Şimdi Ara

TT adını kullanarak Halkla dalga geçene TT den CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düz mantıkla okuyup farklı algılayanlar var burada Firma savunulmuyor.Burada Halkla müşterilerle TT adı altında dalga geçilmesine tepki var.Halkı düşündük tepkimizi sunduk diye bize TT yi savunma diyenler var.. yazmadan önce 2 dk düşünün.Bir firma ismi adı altında bayisi bile olsa sizin eviniz aransa ve bunlar ailenizden birisine söylense ne tepki verirdiniz?Resmi olan firmaya şikayet edip gerekeni yapın demezmisiniz? İyice okumadan yazmayın burda firma savunulmuyor halka dalga geçilmesine kızıyorum.Herhangi biri yapsa boşver derim ama TTnet adı altında bu resimlerdeki söylemler hoş değil ve böylelerine sessiz kalarak fırsat vermemeliyiz.Eğer TT ile bağlantısı varsa bayilik falansa sözleşmesi iptal edilsin bu kadarda dalgacı söylemlere halkı ezmeye kimsenin hakkı yok..Tamam kuraldır dedik çoğu şeye sözleşmelere kota kısıtlamasına sessiz kaldık ama bu demek değildirki ben herşeye sessizim.

Neyse Tweetlere göz atalım

TTDESTEK in Cevabı

TTDESTEK SAYFASIhttps://twitter.com/#!/TTDestek

TT ADI ALTINDA HALKLA DALGA GEÇEN KİMSE ONUN SAYFASIhttps://twitter.com/#!/TelekomBasvurum

Tabi Tepkiler cevaplar sonrası bazı tweetlerinide silmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 28 Nisan 2012; 3:49:59 >

• TTnet adamın donuna kadar söker alır, sen merak etme için rahat olsun.
  • Bu eğer resmi sayfaysa TT'un vay haline...
  • Yatın uyuyun demiş sütte gönderseydi bari
  • hic bisey olmaz,korkutmak icin yapılmış açıklama
  • Ttnetin neyini savunuyorsun Konuyu açan arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

Ttnetin neyini savunuyorsun Konuyu açan arkadaş?

:) Hiçkimse bir firma ismi adı altında Ne benimle Nede Halkla dalga geçemez bunu savunuyorum yoksa tt yi savunduğum falan yok.

Veya iyice anlaman için şöyle söyleyeyim

Bir firma ismi adı altında evini aradılar ailenden biri açtı telefonu ailene dalga geçti hakaret etti sende sessiz kalmadın dava açtın şikayet ettin şimdi sen firmayımı savunmuş olursun? Anladınmı arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 28 Nisan 2012; 2:07:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybarsata

quote:

:) Hiçkimse bir firma ismi adı altında Ne benimle Nede Halkla dalga geçemez bunu savunuyorum yoksa tt yi savunduğum falan yok.

İnanmasın halkta enayimi adamlar gırgır yapmş bu ülkede cezai işlem uygulanıcak dünya kadar şey varken Bunlarla Uğraşıyorsunuz.
  • Neyini savunacam arkadaş bunların savunacağım son firma dünyadaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

Yatın uyuyun demiş sütte gönderseydi bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 28 Nisan 2012; 3:13:39 >
  • Forum kullanmayı hala öğrenemedik bari üşenenlere özet geçeyim

atılan tweetler ttnet den değil herhangi bir kişi tarafından atılmış olup dalga geçilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Forum kullanmayı hala öğrenemedik bari üşenenlere özet geçeyim

atılan tweetler ttnet den değil herhangi bir kişi tarafından atılmış olup dalga geçilmiştir.

