Şimdi Ara

TTNET kapattırdım ama abonelik aktif görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Aralık ayında TTNET aboneliğimi kapattırdım, son çıkan faturayı ödedim ama e-devletten sorguladığımda bir pasif bir aktif aboneliğim gözüküyor. Neden böyle bu?

TTNET kapattırdım ama abonelik aktif görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 20 Ocak 2017; 1:28:22 >

• Hizmet numaraları aynı mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süre ikna kampanyaları ile sizi geri bağlamaya çalışacaklar eğer bağlarsak hemen hesabı açarız diye bir süre aktif tutuyor benimde Superonline hesabım aynı şekilde ürünlerim pasif hesap aktif.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Farklı

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    o zaman sizin adınıza açılmış başka bir abonelik olmasın

örneğin iş yerinizde, anne babanızın evinde ya da başka bir yerde
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. Eminim. Aslında şöyle bir durum vardı, ben ilk aboneliğimi açtırdığımda iki hesap açıldı, hep öyle göründü. geçen ay kapatılırken hepsini kapanır diye düşündüm ama biri kapanmadı. Ttneti arıyorum, kimlik numaramı girince adınıza abonelik yoktur diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 20 Ocak 2017; 14:14:47 >
  • hocam bir değişiklik yapabildiniz mi?
    benim adresin yanlış yazılmasından dolayı 2 kere uğraşım olmuştu.acaba ondan mı 2 hesap var.
    üstünden 2 sene geçti.e devlette hala biri aktif diğeri pasif 2 hesap var.seninki gibi numaralar da farklı.borç görünmüyor.ttnet müşteri hizmetlerine de giremiyoruz,abone değilsiniz diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.