Şimdi Ara

TTNet Hız Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
11.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam 4 ay evvel 1 mbps Limitsiz paketten NetLimitsiz 8mbps paketine geçiş yapmıştım
    İlk ay çok iyiydi İnternet hızım 8mbps idi 15 Gb tan sonra 512 kb te düşeceğini biliyordum
    Lakin sonraki aylarda Hiç te öyle olmadı 15 GB kotayı geçmediğim halde 8 mb i bidaha hiç göremedim defalarca müşteri hizmetlerini aradım Santralin üzerine attılar bulunduğunuz yerde santral desteklemiyorsa 8mb olmaz dediler tmm 8 mb olmasın 7 olsun 6 olsun 5 olsun ....
    1 mb e bile rağzıyım artık ama Ne biçim iştir ki 200 kb olarak kullanıyorum interneti ben ilk geçtiğimde 8mb yi gördüm Cry nasıl oluyorda ozaman destekliyen santral şimdi desteklemiyor Smile

sonuçlar speedtest.ttnet.net.tr adresinden çekilmiştir...

Müşteri hizmetlerini gene aradım Arıza tespit tutağanımıdır nedir her neyse ondan tutmuşlar Bana döneceklermiş ....
    2 gün sonra Tahmin ediyorum bulunduğum yerdeki ttnet internet sorumlusu Beyinsiz beni aradı ve tcp ip min Otomatik olup olmadığını sordu otomatik dedim benden modemimi resetlememi istedi resetledim daha sonra oda önce Modemimim daha sonrada santralin üzerine attı

Merak ediyorum bu ülkede Alt yapıdan sonra internet Ne zaman düzelecek dahada kötüsü
    Hiç kimse sorunları üstlenmiyor her defasında başkalarının üzerine atıyorlar...

İnterneti Bağlattığım Günden bu yana 4 kez Modem değiştirdim Sebebi Bağlantı Kopmaları
    Ttnet ile girdiğim bu yolda Datron markası ile başladım zyxel , airties son olarak şu an UsRobotics kullanıyorum
    halen bağlantı kopmalarının önüne geçebilmiş değilim
    bu aradada Splitter değişti + Telefon hattı yenilendi

Müşteri hizmetlerini aradığımda bu sorunu gene Santralin üzerine attılar :D

Baştan sona sorunlarımı okuyan ve yorumunu esirgemeyen herkese şimdiden Teşekkür ederim
    bu konuyu takip edicem Ayrıca henüz internet bağlatmayıpta İSS de karar veremeyenler için İyi bir ön değerlendirme olur diye düşünüyorum ...

Şu anki internet bilgilerim şöyle ;
    Şubat ayı 4gb download yapmışım
    internet hızım : 190 kb
    Upload hızı ve sonuçlarını yazmıyorum yazarsam TTNet daha çok müşteri kaybeder...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• uydunet kullansaymışsın daha hesaplı olurmuş hemde başın ağrımazmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messie

uydunet kullansaymışsın daha hesaplı olurmuş hemde başın ağrımazmış :)
    bendede aynı sorun var bende NetLimitsiz 8mbps paketi kullanıyorum ilk aylar sorunsuzdu şuan berbat durumda , 8mbit internet 15 dakkadan uzun süre bağlı kalamıyor , geceleri biraz düzelir gibi oluyo 1-2 saat kesilmiyo , 15 gb download tan sonra hız düşünce 512kbps de hiç kesinti olmuyo . 8 mbit böyle altyapılı memleketin neyine
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlu_sut

bendede aynı sorun var bende NetLimitsiz 8mbps paketi kullanıyorum ilk aylar sorunsuzdu şuan berbat durumda , 8mbit internet 15 dakkadan uzun süre bağlı kalamıyor , geceleri biraz düzelir gibi oluyo 1-2 saat kesilmiyo , 15 gb download tan sonra hız düşünce 512kbps de hiç kesinti olmuyo . 8 mbit böyle altyapılı memleketin neyine

Alıntıları Göster
    Ucuz etin yahnisi böyle olur diycem de fahiş fiyata net kullanıyoruz arkadaşÜstelik bu paraya kullanmamıza rağmen sorun sorun üstüne...
    Ben 8 Limitsizde hiç sorun yaşamadım ama.Şuan 1 Limitsiz kullanıyorum ve hızım/bağlantım hep stabil.Altyapı sorunlarından kaynaklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenizSupra

Ucuz etin yahnisi böyle olur diycem de fahiş fiyata net kullanıyoruz arkadaşÜstelik bu paraya kullanmamıza rağmen sorun sorun üstüne...
    Ben 8 Limitsizde hiç sorun yaşamadım ama.Şuan 1 Limitsiz kullanıyorum ve hızım/bağlantım hep stabil.Altyapı sorunlarından kaynaklıdır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım denemediğin yol kalmamış anlaşılan. Telefon hattını yeniletmişsin, modemi yenilemişsin, splitter ha keza öyle... Benim teorim şu; o ilk ay bağlattığın internetin 8 mbps hızda gelmiş olması senin kullandığın santraldeki 8mbps hızdaki abone sayısının az olmasından kaynaklanıyor. Her geçen gün artan NetLimitsiz aboneliklerle birlikte santrale olan uzaklıkla doğru orantılı olarak veri toplayan abone sayısı arttıkça hızın daha da aşağıya çekiliyor. Peki sana yapabileceğim en güzel tavsiye bilmiyorum denedin mi ? Port değiştirme talebinde bulunmak olacaktır. Bağlı bulunduğun telekom bölge müdürlüklerinden birine giderek dilekçe ile başvurunu yapıyorsun. Kayıt bürosundan numaranı aldıktan sonra bir iki gün içinde sana dönüyorlar. Daha yüksek hız sağlanan porta geçişin tamamlandıktan sonra hızında gözle görülür bir artış yaşaman mümkün ancak bütün umudunu da buna bağlama derim. Sonuçta kötü olanı düşün iyi gelirse daha fazla sevinirsin. Şimdiden geçmiş olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

Arkadaşım denemediğin yol kalmamış anlaşılan. Telefon hattını yeniletmişsin, modemi yenilemişsin, splitter ha keza öyle... Benim teorim şu; o ilk ay bağlattığın internetin 8 mbps hızda gelmiş olması senin kullandığın santraldeki 8mbps hızdaki abone sayısının az olmasından kaynaklanıyor. Her geçen gün artan NetLimitsiz aboneliklerle birlikte santrale olan uzaklıkla doğru orantılı olarak veri toplayan abone sayısı arttıkça hızın daha da aşağıya çekiliyor. Peki sana yapabileceğim en güzel tavsiye bilmiyorum denedin mi ? Port değiştirme talebinde bulunmak olacaktır. Bağlı bulunduğun telekom bölge müdürlüklerinden birine giderek dilekçe ile başvurunu yapıyorsun. Kayıt bürosundan numaranı aldıktan sonra bir iki gün içinde sana dönüyorlar. Daha yüksek hız sağlanan porta geçişin tamamlandıktan sonra hızında gözle görülür bir artış yaşaman mümkün ancak bütün umudunu da buna bağlama derim. Sonuçta kötü olanı düşün iyi gelirse daha fazla sevinirsin. Şimdiden geçmiş olsun diyorum

bu kadar senaryo görmedim.

santral desteklememesi diye birşey olmaz!
    hıza iki şey etki eder;kablo kalitesi ve uzaklık(birde menuden arıza kaydı verildiğinde hızı düşüren tekniker!)
    1500 metrenin üzerinde 8mbit kullanmak imkansıza yakındır.(söylediklerim bakır kablo için)

bunun dışında soruyu soran arkadaşa tavsiyem bağlı olduğu santrale bir uğraması.
    son olarak yüksek hız sağlayan port olmaz!Tüm portlar adsl için gerekli hızları verebilir.

selametle...

• quote:

Orijinalden alıntı: huawéi

quote:

bu kadar senaryo görmedim.

santral desteklememesi diye birşey olmaz!
    hıza iki şey etki eder;kablo kalitesi ve uzaklık(birde menuden arıza kaydı verildiğinde hızı düşüren tekniker!)
    1500 metrenin üzerinde 8mbit kullanmak imkansıza yakındır.(söylediklerim bakır kablo için)

bunun dışında soruyu soran arkadaşa tavsiyem bağlı olduğu santrale bir uğraması.
    son olarak yüksek hız sağlayan port olmaz!Tüm portlar adsl için gerekli hızları verebilir.

selametle...

