Ygs sınavım berbat geçti. YGS-4 de 400 k civarı bir sıralama yaptım. Lys-4 tarih 40, coğ-2 11, felsefe 22 civarında net yaptığımı tahmin ediyorum. Edebiyat +40, coğrafya-1 18-19 net yapsam ts-1 veya ts-2 de ilk 30 k ya girebilir miyim? Bilgisi olanlar lütfen yardım.
Edebiyattan biraz daha iyi yaparsan çok aksi bir durum olmadıkça girersinki gerek bile kalmayabilir.Bende sözelden tercih yapacağım.Ygs-3 sıralamam 58000.Tarihten 39,coğrafyadan 14,felsefe grubundanda 20 civarı çıkardım diye tahmin ediyorum hedef ilk bin civarını zorlamak bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Skearf
Edebiyattan biraz daha iyi yaparsan çok aksi bir durum olmadıkça girersinki gerek bile kalmayabilir.Bende sözelden tercih yapacağım.Ygs-3 sıralamam 58000.Tarihten 39,coğrafyadan 14,felsefe grubundanda 20 civarı çıkardım diye tahmin ediyorum hedef ilk bin civarını zorlamak bakalım ne olacak.
Konu sahibi 17-20k olursun o netlerle. @Skearf, 47+ edebiyat 19+ coğrafya ile, ilk binde olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN
quote:
Orijinalden alıntı: Skearf
Konu sahibi 17-20k olursun o netlerle. @Skearf, 47+ edebiyat 19+ coğrafya ile, ilk binde olursun.
Obp 74 bakalım ne kadar geri atacak...
beyler benim ygs4 80k, obp 64. :P
tarih 43-1, coğrafya 11-3, felsefe 28-4, edebiyattan 45, coğrafyadan bi 18 falan yapsam kaç k olur sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedbaran
beyler benim ygs4 80k, obp 64. :P
tarih 43-1, coğrafya 11-3, felsefe 28-4, edebiyattan 45, coğrafyadan bi 18 falan yapsam kaç k olur sizce ?
Felsefe cevaplarına nereden baktınız acaba öğrenebilir miyim?