Şimdi Ara

Turk telekom altyapi sorunu (acil yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biz 7 aydir eve internet baglanmasini bekliyoruz binamiz yikilip yerine muteahhit yeni bina yaptlmisti bizde tasindik binaya geldigimizde net basvurusu yaptik ama altyapi olmadigini soylediler altyapinin gelmeside uzun zaman alinacagi soylendi neyse biz altyapi gelmesi icin basvuru yaptik bekledik 5 ay bekledik gelen olmadi tekrar basvuru yaptik yine altyapi yok dendi fakat arkadaslar binamiz 10daire var bizim karsi komsumuz interneti var paylasmak istemiyorlarda nasil yaptiniz diye sorduk eve gelen ekiple birseyler yapip direkten baglatmislar bizde boyle baglatmak istiyoruz hal boyle olunca altyapi olmadigi icin turk telekom eve ekip yollamiyor ordaki yetkililere soyledik direkten baglayin diye ama yok yapamayiz diyorlar simdi ben gidip vodofone supernet alip basvuru icin supernet adsl yapsam adamlar direkten baglamazlarmi yada geldiklerinde ben rica etsem yaparlarmi yada baska cozum olan cevap yazabilirmi arkadaslar rica ederim biliyosaniz yazin 7 aydir internet bekliyoruz tesekkur ederim simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alt yapin yoksa vodafonde olmaz soloda olmaz turk nette olmaz tanidik varsa olur ama birazda kismet isi cunku nasil.ne yaptiklarini kendileride bilmiyo sefleri nereye derse gidip orda yaparlar sole bisey dene eline bir kagit bir kalem al apartmandaki kisilerin isimlerini imzalarini al toplayabildigin kadar topla ardindada bir dilekce yaz ole olma ihtimali yuksek bu isler olana kadar wifi kanaliyla ikamet ettigin.yerde hizmet alabilirsin

• Yıl 2016 , 7 aydır internet bekleniyor.rezillik.

• Binada sadece biz istiyoruz karsi komsuda net var ama bize altyapi yok diyolar.orda sorduk komsu nasil yapmis diye adamini bulup para vermislerdir dedi beyler mudurluklerine falan gitsek yapilirmi

• Binanın ankastre onayını siz yada mütahit aldınız mı?

• Ankastre ne demek binada varmi hic bir fikrim yok sadece binada internet icin gerekli esyalar var belirttigim gibi cunku karsi komsumuz kullaniyor

• Bölgenizdeki havadan internet veren ISP leri araştırın akksiz ucuz fiyatları var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turk.net altyapı sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maalesef bolgemizde isp ve uydunet gibi firmalar hizmet vermiyor bunun trk telekomdan halletmem gerekiyor ama nasil olacak bilmyorum bilen varsa yardimci olsun lutfen aylardir net bekliyoruz

• Anteke31 A kullanıcısına yanıt
    Wifi kanallari derken ne demek istedin yardimci olurmusun.

• İkamet ettiginiz yerde yerel wifi servis saglaycilari varsa kabloya gerek duymadan evinize canak tarzi biseler yerlestiriyorlar ordandan modeme kablo ile cekiyrlar yani havadan internetin oluyor forumda bunu daha detayli anlatan uzmanlar vardir bolgesel.iss ler kabloya gereksinim. Duymadan inyernet birnevi uydunet gibi dusun ...

senin dediğin şeylerede baktımda pek bizlik gibi bir şey gibi durmuyor ayrıca sorunu dün hallettik binada fiber çalışması varmış bu ay içinde bitecek dediler bakalım beklıyoruz yinede herkese teşekkürler ...
    Ben başvuru yapmıştım 1 ay geçtikten sonra btk bimer şikayet yağmuruna tuttum.
    Sonuç olarak telefon açtılar beyefendi şikayet etmekten vazgeçin cumartesi ekiplerimiz gelecek ve altyapınızı sağlayacaklar , ekip geldi xxx beyefendiye söyleyin altyapınızı yaptık bilgilendirirsiniz diye tam 1.5 ayda altyapı çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 23 Haziran 2016; 14:08:48 >
  • problemi ben de yaşadım, hatta hala yaşıyorum. apartman sakinlerinden imza toplayıp gittim ama muhattap bulamadım. sikayetvar.com üzerinden sikayet ettim kimse dönüş yapmadı. belediyeye yazdm, sorunu çözemedik. sikayetvar.com'daki şikayetimi sosyal medyada paylaştım, sonunda birileri beni aradı, ama yine talebim yerine gelmedi.
    BTK üzerinden 3 defa şikayet yazdım. ilk ikisine aynı cevabı kopyalayıp gönderdiler. hatta alakasız şekilde, (zaten alt yapı yok) kalkıp sabit hattınız olmadığı için fatura kesilmicektir gibi saçma sapan şeyler yazdılar.
    şimdi 3. şikayetime cevap yazmalarını bekliyorum. bir yandan da bimer'e şikayet ettim.
    gerçekten yazıklar olsun. yıl 2016 olmuş biz nelerle uğraşmak zorundayız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.