doh bile çözüm olmuyor :/ Yasa dışı eylemler için kullanmıyorum ama gizliliğimi korumak ve interneti özgürce kullanmak istiyorum. Neyse şimdi hiç girmeyeyeyim bu konulara, boş yere yine stres olacağız :) Elbet bir gün. |
TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (69. sayfa)
-
-
1gbps upload kaç cıkıyor sizde beyler
-
TT 57Mbps -
Ben de bu 1000 mbpslik paketleri araştırıyorum ama önce altyapı kurmam gerekli diye düşünüyorum. Modem ve router farkını anlayamıyorum açıkçası, speedtestten baktığımda internet hızım 100 mbps(paketim zaten öyle) ama mesela bir sayfa yüklenecek bir saat bekliyoruz, whatsapptan mesaj geliyor bazen bir saat bekliyoruz. Nasıl 100 mbps bu anlamadım. İyi bir cihaz alayım diyorum ama modem mi router mı alayım bilmiyorum vallahi. Önerisi olan arkadaşlar var mıdır? 1000 mbps ye geçmeyi düşündüğüm için buradan soruyorum, hatamız varsa affola. Şimdiden teşekkürler.
-
Henüz 2 ay olmadan ilk arıza kaydımı açtım. Download 120'ye düştü. Upload normal. Dün akşam 16.00'da kayıt açtım hala bir güncelleme yok. İlla arayıp küfür edip bastırmak lazım. Uslu uslu bekleyince kimse ilgilenmiyor.
-
Alt yapınızda hız sorgulaması yaptınız mı? 1000 destekliyor mu? Fiber kablo doğrudan adrese mi geliyor? Yoksa binaya kadar gelip ethernet ile mi daireye çıkıyor vb durumlar önemli.
TTNET ise verdikleri wifi6 modem&router standart bir ev için yeterli olur bence. Yetmez derseniz iyi bir router almanızı tavsiye ederim.
-
Optik sinyal gücü ile alakalı olması muhtemel, bakalım ne çıkacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hEro_Henüz 2 ay olmadan ilk arıza kaydımı açtım. Download 120'ye düştü. Upload normal. Dün akşam 16.00'da kayıt açtım hala bir güncelleme yok. İlla arayıp küfür edip bastırmak lazım. Uslu uslu bekleyince kimse ilgilenmiyor.
Arıza kaydı bildiriminden 26 saat sonra arayıp geldiler. Benim router'a suç atacaklarını bildiğim için onların modemi takmıştım sorunu orada görsünler diye. Ona rağmen gelir gelmez hiçbir şeye bakmadan bu ethernet kablosunda sorun dedi. Dedim o kablo cat6, yıllardır kullanıyorum, kabloda sorun yok. Değiştirip deneyelim dedi ve düzelmedi. Sonra modem biraz ısınmış modeminizi değiştirelim dedi. Dedim ben ayrı bir router ile kullanıyorum orada da sorun yaşıyorum sorun modemde değildir yazık boşuna değiştirmeyin. Değiştirdiler ve düzelmedi. (Zyxel EX3301-T0 oldu modem) Sonunda merkezden birisine telefon ettiler "abey ben faktori reset atıyorum buna o zaman" dedi, sesini ahizeden duydum. 5-10 dk bekledik hat yenilendi ve düzeldi.
Bizim internet hattı tanımlarını bozmuş birisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hEro_ -- 17 Eylül 2024; 20:30:46 >
-
Usta aynı durumu yaşıyorum başvuru yaptım ben ne kadar sürede açarlar bilmiyorum senin ne kadar sürdü
-
1 GBPS abonesi Keenetic titan modeliyle kablosuzda max kaç mbps alıyor?
-
Titan var, 1Gbps var ancak 433mbps'ten fazla hız destekleyen cihazım yok :) İstemci cihazların destekliyorsa sorun yaşamazsın, güçlü cihaz gerçekten. -
Tam hatırlamıyorum ama 1-2 ay içinde tüm hızlar aktif oldu. Ben bu arada Vodafone Fiber ile yeni sözleşme imzaladığım için ilgilenmedim. Ama apartmandaki kutudan 2 adet bağlantı yapılmış.
