Şimdi Ara

TTNET Fatura yeni dönem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık 1 faturanın son ödeme tarihi geçtiğinde kesme işlemi yapılacakmış. benim bugün son faturam gecikmişti 2-3 gün ( 1 fatura ve en son gelen) sabah kalktığımda interneti kesmişler, ekranda yazıyor zaten borç bildirisi. bende ödemeye gittiğimde sordum ne ayaksınız 1 fatura var daha yeni geldi hemen kestiniz dedim. aldığım cevap; bu ay itibari ile ( 1 Nisan 2012 ) düzenli fatura ödeme sistemine geçti ttnet dediler. Artıkın 1 fatura son ödeme tarihi geçtiğinde ''ŞAK'' diye keserler dediler.

ve asıl bomba: 15 tl açma kapama bedeli alıyorlar. yani hattınız her kapandığında borcundan dolayı, 15 tl sonraki ay faturasına ''döşeyecekler'' hayırlı olsun...

Not: Son aldığum duyum 15 tl mevzusu çoktandır varmış. ama bu 3 faturada kesme olayı artık tarih oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victerorr -- 30 Nisan 2012; 19:35:37 >

• aynen sorma yaaa. benimde 2. de kestiler.
  • ödenen faturalar çoğaldı..hangi fatura ne zaman geldi gelecek takip edilmiyor..en iyisi otomatik ödeme talimatı verin kurtulun başınızda ağrımasın
  • ben online işlem merkezine girdim yenilemişler şöyle bir bakayım dedim

orada abonelik iptali vardı. Bir basayım dedim ne olacak buna basınca. Zaten iss yi değiştirecektim taahhütüm bitmişti

iptal et dedim şak neti kestiler giremedim bir daha
  • işin kötü tarafı kesildinde acma ücreti 15 tl alıyorlar her kesmede :S bu ay 1 ay ödemedim direk keşmişler öbür ay 80tl gelcek iyice ipin ucunu kacırdılar ya yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL

quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

ben online işlem merkezine girdim yenilemişler şöyle bir bakayım dedim

orada abonelik iptali vardı. Bir basayım dedim ne olacak buna basınca. Zaten iss yi değiştirecektim taahhütüm bitmişti

iptal et dedim şak neti kestiler giremedim bir daha

Hocam aynı durum benim de başıma geldi . OİM'den iptal ettim , 1 saat sonra kullanıcı adı - şifre hatası verdi , m.h.yi aradım , aboneliğiniz iptal edilmiş dedi . Taahhütüm de vardı , 160 civarı birşey gelecek nisan sonunda . Genel müdürlükten şikayet ettik ama ne yazık ki iade yapamayız dediler . Fatura çıkınca ödeyeyim mi ? Tüketici hakem heyetine başvuracağım .

10 iş günü içinde tt ofisine gelmezseniz caymış sayılcaksınız ve aboneliğiniz devam edecek diye birşey daha diyordu
    10 iş günü içinde tt ofisine gitmezsen taahhütün devam eder mi onu öğren bence TTNET den olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

işin kötü tarafı kesildinde acma ücreti 15 tl alıyorlar her kesmede :S bu ay 1 ay ödemedim direk keşmişler öbür ay 80tl gelcek iyice ipin ucunu kacırdılar ya yeter

haziranda komple kapattıracam zaten. ( Ödediğim bütün faturalar HARAM ZIKKIM OLSUN) rezilliğe bak. neyin açma bedeliymiş bu 15 tl indiriyorlar cebe anlamıyorum abicim, kafam basmıyor. ne yapıyorlar bunlarda 15 tl masraf çıkarıyorlar. herşey yazılımsal artık kimi kandırıyorlar. yeter artık bu insanları enayi yerine koydukları. asıl kalayı kapattırma başvurusundan sonra, beni kampanyalardan bahsetmek ve caydırmak üzere arayacak olan ttnet çalışanına edicem. cidden bu ttnete bişeyler oldu, sille üzerine sille hadi hayırlısı. eceli gelen köpek cami duvarına misali dur bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kötü bir haber bu ya aslı var mı gerçekten?
  • şimdi ttneti aradım : Eğer ben nisan faturamı ödemezsem ne zaman internetim kesilir dedim? O bana: Mayıs ayı faturanız kesildiğinde kesilir dedi. Biliyorsunuzdur faturalar ayın 1inde kesiliyor Mayısın 1'inde mi demek istiyor yoksa faturaların müşterilere gösterildiği tarif 18'i gibi mi?
  • 2 3 gün geçince net mi kesilir böyle bir saçmalık olamaz.
  • İyice tadını kaçırdılar bu işin, yazıklar olsun gerçekten bu kadar da olmaz arkadaşlar, göz göre göre soyuluyoruz, 15 TL açma ücreti nedir yaw. Yetkili birisi çıkıp bunun izahını yapsın, haram zıkkım olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

2 3 gün geçince net mi kesilir böyle bir saçmalık olamaz.

ttnette oluyor ayın 30 son ödeme tarihi idi ayın 7sinde kesildi ve 15 tl açma ücreti alıcaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

2 3 gün geçince net mi kesilir böyle bir saçmalık olamaz.

ttnette oluyor ayın 30 son ödeme tarihi idi ayın 7sinde kesildi ve 15 tl açma ücreti alıcaklar.

Yazıklar olsun bu kadar insan sömürülmez.
  • arkadas bu kadar mı muzdarıp olunur ya. tekel olmuslar onlerıne kım gelırse somuruyorlar. ben de eylul ayında net aldım. acemı personelın kaydı sınırsız yapacagına kotalı yaptıgından ılk uc ay 35x3=105 lıra fatura odeyecegıme 201 lıra odedım kendı hızmet yapısnı guncellemeden mılletın parasına goz dıken ttnetı kınıyorum.
  • BTK kararıyla devletın aldıgı bır ucrettır hızmet acma bedelıdır. Tum servıs saglayıcılarında var bu ucret vardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

BTK kararıyla devletın aldıgı bır ucrettır hızmet acma bedelıdır. Tum servıs saglayıcılarında var bu ucret vardır...

hocam senın dedıgın ttnet degıl de devletın el atması mı bu duruma. devletın mı cebıne gırecek bu para? gıden para devlete gıtsın de demek ıstemıyorum artık ya bu hale geldım.
  • ttnet faturalarım her zaman otomatik ödemede idi, adsl i ev ahalisinden üzerime aldım. ve bankada değişiklik yapmayı unuttum
    5 ay boyunca faturalarım ödenmedi
    faturalarım ödeniyor diye hiç kontrol etmedim.
    şans eseri online faturanın içinde bir uyarı gördüm 300 küsür lira borcunuz bulunmaktadır gibi birşey.
    hemen ödedim fakat internetim nasıl kesilmedi hayret ettim.
    8 senelik üyeliğimden kaynaklandığını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.