Alıntıları Göster
    @KATADE
    Şu anda Türk Telekom'un kullandığı iki çeşit port var. Bunlardan biri Neca portlar ve diğeri ise Alcatel portlar. İkisi arasında bariz kalite farkı vardır. Nec portlar sadece PPoE protokolünü desteklerlen Alcatel portlar PPoE ve PPoA protokollerini desteklemekle birlikte mesafeye bağlı veri iletiminde alcatel portun kalitesi yanında nec portların esamesi bile okunamaz. Birçok arkadaşım 2 mbps hızında veri alırken port değişimi sonrasında hızlarında gözle görülür bir yükselme meydana geldi. Bu nedenle arkadaşa yardımcı olmak adına tavsiyede bulunmuştum. Portlar arasındaki kalite farkı için çok fazla bir yere değil Wikipedia'dan bir göz atmanı tavsiye ederim. Bunun dışında, santralin bir çeşme olduğunu abonelerin de bu çeşmeye bağlı hortumlar olduğunu düşünelim. Veri iletimi yapılırken çeşmeye en yakın olanın öncekine oranla suyu alma oranında bir değişim görülmezken çeşmeye uzak olan bir abonenin daha önceleri çeşmeye yakın mesafede başka kişiler olmadığından rahatlıkla kullanabildiği suyu araya giren kişiler yüzünden kullanamaz hale gelmesine benzetebiliriz. Aynı şekilde apartmanların üst katındaki ailelere de benzetebiliriz. Suyun kullanımı arttıkça uzaktaki abonenin bu sudan elde ettiği verim doğal olarak düşecektir. Şimdi arkadaşımızın bağlı olduğu santralin durumunu bilmiyoruz. Ne kadar aboneye veri iletiminde bulunuluyor onu da bilmiyoruz. ancak abone sayısı arttıkça hızda da gözle görülür bir düşme yaşayacağı bir gerçek hem santrale uzak hem de abone sayısı fazla ise çok yüksek hızda veri alması imkansız. Forumda bir çok arkadaş bir kaç ay rahatlıkla kullanabildiği 8 mbps interneti kullanamadığını, hızının 5 veya 6 mbps hızlarına gerilediği, özellikle akşamları aşırı derecede kopma yaşandığından bahsediyorlar. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Altyapı yetersiz, santralde yoğunluk ve abone sayısındaki artışla açılanabilir.
    Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 8 Mart 2010; 21:12:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Turknet VDSL hız sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@KATADE
    Şu anda Türk Telekom'un kullandığı iki çeşit port var. Bunlardan biri Neca portlar ve diğeri ise Alcatel portlar. İkisi arasında bariz kalite farkı vardır. Nec portlar sadece PPoE protokolünü desteklerlen Alcatel portlar PPoE ve PPoA protokollerini desteklemekle birlikte mesafeye bağlı veri iletiminde alcatel portun kalitesi yanında nec portların esamesi bile okunamaz. Birçok arkadaşım 2 mbps hızında veri alırken port değişimi sonrasında hızlarında gözle görülür bir yükselme meydana geldi. Bu nedenle arkadaşa yardımcı olmak adına tavsiyede bulunmuştum. Portlar arasındaki kalite farkı için çok fazla bir yere değil Wikipedia'dan bir göz atmanı tavsiye ederim. Bunun dışında, santralin bir çeşme olduğunu abonelerin de bu çeşmeye bağlı hortumlar olduğunu düşünelim. Veri iletimi yapılırken çeşmeye en yakın olanın öncekine oranla suyu alma oranında bir değişim görülmezken çeşmeye uzak olan bir abonenin daha önceleri çeşmeye yakın mesafede başka kişiler olmadığından rahatlıkla kullanabildiği suyu araya giren kişiler yüzünden kullanamaz hale gelmesine benzetebiliriz. Aynı şekilde apartmanların üst katındaki ailelere de benzetebiliriz. Suyun kullanımı arttıkça uzaktaki abonenin bu sudan elde ettiği verim doğal olarak düşecektir. Şimdi arkadaşımızın bağlı olduğu santralin durumunu bilmiyoruz. Ne kadar aboneye veri iletiminde bulunuluyor onu da bilmiyoruz. ancak abone sayısı arttıkça hızda da gözle görülür bir düşme yaşayacağı bir gerçek hem santrale uzak hem de abone sayısı fazla ise çok yüksek hızda veri alması imkansız. Forumda bir çok arkadaş bir kaç ay rahatlıkla kullanabildiği 8 mbps interneti kullanamadığını, hızının 5 veya 6 mbps hızlarına gerilediği, özellikle akşamları aşırı derecede kopma yaşandığından bahsediyorlar. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Altyapı yetersiz, santralde yoğunluk ve abone sayısındaki artışla açılanabilir.
    Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    @SNIPER82: Onlar halka değil, fil! şaka şaka, DSLAM demek istiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fixx

