Şimdi Ara

Trafikte yaptıklarınız ve ülkenin acı gerçeği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
5.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben butun kurallara uyuyorum sinyal hiz kemer surus guvenligim ve trafigi sıkıstirmamak icin elimden geleni yapiyorum.Arabam biraz uzun ornegin karsimdan gelen arac oldugu zaman eger aracla kesisip yolu tikayacaksam bekliyorum gecsin diye fakat o gecmeler bir turlu bitmiyor ve ben orada malmisimda yol vermisim gibi kaliyor kimse halden anlayipta ulan zaten adam orada kaldi bizde ilerleyemiyoruz suna bir yol verelim diyen bir Allahin kulu cikmazmi ya.
    Birde gecen bagcilarda ara sokaklara kapan yapmislar zaten sokaklar dar birde dugun icin yolu kesenler olmus rampa yukari geri geri insani sinir hastasi ediyorlar yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropeus77

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ağzını topla önce. Bu konuda benim kadar kimsenin duyarlı olduğunu sanmıyorum. Defalarca arka sis lambalarını yakanları seyir esnasında durdurup ikaz etmişliğiö bile var. Defalarca kavga ettim bu konular üzerine sonuç elde var sıfır. İnsanları düzeltemezsiniz yontamazsınız bende pes ettim. Fakat o hakaretini geri al yoksa savcılağa kadar zevkle uzatırım.

• şimdi ilk kurala bir eleştiride bulunmak istiyorum, ben tali yoldan anayola bağlanıp 70-80 km/h ile hızımı arttırıyorum.

Bazı gerizekalılar da Sol şeritten 100-110 ile sinyal vererek son anda çıkışa giriyor. Ulan yolun arkası rampa ben seni aynadan göremiyorum ne diye hala sol şerittesin, ne diye hala 120ile gidiyorsun, benim önüme gelip frene basıyorsun.
    siyah jetta, camlar filmli sanki bana mafya.

Trafikte yaptıklarınız ve ülkenin acı gerçeği

• Bir iki ekleme de ben yapayım:

Sola dönmek için sıra beklerken, boş sağ şeritten gidip en önden sola dönmeye çalışanlar.

Yol hakkı karşıda olduğu halde geçiş hakkı vermeyenler.

Kavşağa yanaşırken gaza yüklenenler.

Yan yoldan ana yola katılmaya çalışırken, kendimyolunda trafik olduğu halde, size yol vermek yerine gelip tam önünüzde bekleyenler.

• El Fuego kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar. Bu tüp olayını anlamadım acaba konuyu biraz açar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Uydurma.. duyarlı insan o saçma mesajı atmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xd arac suruculerinin icinden %kaclik bir kesim ciddi sekilde trafik kurallarina bagli hareket ediyor ki ? xd
    O istatistikler ortaya ciksa zaten duzgun arac kullananlarin cogu arac kullanmayi birakir. Ben ehliyet alacagim ama trde arac kullanmayi pek dusunmuyorum. Caninizin kiymeti varsa trde arac kullanmayin ozellikle istanbul disinda. Anadoluda ilginc derecede arac kullanim sekilleri gorup doktor bu ne diyebilirsiniz. istanbul daha guvenli yine xd

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Zamandan kazanayım derken canından olmak
    Ondan sonra trafikte motorlulara saygı gösterilmiyor vs vs sen bize saygı göster ki kendin de saygı gör...
  • Çok yazdınız özet geçeyim.
    Bakın kuralların olmasının önemi yoktur. Bu hayatın her yerinde böyledir. Önemli olan o kuralın cezasının uygulanıp senin ne kadar canını yaktığıdır. Canın yansın cebinden paralar uçsun, eşşek gibi uyarsın. Avrupa vs medeni değildir. Kurallar uygulanır. Eşşek gibi uyarsın. İsteseler trafiği mum gibi yaparsın. İstersen...

• iquique kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım adam boş yolda hız limitinde gidiyormuş. Senin zaten teknik olarak hız limitinden daha hızlı gitme hakkın yok. Yinede param var cezamı öderim, mobeseleri keserim diyorsan sol boşmuş solla işte, orta takıntısını anlamadım, o kadar acelesi olanın bir sol yapmaması ve 20 saniye selektör yapması bir takıntısı ya da sorunu olduğunu falan gösterir herhalde. Zamanı bol herhalde oyun oynuyor.
  • Bu ara merceksiz farlara led veya xenon beleş sanırım. Her yer bu tiplerle solu + sis farı kombiniyle.

Ek olarak yeni türeyen kısaları kapatıp , park + sis farı kombiniyle gezenler var. Sis farını açınca üzerlerindeki sis perdesi kalkıyor sanırım ve hızın , çevikliğin etkisini sonuna kadar hissediyorlar. 300km/h ve ötesi...

• Dün Giresun’dan İstanbul’a dönerken söve söve döndüm. Çoğu kullanıcı uzun açmış değişik renkte farlar sisler herseyi açık gezenler resmen cahillik akıyor. Trafik cezasıda çözüm değil artık.

• Türkiye de her şey gara düzen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

İşine bak, insanları düzeltemezsin...
    Sen de konu sahibinin belirttiği kişilerden birisin herhalde, bu kadar kanına dokunduğuna göre.

• Gözlemlerine göre uzak durulması gereken araç tipleri,

En kalın cam filmli Fiat linea
    Beyaz ve arka camı yazılı Fiat Egea
    Kiralık Renault fluence, clio

Doblo ve şahinleri zaten herkes biliyor.

• Maalesef halkımızda fazlaca hanzo var, zamanla azalacaklarına ama bitmeyeceklerine inanıyorum.

Egitim + Katı cezalar sayıyı azaltacaktır.
  • Bu maddelere sağa dönüşte dar sola dönüşe geniş alacağından bi haber ve yolu ortalayıp kaldırıma sıkıştıran %90 bayan şöförlerimiz de ekleyelim.....

• quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Bu ara merceksiz farlara led veya xenon beleş sanırım. Her yer bu tiplerle solu + sis farı kombiniyle.

Ek olarak yeni türeyen kısaları kapatıp , park + sis farı kombiniyle gezenler var. Sis farını açınca üzerlerindeki sis perdesi kalkıyor sanırım ve hızın , çevikliğin etkisini sonuna kadar hissediyorlar. 300km/h ve ötesi...
    Yanlışın var.Amerikan park+led sis bu ülkenin gerçeği yeni türeyen birşey değil.

Apaçiliğe giriş gibi birşey.

• Bir de şey var, şu yayalara yol verme muhabbetinden sonra istedikeleri zaman istedikleri yerde yola atlayan dayılar... İnşallah bir gün aniden yola atlayan dayının birini tepelemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Sen zaten şerit değiştirirken aynalarına baksan emin ol yeterli. Sizin işin hala mantığını yadırgırıyorsunuz. Bu alet zamandan kazanmak sabit hızla akan ve duran trafikte aralardan gitmek için yapılmış. Napalım arkanızda devam mı edelim?

Edit: Ayrıca ben motor kullanırken her zaman aynadan ve omuz üstü bakış ile şeritleri kontrol ederim. Zaten apaçiler hariç konuşuyorum dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 4 Kasım 2019; 23:28:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.