Şimdi Ara

TTnet Dışında Bir Firma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Size Başıma gelenleri anlatıp Sorunuma çare bulmanızı rica ediyorum.Dün gece 10dk da 1 kez internet kopmaya başladı.Kopar kopmaz 3sn sonra düzeliyordu.Sabaha Düzeltirler Umuduyla Dün geceyi Es Geçtim.Sabah kalkıp İnterneti açtım ve oyuna girdim.10dk sonra Oyundan Bağlantı hatası nedeniyle attı.Googlede falan biraz dolaştıktan sonra İnternetin Hayla 10dkda 1 Koptuğuna şahit oldum.Bunun üzerine Ttnet müşteri hizmetlerinin teknik servisini aradım.Bu arada o teknik servis okadar yoğunduki(yada ilgilenmiyorlar) 20 Dakikada anca ulaşabildim.Sorunumu Anlattım ve Telefondaki bayan bana internetimde sorun olduğunu güncelleştirme yaparak Giderileceğini belirtti.TiviBuda sorun varsa onun içinde Teknik Ekibi yönlendirileceğini belirtti.Konuştuğum bayan Güncelleştirmeyi yaptı ve Görüşmemiz bitti.Ben bilgisayarın başına geçtim.Gene 10dk da 1 kopma sorunu ile karşılaştım.Gene 20dk da Müşteri hizmetlerini Arayıp tekrar sorunlarımı anlattım.Bana gene güncelleştirme(ve güncelleme) yapıyoruz bekleyiniz dediler.Ben gene bekledim.Hattınızda Sorun Bulunmamaktadır size teknik Ekibi YÖnlendireceğim Dediler.Saatler Geçti Hayla Tık yok.Ben Bu insanların Keyfine göremi Burada Beklyeceğim.Tonlarca para ödüyoruz aldığımız Hİzmet kalitesine bak.Küfür gibi hizmet alıyorum Küfür gibide cevap vermek içimden geçti.Siz Siz olun Asla Tİvibu ve TTnete güvenmeyin.Bu arada Tivibuda bozuk.Oda çalışmıyor.Yıllardır sorunsuz kullandığım internetim Şimdi Yerlerde.Ne Oyun Oynayabiliyorum İnternet üzerinden.Nede adam Akıllı Sitelere girip işimi halledebiliyorum.

Sizden Ricam arkadaşlar.İzmirde Oturuyorum ve Bana Ttnet Dışında Bir firma önerirmisiniz.Bugün yarın internetimi İptal Ediceğim.

Bağlantı Hızı:8 Mb Sınırsız.

• Valla akla gelen alternatifler Uydunet, Superonline Fiber ve Metronet. Bulunduğun muhite göre altyapı imkanları değişebilir tabi.

TTNET ile ilgili söylediklerine aynen katılıyorum. Berbat altyapılarına nasıl güvenip hizmet vermeye talip oluyor ve sonradan bir araba küfür yemeyi gururlarına yediriyorlar anlamış değilim.
  • @Notic128
    Adsl kullanıcaksanız öncelikle telefon kablonuzu kalın bir kablo ile degişin ve kaliteli 8 tl 15 tl satılan adsl splitter kullanın ttnet vb taahhütten uzak durun bu tür sorunla karşilaştınmızmı çıkarken vermiş oldukları indirimleri ve modemin ve baglantının ücretini ödemek zorundasınız aylık adsl istediginiz zaman süperonlıne adsl turknet smıleadsl vb ısp hangisi iyi hizmet veriyor onu tercih edersiniz

@programmer_onur arkadaşimiz dedigi şekilde uydunet superonline fiber olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.