@SNIPER82: Onlar halka değil, fil! şaka şaka, DSLAM demek istiyorsun.

Alıntıları Göster
    @Fixx
    Bayağı bi açıklayıcı olmuş dimi Sonuçta evinde bile aynı anda iki kişi sıcak su açsa hız yarı yarıya azalmıyor mu ?? Ya sudan başladık suyla gidiyoruzNeyse anlatabilmişimdir derdimi umarım

• quote:

@KATADE
    Kolay gelsin

TT de iki çeşit değil;

zte,alcatel,nec ve huawei olmak üzere 4 çeşit kart vardır.
    bunlardan en yüksek çıkış gücünü eski nec kartlar verir.
    port değişimi ile aynı kartın farklı portuna bile alınan bir kullanıcının hızında ve/veya değerlerinde değişme olabilir.
    desteklenen protokol ayrı birşey,kartın çıkış gücü ayrı birşeydir.

akşamları yaşanan kopmanın nedeni ise yüzlerce abonenin aynı kabloda yüksek hızda veri iletimi sırasında kablo yalıtım kalitesinin yetersiz olması ile yaşanan manyetik girişimdir.

Bilgilerinizin kaynağı Wikipedia ve arıza kaydı veren arkadaşlarınız ise size mutluluklar...

• aynı sorunu bende yaşıyorum ama niye bu ilk ay reklamdaki gibi uçurupta havadayken kanatları kesiyolar onu anlamadım.
    (çoğu zaman bi kaza yaşamayayım diye beni 10 Kb/s ' ta gezdiriyolar.ne kadar da inceler)
    ilk ay göz boyamak için hangi kanala sevk ediyolar bilmiyorum ama ödeyeceğim fatura kadar da orayı burayı aradım.
    marjinal zarardayız hem çok para veriyoruz hem kötü hizmet alıyoruz yok böyle birşey.neyse helal olsun.
    bir de dns ayarlarıyla oynamak hızımıza etki eder mi kısaca bi anlatırmısınız mantığı.
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haso90

aynı sorunu bende yaşıyorum ama niye bu ilk ay reklamdaki gibi uçurupta havadayken kanatları kesiyolar onu anlamadım.
    (çoğu zaman bi kaza yaşamayayım diye beni 10 Kb/s ' ta gezdiriyolar.ne kadar da inceler)
    ilk ay göz boyamak için hangi kanala sevk ediyolar bilmiyorum ama ödeyeceğim fatura kadar da orayı burayı aradım.
    marjinal zarardayız hem çok para veriyoruz hem kötü hizmet alıyoruz yok böyle birşey.neyse helal olsun.
    bir de dns ayarlarıyla oynamak hızımıza etki eder mi kısaca bi anlatırmısınız mantığı.
    teşekkür ederim
    Merak etme kardeş ben avcılarda postanenin yanında işyerim var 4 yıllık ttnet abonesiyim lakin son 3 aydır. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Bilgisayarcı ve network uzmanı olmama rağmen bana da aynı palavraları sıkıyorlar. Araştırmalarıma gere altığım bilgiler ve internet sağlayıcı hizmetleri bilgime dayanarak TTNETİN Artık insanları dolandır maya başladığına inanıyorum.8 MB Hat veriyoruz diye kandırıyorlar. Ben karar verdim artık telefon açmıyorum
    Başka bir internet sağlayıcısından internet hizmeti alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nftekno

Merak etme kardeş ben avcılarda postanenin yanında işyerim var 4 yıllık ttnet abonesiyim lakin son 3 aydır. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Bilgisayarcı ve network uzmanı olmama rağmen bana da aynı palavraları sıkıyorlar. Araştırmalarıma gere altığım bilgiler ve internet sağlayıcı hizmetleri bilgime dayanarak TTNETİN Artık insanları dolandır maya başladığına inanıyorum.8 MB Hat veriyoruz diye kandırıyorlar. Ben karar verdim artık telefon açmıyorum

Avcıların durumu son aylarda gerçekten berbat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Alıntıları Göster
    ya bunlar 3 kağıtçı

Bakın Babamın vefatından sonra küçükköyde bulunan TELEKOM müdürlüğüne gidip verasetle annemin üzerine aldık hattı. ilk Bir yıl 6.90 gelen net hızı 14.15 inci aylarda yine 6.90 iken sabah saat 4.5.6 sularında kopmalara maruz kalmaya başladı kopma sonrasında kolay kolay bağlamama sorunuda oldu . bu arada ilk 1 yıl içinde ben 25gb olan kotayı aştığım 1 ayda hızım 3.5 olduğu ve benim kotayı aştığımı bilmediğim zamanda bile şuanda şikayet ettiğim hızda idi...bu hızdaydı bu süreçte bu son 1-1.5 ayda telekoma faturadan bana geçir diye telefon açtım diğer 3 kaydımı görüp hattınızda problem yok deyip geçiştiriyorlar ....Be ş.......rrrr....fff...sss... inbeler niye en baştan 6.90 hız verip sonradan ben kopma var deyince port değiştirip 3 e çekiyorsunuz ki bunu santral ayarlıyor diyorsunuz ben 4 alıyorken 8 e çıkartan memurlar uzaydanmı geldi got lar ilk ıp ım 192.168.2.2 idi şimdiki ıp ım 192.168 2.100 ve değişmiyor bu yaaa....v...sa...k...lar tv de reklam verirken eski abonelerinden kekstra olan aboneleri söğüşlüyorlar eskiden yardımcı olurlardı şimdi kestirip atıyorlar fiber optik döşüyoruz diyorlar ya avrupaya biz döşedik diyorlar ya bize döşeyip eksik verip tam alıp avrupadakine zararına verip tam veriyorlar ALLAH bunlarında bunlara bu yetkiyi veren hükümetinde belasını versin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Alıntıları Göster
    bu telekom reklam yaptıkça yeni abonelere kapı açıp eski abonelerin hızından çalıyor arkadaş bu bir bir daha iki bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnİGMaS -- 22 Ocak 2012; 1:38:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnİGMaS

bu telekom reklam yaptıkça yeni abonelere kapı açıp eski abonelerin hızından çalıyor arkadaş bu bir bir daha iki bu kadar basit...

Alıntıları Göster
    arkadaslar 8 Mbit internet hızı bu... nasıl sizce ? sorun var mı anlamıyorum pek

TTNet Hız Problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

arkadaslar 8 Mbit internet hızı bu... nasıl sizce ? sorun var mı anlamıyorum pek

TTNet Hız Problemi

Alıntıları Göster
    2 seneden fazla süredir 8 mb'e kadar sınırsız internet kullandım, taahhüdüm bittiği ay ttnet beni aradı ve 56 lira olan faturamı 52 liraya düşüreceklerini ve pakedimi 16MB'e çıkaracaklarını söylediler, bunun için 24 ay taahhüd istediler. bende daha üst paketi kullandığımdan daha uygun fiyat verdikleri için ve kullanmaya da devam edeceğim için kabul ettim. ilk ay sorunsuz şekilde kullandım, 16 MB hiç bir zaman görmedim gerçi ama yine de 2 veya 3 mb'ile indirdiği oluyordu bazen.. bu ay adil kullanım kotasını aştığım için hızım 1 MB'e indirildi her zamanki gibi ama 150kb'ı geçmiyor indirme hızım, defalarca müşteri hizmetlerini aradım, ilk aradığımda düzetliyorum efendim şeklinde bi yanıt aldım, düzelmedi, ertesi gün yine aradım, arıza kaydı aldım bizi arayacaklar dendi, arayan soran olmadı, üçüncü gün yetkili modemimi resetletti, yeniden kurulum falan yaptık ancak hiç bir sonuç alamadık, en son bulunduğunuz yerdeki santralden kaynaklanıyor, bizim yapacağımız birşey yok şeklinde telefonu kapattık. yarın telekom binasına gidip durumu bizzat bildireceğim, yine düzelmezse kapattıracağım, ama anladığım bişey var ttnet karşısındakini geri zekalı zannediyor, 2 sene 1 mb ile kullandığım internet 150 kb'ı geçmiyor 1 mb internette zaten 150 kb'tan fazla indiremezsiniz gibi komik cevaplar veriyorlar, bu resmen üçağıtçılık, başka bişey değil..

