Şimdi Ara

TÜM VÜCUT KIL SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin arkadaşlar. Şimdi yaklaşık 1 ay önce vücut geliştirmeye salona yazıldım . Ondan önce de fit bir vücudum vardı . Spora başlamadan önce de düşünüyordum fakat artık kıllar inanılmaz bir hal aldı . Yaşım 16 ama dayanılıcak gibi değil berbat bir görüntü dışarıda bakıyorum benim kadar kıllısı yok kollar bacaklar sırt ve göğüs bölgem . Malum yazın tişört şort giyiliyor ve rahatsız oluyorum . Lazer pahalı ve aileme yük gibi biraz. Özellikle daha önce tüy dökücü krem tarzı işe yarar şeyleri kullanan varsa tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler

• ölüme çare bulundu şu lanet kıllara bulunamadı anasını satıyım
  • Lazer gibi şeyler dışında ne yaparsan yap daha çok çıkacak, şimdiden kıllarınla iyi anlaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

ölüme çare bulundu şu lanet kıllara bulunamadı anasını satıyım

hahaha

erkek dediğin kıllı olur,takma.tüy dökücü kremler jiletle vurmuş etkisi yapıyormuş diye duydum.
    benimde bacaklar biraz kıllı.ama şort giyerim her türlü,kötü bir tepki de almadım şu zamana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Lazer gibi şeyler dışında ne yaparsan yap daha çok çıkacak, şimdiden kıllarınla iyi anlaş

En azından biraz seyreltip azaltmak istiyorum
  • quote:

Tam tersi olmasın sakın ? Kıllardan tamamen kurtulmak istiyorsan git lazer seanslarına bak bakalım çıkıyor mu bir daha.
  • bu kıl konusunu çok araştırdım lazerden başka net çözüm yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır şöyle krem tarzı rahat kullanım bir şey yok mu acaba kendiliğinden döken çıktığında da hafif seyrelten yok mu kullanan
  • quote:

aynn
  • quote:

yıl oldu 2014 hala beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

hahaha

erkek dediğin kıllı olur,takma.tüy dökücü kremler jiletle vurmuş etkisi yapıyormuş diye duydum.
    benimde bacaklar biraz kıllı.ama şort giyerim her türlü,kötü bir tepki de almadım şu zamana kadar.

Erkek dediğin niye kıllı olur anlatır mısın
  • Bacaklardaki aşırı değilse sorun değil, göğüs bölgesinde az biraz varsa yine sorun değil ancak sırtta oldu mu ifrit oluyorum arkadaş aynı sorun bende de var tek utandığım kısım sırt bölgesi Ağda yapmayı deniycem sırtıma
  • Bak kardeş, kızlar kıllı erkekleri severler, her ne kadar da inkar etselerde... İçlerinde daima böyle bişey var, yani güven duygusu gibi bişey, yanına sokulmak isterler kıllar onları çeker, bak ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin, yaşın dolayısıyla pişman olacağın bişeyi sakın yapma, kıl güven duygusu verir yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BjkPrensi

Bak kardeş, kızlar kıllı erkekleri severler, her ne kadar da inkar etselerde... İçlerinde daima böyle bişey var, yani güven duygusu gibi bişey, yanına sokulmak isterler kıllar onları çeker, bak ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin, yaşın dolayısıyla pişman olacağın bişeyi sakın yapma, kıl güven duygusu verir yani...

Kıllar onları çeker

• Hocam bacakları boşver normaldirde göğüsü bilmiyorum
  • Lae en nefret ettigim şey şu sırttaki kıllar
  • ben makasla kısaltıyorum valla. bazı yerleride makinayla kesiyorum
  • erkeğin kıllısı Aliden, kadının kıllısı ayıdan demişler.
  • Philips body groom
  • Benim bacakta aynı mübarek sac gibi deri gözukmuyor neredeyse çakmakla yaksam mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.