Canım kardeşim biz tepkimizi burda verdikmi verdik açığa çıkardıkmı çıkardık gerisini TT düşünsün.Burada Bu Dalgacı zihniyete Sessiz kalmadık önemli olan budur. Zaten Başlığı ve ilk mesajı okuduysan TT adını kullanarak dalga geçen şahıs diyoruz detaylı anlatmama gerek varmı kardeşim?TTnet demiyoruz Okuduğumuzu anlayalım sonra konular mesaj çöplüğüne dönüyor ve bir türlü dediğin gibi insanlara forum kullanmayı öğretemiyoruz değilmi? İnsan okuyup anlamaz ve alakasız cevap yazarsa forumda konuda çöp olur lütfen forumu kullanmayı önce sen öğren sonra bizde sana uzun uzun izah etmeyelim bak tekrar üşenme iyice oku Ne demişiz sende ona göre yaz ve forumu okuyarak anlayarak kullan profilime katılım zamanıma bak çekinme kardeşim 2004 - 8 yıl olmuş sanırım 1990 doğumlusun ve sen o yıllarda ilkokuldaydın kardeşim mesaj sayısına aldanma yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsata -- 28 Nisan 2012; 3:48:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

Forum kullanmayı hala öğrenemedik bari üşenenlere özet geçeyim

Canım kardeşim biz tepkimizi burda verdikmi verdik açığa çıkardıkmı çıkardık gerisini TT düşünsün.Burada Bu Dalgacı zihniyete Sessiz kalmadık önemli olan budur. Zaten Başlığı ve ilk mesajı okuduysan TT adını kullanarak dalga geçen şahıs diyoruz detaylı anlatmama gerek varmı kardeşim?TTnet demiyoruz Okuduğumuzu anlayalım sonra konular mesaj çöplüğüne dönüyor ve bir türlü dediğin gibi insanlara forum kullanmayı öğretemiyoruz değilmi? İnsan okuyup anlamaz ve alakasız cevap yazarsa forumda konuda çöp olur lütfen forumu kullanmayı önce sen öğren sonra bizde sana uzun uzun izah etmeyelim bak tekrar üşenme iyice oku Ne demişiz sende ona göre yaz ve forumu okuyarak anlayarak kullan profilime katılım zamanıma bak çekinme kardeşim 2004 - 8 yıl olmuş sanırım 1990 doğumlusun ve sen o yıllarda ilkokuldaydın kardeşim mesaj sayısına aldanma yani

Hocam 1. si ben 1999 den beri pc sahibiyim. Bu kadar yaş takıntılı bir insansınız madem sayılarıda seviyorsunuz. 13 yıldır pc im var yani. Çok merak ediyorsanız şunlarıda söliyeyim 56 dail up-256 kpbs adsl vs vs bütün evrelerde internetim oldu forum jargonlarını gayet iyi bilirim.

2. si ben kimse doğru yanlış demedim. Ben sadece okuduğumu yazdım yanlış anlaşılmaları engellemeye çalıştım. (Okumadan yok şu yok bu yazan arkadaşlar için neden üstünüze alındınız anlamadım)

3. sü katılım zamanınız mesaj sayınız beni ilgilendirmez. Yaşım sizi hiç ilgilendirmez. Benim donanım yazılım pc bilgimi irdelemeniz sizede düşmez.

saygılar sevgiler

--Kalan mesajlara cevap vermeyeceğim gereksiz bir tartışma ortamı yaratmak istemiyorum--

• quote:

quote:

Veya iyice anlaman için şöyle söyleyeyim

Bir firma ismi adı altında evini aradılar ailenden biri açtı telefonu ailene dalga geçti hakaret etti sende sessiz kalmadın dava açtın şikayet ettin şimdi sen firmayımı savunmuş olursun? Anladınmı arkadaşım

iyide fahiş fiyatlarla dandik bağlantılar sağlayarak, göz boyayarak ttnetinkendisi zaten senle dalga geçmiş olmuyormu?
  • Atatürk'ün döşediği bakır kablolara verdiler 8mbti herkese bedava bilmem kaç ay 9 tl modemden bizden sonuç telekom çöktü beter olsunlar
  • akk den sonra çok beddua aldı daha çok şeyler olur.
  • oldu o zaman hiç kimse olayları karikatüre etmesin, gırgır yapmasın, espiri yapmasın, olayları ti'ye almasın. İyice ezilip iran, pakistan tarzı bir yaşama dönelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.