Arkadaşlar yalın internet kullanıyorum. KUllanan arkadaşlarımız vardır çoğunlukla sizlerin bilgilerinden faydalanmak ıstedim
63,50 tl Yalın ınternet faturası gelıyor ve ayrıyetten Sabit hat ucretıde veriliyor ben onu 16 tl dıye biliyordum fakat her ay farklı rakamlar geliyor örneğin
24/08 2012 tarıhınde sadece sabit hat ucreti 23,25 tl 24/09 2012 tarihinde ise 29,00 tl olarak kesmişler
Ben kazıklandığımı düşünüyorum.
Yardımlarınızı esırgemessenız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: aliozgller
Arkadaşlar yalın internet kullanıyorum. KUllanan arkadaşlarımız vardır çoğunlukla sizlerin bilgilerinden faydalanmak ıstedim
63,50 tl Yalın ınternet faturası gelıyor ve ayrıyetten Sabit hat ucretıde veriliyor ben onu 16 tl dıye biliyordum fakat her ay farklı rakamlar geliyor örneğin
24/08 2012 tarıhınde sadece sabit hat ucreti 23,25 tl 24/09 2012 tarihinde ise 29,00 tl olarak kesmişler
Ben kazıklandığımı düşünüyorum.
Yardımlarınızı esırgemessenız sevinirim
sözleşmen varmı varsa ve telefon parası geliyorsa faturaya itiraz et sözleşmeli olanlar sadece 60 tl internet parası ödüyor telefon parası ödemiyor bana her ay telefon 19 tl geliyor bu ay 17 tl gelecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme