Herkese kolay gelsin arkadaşlar. Şimdi yaklaşık 1 ay önce vücut geliştirmeye salona yazıldım . Ondan önce de fit bir vücudum vardı . Spora başlamadan önce de düşünüyordum fakat artık kıllar inanılmaz bir hal aldı . Yaşım 16 ama dayanılıcak gibi değil berbat bir görüntü dışarıda bakıyorum benim kadar kıllısı yok kollar bacaklar sırt ve göğüs bölgem . Malum yazın tişört şort giyiliyor ve rahatsız oluyorum . Lazer pahalı ve aileme yük gibi biraz. Özellikle daha önce tüy dökücü krem tarzı işe yarar şeyleri kullanan varsa tavsiye istiyorum. Şimdiden teşekkürler
ölüme çare bulundu şu lanet kıllara bulunamadı anasını satıyım
Lazer gibi şeyler dışında ne yaparsan yap daha çok çıkacak, şimdiden kıllarınla iyi anlaş
quote:
Orijinalden alıntı: yorgun şair
hahaha
erkek dediğin kıllı olur,takma.tüy dökücü kremler jiletle vurmuş etkisi yapıyormuş diye duydum. benimde bacaklar biraz kıllı.ama şort giyerim her türlü,kötü bir tepki de almadım şu zamana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: BehzatÇ.
Lazer gibi şeyler dışında ne yaparsan yap daha çok çıkacak, şimdiden kıllarınla iyi anlaş
En azından biraz seyreltip azaltmak istiyorum
quote:
Tam tersi olmasın sakın ? Kıllardan tamamen kurtulmak istiyorsan git lazer seanslarına bak bakalım çıkıyor mu bir daha.
bu kıl konusunu çok araştırdım lazerden başka net çözüm yok.
Hayır şöyle krem tarzı rahat kullanım bir şey yok mu acaba kendiliğinden döken çıktığında da hafif seyrelten yok mu kullanan
quote:
aynn
quote:
yıl oldu 2014 hala beklemedeyiz
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
quote:
hahaha
erkek dediğin kıllı olur,takma.tüy dökücü kremler jiletle vurmuş etkisi yapıyormuş diye duydum. benimde bacaklar biraz kıllı.ama şort giyerim her türlü,kötü bir tepki de almadım şu zamana kadar.
Erkek dediğin niye kıllı olur anlatır mısın
Bacaklardaki aşırı değilse sorun değil, göğüs bölgesinde az biraz varsa yine sorun değil ancak sırtta oldu mu ifrit oluyorum arkadaş aynı sorun bende de var tek utandığım kısım sırt bölgesi Ağda yapmayı deniycem sırtıma
Bak kardeş, kızlar kıllı erkekleri severler, her ne kadar da inkar etselerde... İçlerinde daima böyle bişey var, yani güven duygusu gibi bişey, yanına sokulmak isterler kıllar onları çeker, bak ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin, yaşın dolayısıyla pişman olacağın bişeyi sakın yapma, kıl güven duygusu verir yani...
quote:
Orijinalden alıntı: BjkPrensi
Bak kardeş, kızlar kıllı erkekleri severler, her ne kadar da inkar etselerde... İçlerinde daima böyle bişey var, yani güven duygusu gibi bişey, yanına sokulmak isterler kıllar onları çeker, bak ne demek istediğimi anlamamış olabilirsin, yaşın dolayısıyla pişman olacağın bişeyi sakın yapma, kıl güven duygusu verir yani...