Şimdi Ara

Türk net pc de sürekli anlık kesilmeler ilginenen yok!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 haftadır pc de sürekli kesilmeler yaşıyorum modemi ve ethernet kablosunu değiştirip her şeyi denedim sorun devam ediyor İnternette sayfa yüklerken video izlerken anlık bağlantı kopmaları yaşıyorum kısa süreli 2 3 saniyelik ama canlı ders işleyişini etkiliyor Türknete destek kaydı açtık 48 saate dönüş yapılacak dendi ama 4 gündür ses seda yok uzaktan eğitime geçinilen bu zamanda bu kadar ilgisiz olunmamalı diye düşünüyorum!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, arıza kaydınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • aynı sorunu yaşiyorum ve maalesef ilgilenen yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok uzun süre aynı sorunu yaşadım. Mevcut telefon hattımda da sorun vardı ve bunu da TurkNet’e iletmiştim ve yapıcı bir dönüş sağlanmamıştı.

3 farklı splitter denememe rağmen anlık kesintiler bende de oluyordu.

Ana hattan Telefon hattını söküp sadece internet kablosunu bağladım ve sorun çözüldü.

Yalın internet kullanmıyorsanız deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrhnakgl0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızın önceliğini teknik ekibimize ilettim. Kontrol ederek bilgi verecekler.
  • aynı sorundan ben de muzdaribim 10 gündür çözüm bekliyorum şikayet oluşturuyorum türktelekoma iş emri ilettik diyorlar başka bir şey bildikleri yok.Arada bir sıkıldıklarından sanırım arıza yok kullanıcı kaynaklı mesajı iletiyorlar sağ olsunlar böyle böyle geçecek heralde.ben de onlar da oturup bekliyoruz beraber

di mi @TurkNetDestek ??

• Önce kısa kısa kesintiler olur.

Sonra destek kaydı açarlar herkes topu birbirine atar, otomatik mesajlar ekranı kaplar, Geçen süre tipi diye kısır bir döngüye girersiniz vs vs vs

Sonra bir bakmışsınız daha önce aldığınız hızın yarısını alıyorsunuz...

YAPA dan VAE ye geçeyim dersiniz muhatap hiç bulamazsınız...

Bakalım iptal sürecine girince neler yaşayacağız...

Anlamadığım şöyle büyük şirketiz böyle iyiyiz diyen TurkNET te sadece @TurkNetDestek arkadaş mı ilgileniyor bu ve benzeri sorunlarla ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.