Şimdi Ara

Tucsonu nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tucsonu nasıl bilirsiniz sizce bu aracın artı ve eksileri nelerdir, alınabilecek bi araç mı? Şöyle bi durum söz konusu bir akrabam hyundai'nin fabrikasında çalışıyor ve personel inidirimi var. İndirim öyle böyle bi indirim değil hatrı sayılı bi indirim.

Bu arada araç 2.0 CRDI full versiyonu?

• kia sportage daha iyi görünüş olarak filan ona bakmanı öneririm ayrıca navigasyon dvd tv var, ve bir kampanya yapmışlar sanırım ön koltuk kafalıklarında lcd monitör var bu özellikler kaçmaz derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

kia sportage daha iyi görünüş olarak filan ona bakmanı öneririm ayrıca navigasyon dvd tv var, ve bir kampanya yapmışlar sanırım ön koltuk kafalıklarında lcd monitör var bu özellikler kaçmaz derim

Dostum tucsona yönelmemin tek sebebi aracın fiyatının kampanyadan dolayı çok uygun olması yoksa şuan tucsonun sıfırına vereceğim parayla 2005 -2006 arası hiç bir suv'u alamam.
  • ne kadar şuan tucson?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 25 Mart 2008; 10:28:55 >
  • Arkadaşım araba alıp satmış bi hocam vardı bu işleri bırakınca kullandığı araç opel astra cd idi tabi o eskidi onun için şimdi kullandığı araç tucson yani demek istediğim bu işi anlayan adam beğenmiş kullanıyor...Aracın bildiğim kadarıyla çok güzel bir özelliği her zaman 4x4 olmaması yani normal sürüşlerde önden çekişli bu yüzden motora yük binmiyor ve yakıt düşüyor.4x4 sistemine aracın ön tekerleri patinaja kaçınca geçiyor.Tabi o da hemen geçmiyor yoksa her kalkışta patinaj çektitrisen sürükli 4x4 e geçmeye çalışı demi onun için belli bir dönme sayısına göre geçiş yapıyo...Bildiklerim bunlar.İndirimli alacaksan kaçırma hemen al...
  • Eğer fabrika personeline kapmanya yapmışsa , dışarıdaki fiyatlardan çok daha avantajlıysa , bütçede tutuyorsa al gitsin kardeşim.Anladığım kadarı ile arazide de kullanılmayacak.Zaten her markanın her bir modeli bütçeye göre.Bütçen denk ise alırsın hevesini aldıktan sonra ikinci elinide satarsın.
  • Kia Sportagela aynı platformu kullanan bir araç tuscon. Sportage ise ülkemizde SUV satışında 2.sırada, buda aracın piyasada iyi bir intiba uyandırdığını ve sevildiğini gösterir. Yeğenim 2005 model bir sportage kullanıyor ve gayet memnun. Tuscon bu açılardan düşününce mantıklı bir seçim ve indirimli alacaksanız alın binin derim. Yaygın servis ağı 5 yıl garantiside cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC'yi nasıl bilirsiniz.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu saatten sonra tucson ve sportage a yatırım yapılmaz bence
    sportage sahibiyiz. bize yeten bir araç. ama rakiplerine bakınca, özellikle yeni x-trail, yada 4x4 sistemi iyi olmasa bile yeni cr-v, gerçekten güzel ve iddialı araçlar
  • adam tucsonu indirimli alıyorum . tucson nasıl bir araç diye sormuş ama cevaplar tucsono hangi araçlar alternatif olur şekline dönüşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 25 Mart 2008; 17:48:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: intelpentium

Eğer fabrika personeline kapmanya yapmışsa , dışarıdaki fiyatlardan çok daha avantajlıysa , bütçede tutuyorsa al gitsin kardeşim.Anladığım kadarı ile arazide de kullanılmayacak.Zaten her markanın her bir modeli bütçeye göre.Bütçen denk ise alırsın hevesini aldıktan sonra ikinci elinide satarsın.

Fabrika personeline yapılan bi indirim bayada uygun. %30 varan indiriler var. Bende bu arada bi araç çıkarayım diyorum. Ayrıca birde sonataya bakıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pppirlo

quote:

Eğer fabrika personeline kapmanya yapmışsa , dışarıdaki fiyatlardan çok daha avantajlıysa , bütçede tutuyorsa al gitsin kardeşim.Anladığım kadarı ile arazide de kullanılmayacak.Zaten her markanın her bir modeli bütçeye göre.Bütçen denk ise alırsın hevesini aldıktan sonra ikinci elinide satarsın.

Fabrika personeline yapılan bi indirim bayada uygun. %30 varan indiriler var. Bende bu arada bi araç çıkarayım diyorum. Ayrıca birde sonataya bakıyorum.

Arkadaş gidip bi bak kalitesine sana tasarım olarak güzel geldimiGördüğüm üzere tucson'a 71bin tl istiyolar pahalı geldi bana ama sen indirimle alıcağın için daha bi başka

• quote:

Orjinalden alıntı: pppirlo

quote:

sonata daha akıllı bir seçim olur bence, dediğim gibi, pek güzel bir yatırım aracı değil artık tucson.

• eğer araca uzun süre binmeyi düşünüyorsan al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.