnessçı ve profesyonel aikidocu bir yakınım var.

Kamyonun biri yola parketmiş geçemiyoruz. Korna yaptım, tınlamadı. Camı açıp "Birader, yol verir misin geçelim" dedim. "Bekle lan" dedi. Sesimi çıkarmadım, bekledim, 1 dakika sonra tekrar korna yaptım, oradan hareket yaptı "Bekle dedik ya lan sana!" dedi. Bizim abi bi fırladı arabadan, yani tek başına en az 5 kişiyi feci şekilde dövebilecek kapasiteye sahip, kamyoncu bi çıkardı bıçağı, bizimki şak diye vurdu düşürdü, bi baktım arkadan diğeri bıçakla üzerine koşuyor, bağırdım abi arkana bak diye, ne yapacağımı şaşırdım, koştum bıçakla bizimkine doğru koşanı durdurdum "abi sakin ol boşver vs" öbür taraftan bi baktım diğerleri almış odunları bizi parçalamaya geliyor. Orada bize feci bir dayak attılar. En sonuncusu silah dayadı bacağıma, "söni birda öldürirem voolllaahhii oloyu gölse gurtaramaz" dedi. "Abi bırak" diyebildim sadece. Etrafımızda en az 10-15 tane kamyoncu, hepsinde bıçak, silah, sopa herşey var.

Siz siz olun, kimseye bulaşmayın. Biliyorsunuz ki artık silah serbest. İsteyen istediğini vuruyor ve serbest kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hug

Yıl 2005, yer zeytinburnu ambarlar.

Şehir dışına kargo gönderiyoruz. Yanımda 35 yaşında, 20 senedir profesyonel fitnessçı ve profesyonel aikidocu bir yakınım var.

Kamyonun biri yola parketmiş geçemiyoruz. Korna yaptım, tınlamadı. Camı açıp "Birader, yol verir misin geçelim" dedim. "Bekle lan" dedi. Sesimi çıkarmadım, bekledim, 1 dakika sonra tekrar korna yaptım, oradan hareket yaptı "Bekle dedik ya lan sana!" dedi. Bizim abi bi fırladı arabadan, yani tek başına en az 5 kişiyi feci şekilde dövebilecek kapasiteye sahip, kamyoncu bi çıkardı bıçağı, bizimki şak diye vurdu düşürdü, bi baktım arkadan diğeri bıçakla üzerine koşuyor, bağırdım abi arkana bak diye, ne yapacağımı şaşırdım, koştum bıçakla bizimkine doğru koşanı durdurdum "abi sakin ol boşver vs" öbür taraftan bi baktım diğerleri almış odunları bizi parçalamaya geliyor. Orada bize feci bir dayak attılar. En sonuncusu silah dayadı bacağıma, "söni birda öldürirem voolllaahhii oloyu gölse gurtaramaz" dedi. "Abi bırak" diyebildim sadece. Etrafımızda en az 10-15 tane kamyoncu, hepsinde bıçak, silah, sopa herşey var.

Siz siz olun, kimseye bulaşmayın. Biliyorsunuz ki artık silah serbest. İsteyen istediğini vuruyor ve serbest kalıyor.

hocam haklısınız insanın her türlüsüne rastlayabiliyoruz fakat benim kızdığım olay yanında ailesi varken böyle davranması biz Türkler gelenekçi yapıya sahibiz bir yerde kavga olacaksa bile bu eşinin çoğunun annenin yanında vs. olmamalı diye düşünüyorum

Dediğiniz gibi silah zaten günlük aktif araç kullanan neredeyse herkeste mevcut

• sen kolunu sıyırıp kasımı göstereyim kadar, adam torpidodan silahı alır , çeker vurur.
    lüzümsuz maceralara girmeye gerek yok
  • İte dalanacağına çalıya dolanmalı..Sakin olmak lazım, sakin olmak korkaklık anlamında değil, beladan uzak durma anlamında..Bazen de beladan kaçamazsın.O zaman da yapacak bir şey yok.Hayırlısı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

Dün haberlerde vardı, taksici kavga ettiği adamı vurmuş bide serbest bırakmışlar, atar gider yapması için fitnessa gitmesi gerekmiyor illa, en iyisi camı hiç açmamak

Genellemek gibi olmasın ama örnek olması gereken birtakım devlet görevlileri bile trafikte ( silah,rütbe, benim kim olduğumu biliyor musun) vs. tarzında davranıyorken normal insanların böyle olmasını doğal karşılıyorum.
    Toplum olarak agresif bir yapıya sahibiz sonunu düşünmeden yapıyoruz bazı şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

sen kolunu sıyırıp kasımı göstereyim kadar, adam torpidodan silahı alır , çeker vurur.
    lüzümsuz maceralara girmeye gerek yok

hocam eğer olay silahsa babam asker emeklisi onunda var beylik tabancası çıkarsın vursun o zaman her önüne geleni ?
    Silahı bu kadar büyütmeyin herkeste silah var asıl onu sıkacak yürek önemli
    eğer ailesi yanında olmasa onu paspas ederdim sen susarsan ben susarsam böyleleri azmaya devam eder .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 23 Mayıs 2016; 13:15:11 >
  • miras kalan ruhsatlı tabancam var
    asla taşımam

• Gecen tvde izledim. Millette gizli seker var diyordu. Haberlerde görüyoruz iste selektor yapti diye cekti vurdu. Yok hatali solladi diye bicakladi falan. Normalde kolay kolay kimse bu tip davranislar sergilemez. Ama bir an insanin gozu donuyor. Iste o sekerle alakali diyordu. Ha herkes icin gecerli degil. Ancak biraz mantikli buldum. Ben de sakinimdir normalde ama trafikte sakin olmak cok zor benim icin. Bir dunya sigir var yollarda. Bir dunya sovuyorum onlara.

• Sadece şeker olsa iyi...Kesinlikle eminim ki özellikle İstanbul trafiğinde akşama dek dolaşanların % 80 i ruhsal olarak sıkıntıda...Ve sakinleştirici tarzı ilaçlar kullanıyorlar...
  • camı acarak yanlış yapmişsiniz.kimsenin seviyesine inmeyin.kendinizi araya verdirtmeyin.kaza olmadıkca muhattap dahi olmayin 3. sınıf insanlarla.
  • Ne demişler "en büyük kabadayılık efendiliktir."

• Yıl 2012 yer Merter Veysel Karani Cami mevkii.

Bilenler bilir e5 e yokus inersin. Dükkanı kapatmış eve gidiyorum. Yanımda 2 tane çocuk var 18 li yaşlarda çırak. Onlarida metroya birakcam. Trafik var. Neyse ara sokaktan bi faça şahin çıkardı direk burnunu. Ani fren ile kornaya asildim. Adam indi ne ayaksin sen falan. Çektim el frenini camı indirdim. Hayırdır birader dedim biyere mi yetisiyon. Sana ne a.. k... çocuğu dedi. Benim kafa attı açtım kapiyi. Hemen eşikte sopa vardı zaten. İnmemle tekme yemem bir oldu derken toparladim kendimi sopayı kafasına vurdum elemanin. Etraftaki esnaf ayırmaya çalışırken polis falan geldi ayırdılar. Adam hastaneye ben karakola gittim:). Normalde sakin biriyimdir ama küfüre dayanamam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.