Şimdi Ara

Trendyol hacklendi mi? Yaşadığım acayip tuhaf sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce email adresime bir mesaj geldi, trendyoldan sipariş verdiğime dair. Lakin ben sipariş vermedim. Trendyol hesabıma girip baktığımda benim dışımda başka bir kişi kendi adına sipariş vermiş diye gözüküyor. Bana ait olmayan bir kart ile. Müşteri hizmetlerini arayıp bu işlemi benim yapmadığımı benim bu numaralı bir kredi kartım olmadığımı söyledim. Ve acaba benim adıma kredi kartımı çıkartılıp alışveriş yapıldığını merak ettiğim için, müşteri hizmetlerine ulaşarak kredi kartının benim adıma olup olmadığını sordum. Ama kredi kartının bana ait olup olmadığı konusunda bilgi vermediler. Ben de benim adıma kart çıkartılıp işlem yaptılar ise kartın hangi bankaya ait olduğunu sordum. Haliyle arayıp iptal ettirmem için. Trendyol müşteri hizmetleri kullanılan kartın İş bankasına ait olduğunu söyledi. Ama Trendyol sisteminde kart Finans bank olarak gözüküyor.

Finans bankı aradım benim adıma bir hesabım olmadığını öğrendim. İşbankasında da bu kart numarası ya da benim bilmediğim bir kartım olmadığını öğrendim.

İşin garibi ben daha önceden hiç trendyoldan alışveriş yapmadım ve trendyoldaki üye açarken verdiğim isim soy isim de gerçek adım değil.

Asıl soruya geliyorum. Kim neden benim hesabımdan girip bana ait olmayan bir kart ile alışveriş yaptı?

Acaba sitenin veri tabanında bir karışıklık mı oldu?

Trendyolun müşteri hizmetlerinin bu sorunun nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapamadılar. Sadece hesap şifrenizi değiştirin dediler.

Kayıtlı olan kart bilgisi de, sonradan kendi kendine silindi.

Düşünceleriniz nedir? Bir anlam verebilen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.