• quote:

Orijinalden alıntı: Keen41

2 seneden fazla süredir 8 mb'e kadar sınırsız internet kullandım, taahhüdüm bittiği ay ttnet beni aradı ve 56 lira olan faturamı 52 liraya düşüreceklerini ve pakedimi 16MB'e çıkaracaklarını söylediler, bunun için 24 ay taahhüd istediler. bende daha üst paketi kullandığımdan daha uygun fiyat verdikleri için ve kullanmaya da devam edeceğim için kabul ettim. ilk ay sorunsuz şekilde kullandım, 16 MB hiç bir zaman görmedim gerçi ama yine de 2 veya 3 mb'ile indirdiği oluyordu bazen.. bu ay adil kullanım kotasını aştığım için hızım 1 MB'e indirildi her zamanki gibi ama 150kb'ı geçmiyor indirme hızım, defalarca müşteri hizmetlerini aradım, ilk aradığımda düzetliyorum efendim şeklinde bi yanıt aldım, düzelmedi, ertesi gün yine aradım, arıza kaydı aldım bizi arayacaklar dendi, arayan soran olmadı, üçüncü gün yetkili modemimi resetletti, yeniden kurulum falan yaptık ancak hiç bir sonuç alamadık, en son bulunduğunuz yerdeki santralden kaynaklanıyor, bizim yapacağımız birşey yok şeklinde telefonu kapattık. yarın telekom binasına gidip durumu bizzat bildireceğim, yine düzelmezse kapattıracağım, ama anladığım bişey var ttnet karşısındakini geri zekalı zannediyor, 2 sene 1 mb ile kullandığım internet 150 kb'ı geçmiyor 1 mb internette zaten 150 kb'tan fazla indiremezsiniz gibi komik cevaplar veriyorlar, bu resmen üçağıtçılık, başka bişey değil..

Alıntıları Göster
    UTANÇ KAYNAĞI TTNET

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailertunc

UTANÇ KAYNAĞI TTNET

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende de bunlara benzer bir problem var 2 gün önce bir anda hız düşmesi yaşadım. Normalde 8 mb'ye kadar olan tarife kullanıyorum. ve ortalama 1.25-35 mb/s ile indirme yapıyordum. Ancak bir anda 120kb/s'lere düştüm kısacası on katı bir düşüş var. neyse müşteri hizmetleri aradım adil kullanım vs hikayelerinden değil. Modem de hızım 797/5987 kbps olarak gözüküyor (daha önce 7987 gözüküyordu) Modeme baktığımda en asgari 6 mb ile nete bağlanmam lazım ama yok hala aynı
    işin bir diğer enterasan yanı benimle aynı problemi paylaşan birçok kullanıcının olması ve maalesef hiçbirinin tatmin edici bir sonuca ulaşamaması neyse bakalım bugün yarın inşallah teknik ekip gelecek umarım sorunun bir çözümü vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Arkadaşlar bende de bunlara benzer bir problem var 2 gün önce bir anda hız düşmesi yaşadım. Normalde 8 mb'ye kadar olan tarife kullanıyorum. ve ortalama 1.25-35 mb/s ile indirme yapıyordum. Ancak bir anda 120kb/s'lere düştüm kısacası on katı bir düşüş var. neyse müşteri hizmetleri aradım adil kullanım vs hikayelerinden değil. Modem de hızım 797/5987 kbps olarak gözüküyor (daha önce 7987 gözüküyordu) Modeme baktığımda en asgari 6 mb ile nete bağlanmam lazım ama yok hala aynı
    işin bir diğer enterasan yanı benimle aynı problemi paylaşan birçok kullanıcının olması ve maalesef hiçbirinin tatmin edici bir sonuca ulaşamaması neyse bakalım bugün yarın inşallah teknik ekip gelecek umarım sorunun bir çözümü vardır

Alıntıları Göster
    bu nedir arkadaş ya!!!

TTNet Hız Problemi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.