Şimdi Ara

Tramer'de cikan 'Çarpma-Çarpışma-Devrilme' nin tam sebebini nasil ogrenirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
25.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir bakiyorum volvo s60lara begendigim bi tane buldum 2007 model 62000 kmde... Telefonla sordum ettim ne boya ne cizik var dendi. Plakasini istedim, once aracin daha devri yapilmadigindan plakasi cikmadi dendi, o zaman eski plakasini verin dedim; verdiler... plaka sorgulama yaptim internet uzerinden, cikmadi. Sonra arayip sasi nosunu istedim, verdiler. Bu sefer TRAMER kayitlarina baktim, biraz karisik bilgiler cikti tam anlamadim ama "Çarpma-Çarpışma-Devrilme" diye hasar kaydi var. Satan galeri israrla yok diyor, belki onlarda bilmiyordur cunku tanidik galeri.

Hasar onemli bisey degilse, mesela on arka tampon falan araci alacam. Oyuzden hasarin tam olarak ne oldugunu nasil ogrenebilirim?? Biraz acil cevap bekliyorum bilen arkadaslardan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrozenFlame -- 12 Eylül 2009; 18:27:49 >

• Bana arka soldan vurdular.
    Tramerde ''Çarpma,çarpışma,devrilme'' yazıyor.

Ama çamurluğa hafif dokundular ondada çarpma çarpışma devrilme yazıyor.

Ufak bir hasar dahi olsa aynı ibare yazıyor yani.
  • evet buyuk hasardada ufak hasardada hep ayni sey yaziyor biliyorum, oyuzden sordum tam olarak hasari nerden nasil ogrenebilirim diye...
  • Hasarı internet üzerinden öğrenmek biraz zor bir ihtimal.
    Ancak yetkili veya özel serviste araç incelenebilir.
    Ustalar yarım saat içinde herşeyini inceliyor.
    Benim tercihim yetkili servis olurdu.

Aracı servise göstermeyi talep edin.Kabul ederse kontrol ettirin.
    Ayrıca bilgisayara bağlasınlar.Eğer hasar görmüş ve yetkili serviste tamir edildiyse orada çıkar.
    Ayrıca km sahtekarlığınada kesin çözümdür.Aracın kmsi düşürüldüyse oradan çıkar.

Yani yetkili servis en iyi çözüm
  • evet, can sıkıcı bir durum. bu bilgilerin hasar durumuna göre ayrıntılandırılması gerekir. sağ aynaya bi aracın çarpması sonucu ayna kırılmış ve kapıya çarptığında küçük bir bölgenin boyasını kaldırmıştı. kaskoyla gereken işlemler yapıldı, daha sonra tramere girdiğimde ''çarpma,çarpışma,devrilme'' ibaresini gördüm.
    Allah'tan önceden fotoğraflarını çekmişim..
  • yapicaz abi yapicaz... volvo 101 nokta kontrolu gibi bisey varmis yetkili serviste yaptiracaz ondan. Ama heryerde oyle seyler duyup okuyoruz ki, yetkili servis bile bazen anlamiyor tamir edilmis araci. aracin icime sinmesi icin ogrenmem lazim hasari neydi.
  • Yetkili servis hertürlü anlar sen canını sıkma, içini ferah tut.. Ayrıca bana sorarsan aracın direklerinde, kulelerde, şasede oynama yok ise, isterse komple boyalı olsun bir problem yok.. Bakılması gereken yerler direkler, kuleler ve şasedir.. Umarım temizdir araba, kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaskosu filan vardıysa kasko firmasının acentesinden hasarın ayrıntısını görebiliyorsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.