-
sağ olun hocam cumartesi başvurmuştum dün aradılar kurulum için öyle 1 2 ay beklemedim şükür bu cumartesi gelin kurun dedim hayırlısı bakalım
-
abi ben hala anlamadım ben 600 tl veriyorum 50 mb dowloanda fiberde geldi siz 1000liğe nasıl 550 veriyorsunuz ya internet sitesinde bile ilk 5 ay 599 tl mi ne sonra 1030 tl ben mi yanlış yere bakıyorum?
-
Mesela ben taahhüt yaptığımda temmuz 2023'tü. O zaman dsl kullanıyordum. Şubat 2024'te fiber geldi ve 1000 mbps olarak dönüşüm yaptırdım. Taahhütüm bozulmadan veya süre eklenmeden devam ediyor temmuz 2025'e kadar. Geçerli olan fiyat ise taahhüt yaptırdığım günün fiyatları yani 560₺ Bugün bile fibere geçseydim yine aynı fiyattan kullanacaktım. Taahhütün güzel yanları da bunlar :)
-
Zamanda geriye gidip 24 ay taahhüt yapamayacağınız için eski fiyatlara çok takılmayın :) Kampanya dönemlerinde 12-15 aylık taahhütlerle olabildiğince ucuza sözleşme yapmaya çalışmaktan başka yapacak bir şey yok :)
Ben de şu anda ıvır zıvır hediyeleri ve ilk 3 ay fiyatlarını düştüğümde 15 aylık taahhüte aylık ortalama 920 lira civarı ödüyorum. Hız 1000.
-
Ben de temmuzdan beri ttnet in 200 mbps hızlı paketi var. Hızı 500 veya 1000 mbps ye çıkarmayı düşünüyorum. İncelediğimde 500 mbps için ilk 5 ay 499 tl, sonraki 10 ay için 899 tl fiyat çıkıyor, 1000 lik paket için ise 599 tl ve 1089 tl fiyat çıkiyor. Ben bunları mevcut tarifemin üzerine mi ödeyeceğim, yoksa toplam ödeyeceğim mi bu? bir de benim 5 aylık indirim aralıkta bitiyor, bu paketlere geçersem 5 ay yeniden mi başlayacak? yoksa aralıktan sonra 899 tl veya 1089 tl mi ödeyeceğim? -
Belirttiğin fiyatlar yeni abone fiyatları. Online işlemlerden paket yükseltme olarak fiyatları görebilirsin. -
paket yükseltmeye baktım, bu fiyatları verdi. o zaman bu fiyatları ödeyeceğim. ama zaten ben 5 ayın 3 ayını kullandım. kalan indirim ve taahhüt süresi değişmeyecektir demiş zaten ben atlamışım. 2 ay düşük kalan 10 ay yüksek fiyattan devam edeceğim. teşekkürler cevabınız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkzk -- 13 Ekim 2024; 22:58:37 > -
Hocam şimdi anlatmaya çalışayım.
Temmuz 2023 yılında yeni abonelik yolu ile TT VDSL 50mbps abonesi oldum. O zamanın şartlarıyla ilk 6 ay 130₺ sonraki 18 ay 264₺ civarı bir şeydi. Aynı taahhütte fiber 1000 mbps fiyatı ise ilk 6 ayı hatırlamıyorum ancak sonraki 18 ay için 560₺ idi.
Şubat ayında fiber altyapı geçti ve 1000 mbps pakete yükselttim. Taahhüt bitiş zamanım değişmedi ancak fiyat olarak yeni zamlı fiyatlar değilde taahhüt başlangıcındaki fiyatlar geçerli oldu.
Demek istediğim siz zaten en son güncel zamlı fiyatlardan taahhüt yapmışsınız. Bu durumda 2 ay daha 599 ödersiniz sonra 1089'a çıkar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X