Şimdi Ara

Trafikten dolayı arabasını kullanmayıp motor alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstanbul trafiğinden illallah edip arabasını kapıda bırakıp motor alan birileri var mı? Çünkü ben bunu yapmak istiyorum. Metrobüse binebilmek için 20 dk beklediğim oluyor metrobüste çözüm değil. Araba ile her sabah ve akşam 2-2 4 saat yol çekmek tam bir facia. Yapan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazabilir ler mi?

• Sayamayacağım kadar
  • Hocam suanda istanbulda degilim fakat ankara için de aynı durum söz konusu ve evet bende araştırıyorum 2 model kafamda var 1) honda integra sehir ici 3,5 yakıyor 2) piaggio x10 ikiside 20k seviyelerinde fiyat olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında aldım ben. Mart ayından beri 9bin km yol yaptım. Araba ile tükettiğimin 5'te birini tüketiyorum. Zaman olarak kazancım çok fazla. Özellikle sıkışık trafikte. Ayrıca motor otomobilden çok daha zevkli. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Hocam suanda istanbulda degilim fakat ankara için de aynı durum söz konusu ve evet bende araştırıyorum 2 model kafamda var 1) honda integra sehir ici 3,5 yakıyor 2) piaggio x10 ikiside 20k seviyelerinde fiyat olarak.

Şehir içi kullanmak için bu motorlar alınmaz. 5-8bin arasına honda pcx, ps 150, aprilia scarabeo 200ie falan alırsınız. Önerdikleriniz hem fazla yakar hem de şehir içi için fazla olur.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Integranin cok yaktığına emin misiniz yaklaşık 2 aydır araştırıyorum kullanıcıları 4lt'nin ustune cikmadiklarini soylediler, zaten altin elbiseli adamda mevcut ayni motora sahip nc 700 s incelemesi yapmış, zira motor honda jazz motorunun 2'ye bölunmus hali, tüketimin çok makul olduğundan bahsediyordu.

Edit: imla hatalarım icin k.bakmayin mobilden yaziyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorbay

Selamlar,

Integranin cok yaktığına emin misiniz yaklaşık 2 aydır araştırıyorum kullanıcıları 4lt'nin ustune cikmadiklarini soylediler, zaten altin elbiseli adamda mevcut ayni motora sahip nc 700 s incelemesi yapmış, zira motor honda jazz motorunun 2'ye bölunmus hali, tüketimin çok makul olduğundan bahsediyordu.

Edit: imla hatalarım icin k.bakmayin mobilden yaziyorum.

Bence 4litre bile fazla o yüzden diyorum. Şehir içi kullanılacaksa modenas gt 135vs cub motor alınır bence. Basınca rahat rahat 100 110km hıza çıkıyor. Küçük olduğu için trafikte falan çok rahat ve çok ekonomik. Benim motorla son depomda 3.6 litre ile tam 220km yol yaptım. Honda integra için 4 litre fazla değil belki ama neredeyse dizel araba kadar yakıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam bu konuda haklisiniz, ama ufak motorlar da pek güven vermiyor gibi sanki ?

• kaporta sensin )

burası Türkiye arkadaş ... dış aynaların ne işe yaradığını bilmeyen insanların ehliyeti var )
  • İstanbul'da tehlikeli, Marmaris'te bile her sene 8-10 kişi motosiklet yüzünden vefat ediyor.
  • Ben de dusunuyorum motor.
    Park derdi yok
    Trafik derdi yok.
    Trafik sikisinca daha rahat ve guvenli gidiliyor
    Alternatif yollarla daha rahat gidiliyor.
    Vergi yakit bahsetmeye bile gerek yok.
    Ben motor alip guzel havalarda ise motorla gitmek istiyorum

• Tanıyorum böyle birini. Hem de kendisi özel şoföru de olan, oldukça varlıklı, Akmerkez'in karşısında oturan 40+ yaşta birisi. Vespa aldı onu kullanıyor sıklıkla.

• Bence motor Turkiye'de akilli isi degil.

• Düşünüyorum fakat yağışlı havalarda kullanılmıyor neredeyse bütün kış yatıyor motor

• Aslında düşünüyorum da şu an ailesel sebeplerden araba ihtiyaç. Ek olarak motosiklet almakta ekstra masraf olacak. İleride alıcam inşallah.

• DAHA GENCEN AY TOPLADIM MOTORU 190TLYE ALDIM PISTON SEKMAN SILINDIR HONLAMA KOMPLE BOYA FALAN 750YE MAL OLDU AMA DEGDI ON NUMARA OLDU BAJAJ MARKA BILEN VARDIR BELKI 7.5LT BENZIN ILE UZUN YOLDA 300KM YAPIYOR

• Ben naked bir model bakıyorum ve 8 bin tl yi geçmemesi vergiden dolayı 249 cc den fazla olmaması lazım çünkü koyacak yerim yok bu yüzden çalınırsa falan dizimi dövmek istemiyorum. 100 km de 3 lt den fazla yakmamalı benim arabam zaten 6 lt yakıyor şehir içi. Hondanın naked i çok pahalı 20 bin tl istiyorlar utanmadan. Spor modellerde de çok öne eğilmen gerekiyor yorucu olur diye düşünüyorum. Motor olduğu için kaliteli bir şey olmalı çin naked ler var 6 bin tl ve veriyorlar ama sakat diyorlar... Hyosung lar fazla yakıyor motoru honda gibi değil diye düşünüyorum. Kargocu motoruda almak istemiyorum. Bir türlü karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İstanbul'da tehlikeli, Marmaris'te bile her sene 8-10 kişi motosiklet yüzünden vefat ediyor.

Bence istanbul marmaristen çok daha güvenlidir çünkü istanbulda araba kullanıp ölmeyen biri dünyanın her tarafında araba kullanabilir hatta türkiyedeki bütün şoförlerin bir süre istanbulda araba kullanıp eğitim almaları gerekiyor. ben bazen memlekete gidiyorum inanın 4 yollardan falan hiç hız kesmeden gidiyorlar kaza olmaması adeta mucize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketmehmet

Ben naked bir model bakıyorum ve 8 bin tl yi geçmemesi vergiden dolayı 249 cc den fazla olmaması lazım çünkü koyacak yerim yok bu yüzden çalınırsa falan dizimi dövmek istemiyorum. 100 km de 3 lt den fazla yakmamalı benim arabam zaten 6 lt yakıyor şehir içi. Hondanın naked i çok pahalı 20 bin tl istiyorlar utanmadan. Spor modellerde de çok öne eğilmen gerekiyor yorucu olur diye düşünüyorum. Motor olduğu için kaliteli bir şey olmalı çin naked ler var 6 bin tl ve veriyorlar ama sakat diyorlar... Hyosung lar fazla yakıyor motoru honda gibi değil diye düşünüyorum. Kargocu motoruda almak istemiyorum. Bir türlü karar veremiyorum.

Hocam bak kargocu motoru almam diyorsun ama en sağlam fp motorlarını onlar kullanıyorlar..Bende öyle yapıp ybr125 almıştım.İyikide almışım.Satalı 4 sene oluyor ama olsun.

• Medeni bir ülkede yaşasam direk motor sürerim, çok keyifli birşey gerçekten. Malesef Türkiyede bir sürü görgüsüz, motoru adam yerine koymayan tipler olduğu sürece olmaz. Bu ülkede motor sürmek ölüme davetiye çıkartmak gibi birşey. Sen kendi halinde gitsende itin teki gelir alır altına kim vurduya gidersin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.