Şimdi Ara

ttnet ten aradilar:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ttnetten aradılar sözde.bana soyledıklerı şunlar:artık butun fılmlerı muzıklerı bedava kotanızda artıs olmadan ızleyebıleceksınız.(bişeyler yukleyeceklermıs pc ye.oyle mumkun olcakmıs:) ).tivibuda her ozellıgı kullanabıleceksınız.bılgısayarınıza antivirus kuracagız ve pcnız bozulursa artık bız bakıcaz.hatta servıs elemanlarımız su an sızın semtınızde.benden 40 tl rica ettıler:))evet arkadaslar ıste ttnet adına arayıp bana vaadettıklerı bunlar.bende teldekı bayana benım ınternetımın zaten kotasız oldugunu,tıvıbuya zaten uye oldugumu pc ımde zaten antivurus oldugunu ayrıca garantı ye gerek olmadıgını soledım.ustelemeden hemen kapadılar.sanırım dolandırıcılık amaclı baska bı yerden arandım.aman dıkkat.

• bence almayın..
  • aman dikkat kanmayın arkadaşım
  • ttnet gibi gelmedi bana
  • parayı şuraya yatırı gibisindne birşeyler söylediler mi?
  • Bu bir değil iki değil, beni son bir aydır defalarca farklı hatlardan aradılar, bu antivirüs olayıda tamamen kakalamaca. Bizim internet ile aldığımız 600dk wifi hizmetini bile kendi hizmetleri gibi gösterip internet hızınıda arttıracaklarını iddia ediyorlar.
  • benide arıyorlar efem 1 mbit var çok yavaştır o gelin 8 e çevirelim diye..

istemem kalsın dedim..

8 aldım hattım desteklemiyor diye 2 verdiler bide arada kopuyor

1 mbit var bende bakalım yeni kampanya çıksın ne olcağı belli olur ttnetin işine güvenilmez

tahadüt verilmezz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başkası gelip benim bilgisayarımı kurcalayacak öylemi?
  • Dolandırıcı değil, ttnet bayiisi aramıştır. Antivirüs, tivibu ile birlikte gelen paket işyerimpro paketidir. Sizi o tarifeye geçirmek istemişler. Bilgisayarınıza teknik destek sağlamaları da ttnet'den ayrı yaptıkları iş olsa gerek... Onuda söyleyelim demişler. ama sizi işyerim tarifesine geçirmek için yalan söylemişler gibi görünüyor. Çünkü tivibu kotayı etkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KLLAXON -- 12 Kasım 2010; 21:23:57 >
  • Beni aradılar mı var olanı düzgün ver sonra bakarız diyorum. Baya bozuyorum adamları
  • telekomdan aramıyorlar, bayilerinden arıyorlar ama sanki telekomdan arıyormuş havası veriyorlar.
    tarife değişikliğinide haftalarca yapmıyorlar.
    bu tür işler için doğrudan telekoma gidin.
  • bunun altından kesin bi bit yeniği çıkar bence :D
  • Böyle söylemlere kesinlikle inanmayın. Arayan numara 444 0 375 ise konuşun, kampanya hakkında bilgi alın. Düşünecekseniz başka bir saat yeniden aranması için randevu açın. O saatte size döndüklerinde kampanya hoşunuza gidiyorsa kabul eder gitmiyorsa reddedersiniz. Bayilerin aramaları da olabilir ama TTNET'te olmayan kampanyaları varmış göstermek de pek iyiniyetli bi durum olmasa gerek.
  • Değerli Müşterimiz,

Son günlerde bazı müşterilerimizin farklı telefon numaralarından “TTNET Müşteri Hizmetleri” adı altında arandıkları ve farklı gerekçeler kullanarak kendilerinden kredi kartı bilgilerinin istendiği tespit edilmiştir.

TTNET A.Ş. tarafından 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri haricinde başka bir numaradan arama yapılmamaktadır.

444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri yetkilileri tarafından yapılan aramalarda hiçbir zaman kredi kartı, şifre gibi özel bilgiler sorulmamaktadır.

TTNET A.Ş., müşterilerinden e-posta yoluyla hiçbir şekilde bilgi talep etmemekte ve kişisel bilgilerinin tamamını istememektedir.

TTNET A.Ş. sadece son ödeme tarihi geçmiş ama henüz faturasını ödeyememiş abonelerimize Sesli Yanıt Sistemi (IVR) ile otomatik arama yaparak borcunu hatırlatmaktadır. Bu aramalarda abonelerimiz, eğer uygun görürlerse telefon tuşlarını kodlayarak sesli yanıt sistemindeki ilgili menü aracılığıyla kredi kart bilgisini sadece kendisi kullanarak fatura borçlarını ödeyebilmektedir. Ancak bu işlem sadece sesli yanıt sistemi aracılığıyla yapıldığından abonelerimizin, bu işlem esnasında Müşteri Hizmetleri yetkililerimizle hiçbir şekilde teması olmamaktadır.

Müşterilerimizin, bu tür kötü niyetli kişilerin dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı zarar görmemesi için benzeri durumla karşılaştıklarında, herhangi bir bilgi vermeden ve sisteme bilgi girişi yapmadan görüşmeyi sonlandırmalarını tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,
    TTNET A.Ş.

--------------------------------------------------

boyle bısey buldum nette.sanırım başıma gelen olay bunla alakalı .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.