Şimdi Ara

TS 1-TS 2 Sıralama yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs sınavım berbat geçti. YGS-4 de 400 k civarı bir sıralama yaptım. Lys-4 tarih 40, coğ-2 11, felsefe 22 civarında net yaptığımı tahmin ediyorum. Edebiyat +40, coğrafya-1 18-19 net yapsam ts-1 veya ts-2 de ilk 30 k ya girebilir miyim? Bilgisi olanlar lütfen yardım.

• Edebiyattan biraz daha iyi yaparsan çok aksi bir durum olmadıkça girersinki gerek bile kalmayabilir.Bende sözelden tercih yapacağım.Ygs-3 sıralamam 58000.Tarihten 39,coğrafyadan 14,felsefe grubundanda 20 civarı çıkardım diye tahmin ediyorum hedef ilk bin civarını zorlamak bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skearf

Edebiyattan biraz daha iyi yaparsan çok aksi bir durum olmadıkça girersinki gerek bile kalmayabilir.Bende sözelden tercih yapacağım.Ygs-3 sıralamam 58000.Tarihten 39,coğrafyadan 14,felsefe grubundanda 20 civarı çıkardım diye tahmin ediyorum hedef ilk bin civarını zorlamak bakalım ne olacak.

Konu sahibi 17-20k olursun o netlerle.
    @Skearf, 47+ edebiyat 19+ coğrafya ile, ilk binde olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞANAP CEHABETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: Skearf

Edebiyattan biraz daha iyi yaparsan çok aksi bir durum olmadıkça girersinki gerek bile kalmayabilir.Bende sözelden tercih yapacağım.Ygs-3 sıralamam 58000.Tarihten 39,coğrafyadan 14,felsefe grubundanda 20 civarı çıkardım diye tahmin ediyorum hedef ilk bin civarını zorlamak bakalım ne olacak.

Konu sahibi 17-20k olursun o netlerle.
    @Skearf, 47+ edebiyat 19+ coğrafya ile, ilk binde olursun.

Obp 74 bakalım ne kadar geri atacak...
  • beyler benim ygs4 80k, obp 64. :P

tarih 43-1, coğrafya 11-3, felsefe 28-4, edebiyattan 45, coğrafyadan bi 18 falan yapsam kaç k olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedbaran

beyler benim ygs4 80k, obp 64. :P

tarih 43-1, coğrafya 11-3, felsefe 28-4, edebiyattan 45, coğrafyadan bi 18 falan yapsam kaç k olur sizce ?

Felsefe cevaplarına nereden baktınız acaba öğrenebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tercihlerde Yardım 7.5k
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.