geçen cuma 22'si akşamı 100 mb internet paketimi iptal ettim. ertesi gün ikiz 250 ye üye oldum. hattıma 250 her yöne sms ve her yöne 250 mb internet yüklendi. avea online işlemlere girince ekranda kalan data : 22/04/2011 250 mb - 22/04/2011 100 mb diye bir yazı çıkıyo. anlayamadım. birazda kıllandım. interneti rahat kullanamıyorum şu anda. neden böyle oluyor. bilgisi olan var mı?
100 mb lik paketin 30 günlük süresi dolana kadar öyle olur sanırsam. iptal edilse bile sürenin dolması beklenir.
bendede buna benzer yazıyor ikiz500 aldım 1000 mesaj olarak gözüküyor inşallah faturada sürpriz çıkmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: sis_mit 100 mb lik paketin 30 günlük süresi dolana kadar öyle olur sanırsam. iptal edilse bile sürenin dolması beklenir.
+1
bende de aynı endişe söz konusu ne rahat msj atabiliyorum ne de internete girebiliyorum. intenet hep aynı 250 mb yazıyo. kullanmama rağmen hiç düşme olmuyo.
Ornek olarak ayin 5inde paketinizi iptal etsenizde faturaniza 30 gunluk paket ucreti yansidigi icin paketin kalan mb boyutlarini kullanabilirsiniz. Fakat sorgulama yaparken(mesaj veya online islemlerden) her iki paketiniz o ay aktif oldugu icin saglikli sorgulama yapamicaksinizdir.
sakın ha arkadaşlar online işlemlere güvenipte konuşma yapmayın sms atmayın ve internete girmeyin.
online işlemlerde heryöne bedava 200 dakikam görünüyordu o ay için, bende kullanayım dedim.
bana 50 tl civarında fatura gönderdiler, 202 dakikalık görüşme için. itiraz ettim kabul etmediler, online işlemlerde görünen 200 dakikayı da inkar ettiler.